از تو بازی میشه ولی توی کریرمود تغییر نمیکنه
از تو بازی میشه ولی توی کریرمود تغییر نمیکنه
بابا من می خوام سن بازیکنارو کم کنم .خیلی حال میده اگه کسی میدونه بگه . پچ ترانسفر هم یه پچ 1.8.2 نصب کردم MWM selector هم کار کرد خیلی هم پچ خوبیه یه برنامه ی دیگه هم پیدا کردم اسمش هست FHL-Transfer-Manager که برای ترانسفر هست خیلی هم خوبه درست هم کار میکنه ولی در صورتی کار میکنه که مشکل برنامه ی FHL-BH-Editor حل کرده باشی اگه خاصتی بگو بزارم برای دانلود
LEGENDARY
نگاه کن من از اول توضیح میدم .اول از همه هرجا که فیفا رو نصب کردی به این شکلش بکن c:\ea sport\fifa13 حالا شما به جای c هر درایوی که نصب کردید باشه
حالا تو کامپیوتر توی run توی قسمت سرچ بزنید regedit و بعد کلیک کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد وارد یه صحفه می شید به این شکل
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد به این مسیر برید HKEY LOCAL_MECHINE بعد روی SOFTWARE کلیک کنید و بعدش بگردید دنبال ea sports
بعد به fifa 13 برید بعد در صحفه روبرو چندتا فایل وجود داره که 2 تاش آدرسای fifa13 هست اون دوتا رو پاک کنید بعد این رجستری رو دانلود کنید و بعد اعمال کنید
حالا باز اون مسیر ساخته میشه حالا در regedit به همون fifa 13 برید مسیر fifa13 رو بهش بدید برای دوتاش مانند \C:\ea sport\fifa13 و صد در صد \ رو اخرش بزارید حالا نرم افزارو اجرا کنید
اگه نفهمیدید این فیلمو ببینید
ویرایش توسط rezoo : 07-11-2013 در ساعت 22:35
فیلمو دیدی باید توی شاخه ی hkey local_mechine باشه یه عکس بگیر بزار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)