تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امکانات نرم افزار :
اعلام نتایج زنده مسابقات لیگ برتر ایران (جام خلیج فارس) برای اولین بار بصورت مستقیم روی آندروید
از طریق همراه فوتبال
نتایج زنده و گزارش لحظه به لحظه لیگ برتر ایران
نتایج زنده و گزارش لحظه به لحظه جام حذفی ایران
معرفی و تاریخچه تیم های حاضر در لیگ برتر
نمایش جدول لیگ برتر
آخرین اخبار فوتبال ایران
آخرین عکسها با دسته بندی منظم از بازی های ایران
ظاهر گرافیکی زیبا و کاربر پسند
بدون نیاز به مرورگر وب
بازی های زنده
اطلاعات بازی
ترکیب تیم ها
آمار دقیق بازی
حواشی بازی ها
جابجایی در بین هفته های لیگ برتر
بهینه سازی دانلود مطالب
تغییر کلی محیط کاربری برای استفاده بهتر
رفع اشکال دکمه برگشت برای خارج نشدن از برنامه
استفاده از فونت سیستمی
تغییرات
نکته : برای اجرا به Adobe air نیاز دارید ، برنامه روی گوشیهای Galaxy ace و Wildfire کار نمیکند!
بدردت میخوره؟
Don’t count the years, count the memories
ویرایش توسط mehdi30100 : 09-20-2012 در ساعت 17:38
بچه ها دارم فیلمم رو آپ کنم همه دان کنید خیلی خوشگلم تو چت باکس میذارم همه دان کنید
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
سلام دوستان منکه مطمئن شدم مدرسه ما پنجشنبه ها تعطیله شما و بقیه جاهای کشور رو نمیدونم اما ما تعطیله.
دوما یه لینک دانلود برنامه تغییر سایز عکس میخواستم از اون خوباش.
هرکی داره بده لطفا.
♣ The King ♣
Don’t count the years, count the memories
چندین برنامه داره با این حجم کم
کانورتورهای فوق العده سایز و فرمت داره پیشنهاد به دیگر دوستان هم میکنم
WENGER 4 EVER
خیلی ممنون دانلود کردم توصیه میکنم بقیه هم دانلود کنن برنامه فوق العاده خوبیه؟
رمز رو یادت رفته بود.
رمز: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
حالا که بحث نرم افزار پپیش کشیدید میخواستم بپرسم که کسی کرک نرم اقزار picture to icon رو نداره ؟ انگار ریشش رو ملخ خورده .![]()
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قربونم بری هفته به هفته این کانورتورهام به کیا رفته
پسر جان ذکر کن ورژن برنامه رو
برای ورژن 1.88:
Name***58; [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Serial***58; 1!71240485YEQRUOWKVM8374VGVVQNJFFTOEAXIJP2I1
برای ورژن2.1
برا ورژن 2.15:
اینم آخرین ورژن 3 هست:
WENGER 4 EVER
این وعده وعید ها چرته اول گفتن کنکور طی یه برنامه زمانی تا سال 90 به طور قطع حذف میشه 91 هم کنکورش تموم شد و نتایجش
هر چند سخته اما من این موهبت الهی رو به تو واگذار میکنم
اجرم با خدا
خو شعارشون همینه دیگه اونجا ادم میشی الان که...................
واسطه رو خوب اومدی احسنتم
چرا نشه با کمک علم ژنتیک و شبیه سازی تا چند وقت دیگه این تک زحمت خانم ها هم به اقایان دایورت میشه و خود کفا میشن
و اونجاس که میشه شعار جهان بدون زن رو تحقق بخشید
یعنی میشه؟؟؟؟!!!!!!!!
حاجی فمینیست بازی در نیار هر چی اتیشه از گوره بانوان محترم بلند میشه
خدا حفظشون کنه
امین
خو نری که بدتر ........میشی و دیگه اصلا سراغ کار نمیری
اینو خوب اومدی
ما با قیمه نثارای دانشگامون که مثلا یکی از بهترین تغذیه ها تو بین کلیه دانشگاهای کشور بود قدر نیمرو رو فهمیدیم دستپخت مادر که به کنار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)