تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
داداش پویان مردی به این چیز ها نیست که بری زن بگیری و خرجشو بدی .
مردی به طرز فکر ادمه . مهم اینه که چطور فکر کنی. هزاران نفر هستند زن دارند بچه دارند ولی از صد تا نامرد بدتر هستند.
چرا دیگه حداقل قدر مادرت و دستپختش رو میدونی .
باید بری اونجا سیب زمینی سوخته بخوری .
تخم مرغ فاسد بخوری. حداقا اینطوری قدر پدر و مادرتو میدونی دیگه . این هم یه طور مردی هست دیگه .
قدر زحمت های مادرشو ادم میفهمه که روز جارو میکنه ظرف میشوره .
می گم بچه ها دو تا سوال داشتم:
1- نرم افزاری برای تبدیل فرمت ppt به یکی از فرمت های تصویری مثل avi یا Wmv و.... وجود داره ؟
2- برنامه ای برای اندروید وجود داره که تمام بازی های فوتبال رو نتایجش رو بگه و همچنین گل ها بازی رو
هم رو همون نرم افزار برای دانلود بگذاره ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
سلام درمورد سوال دومت نرم افزار livescore هستش
میتونی از اینجا دانلود کنی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
اینم سوال اول شما:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و
WENGER 4 EVER
به سلام بروبچ جیگر
اقا چند هفته نبودیم کل سایت عوض شد جا خوردم
یه سوال فنی دارم یکی مارو روشن کنه این دستگاه دیجیتاله انتن کار میخواد!؟ یعنی انتن معمولی یا مال مخصوص خودش رو داره
دم همتون چیزالان گرفتم نمیدونم چه غلطی باهاش کنم روش راهنمای نصبش انگلیسیو عربیه
![]()
Milan back to the era Avjt
برای دریافت دیتای cable digital صدا سیما نیاز به یک گیرنده با همون آنتن آنالوگ هم باشه کافیه که اول رو آنالوگ شبکه 1 رو تنظیم کن یه سیم بگیر بزن به خروجی دستگاه
یک بخش آپدیت داره فعلا نیازی نیس اتو سرچ بزن شبکه هع رو میاره
روی کنترل شما گزینه audio و یا Language وجود داره میتونی با زدن اون در شبکه تخیلی ifilm زبان عربی را به پارسی تغییر دهید
WENGER 4 EVER
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)