سلام به همه اعضای دربی
تصمیم گرفتم این نظرسنجی رو بذارم تا هم خودمون و هم مدیران ببینن نظر اعضا درباره بخشهای مختلف چیه و احیانا اگه انتقاد یا پیشنهادی دارن بدن.
لطفا منصفانه قضاوت کنید و اغراق نکنید.![]()
سلام به همه اعضای دربی
تصمیم گرفتم این نظرسنجی رو بذارم تا هم خودمون و هم مدیران ببینن نظر اعضا درباره بخشهای مختلف چیه و احیانا اگه انتقاد یا پیشنهادی دارن بدن.
لطفا منصفانه قضاوت کنید و اغراق نکنید.![]()
THERE IS NO DOUBT ABOUT DAVID VILLA
HE IS UNSTOPABLE
قابل توجه مدیران سایت : به نظرم سایت برای جذب کاربران بیشتر مثل بقیه سایتها باید توی سایتهای پر بازدید تبلیغ کنه
من خودم دوستم این سایت رو بهم معرفی کرد - که خودش هم جزو کاربران فعال سایته
من اگه بخوام نمره بدم : از 20 ---- 16 میدم
××((قابل توجه من به هیچ سایتی نمره 20 نمیدم)××
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثل خیلیای دیگه منم میخوام بگم:قسمت های بی مصرف رو پاک کنین!خیییلی از قسمت های سایت هستن که از اونا استقبال نمیشه و حداکثر 3 تا نظر توی اونا داده شده...در واقع شلوغی الکی!یا مثلا گروه های مشابه(هوداران تیم فلان،هواداران متعصب تیم فلان،هواداران دو آتیشه ی تیم فلان،دیوانه های تیم فلان،هواداران همیشگی فلان...اینا که همش یکی میشه...)اینا باید حذف بشن...خیلی از گروه ها هستن که کمتر از7 تا عضو دارن...اگر هم یه قانونی بود که مثلا اگه یه کاربر 2 ماه فعالیت نکنه،کاربریش حذف میشه خوب بود...چون نصف اعضا یک سال یک بار هم نمیاناگر هم که اخبار از گفتگو ها جدا میشد خیلی بهتر بود
حرف اصلیم اینه:حتی اگه بهترین باشیم،باز هم جای پیشرفت هست
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)