سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
بچه ها اینو تازه دیدم کلی باحاش خندیدم و حال کردم !
حیف امضام رو نمیخوام عوض کنم ! وگر نه عجب چیزیه
دروازه بان جوان باشگاه لانوس در صحبتهایی اعلام کرد که در آستانه پیوستن به تیم قهرمان بارساست.
استبان آندرادا، دروازه بان جوان آرژانتینی در آستانه جدایی از لانوس قرار دارد ودر صحبتهایی اعلام کرده که در آستانه پیوستن به بارسلونا قرار دارد.
از این دروازه بان 20 ساله به عنوان یکی از بهترین دروازه بانان جوان یاد می شود و این روزها صحبتهایی درمورد پیوستنش به تیمهای معتبر اروپایی به گوش می رسد
آندرادا درصحبتهایی به اونا اف ام گفت:« مدیر برنامه هایم به من گفت که من بین یک تا دو هفته دیگر بازیکن بارسلونا خواهم بود. من هیچ وقت تصورش را هم نمی کردم که سران بهترین تیم دنیا به فکر خرید من باشند.زمانی که سه ماه پیش اولین ابراز تمایلها به گوشم رسید بسیار خوشحال شدم.ویکتور والدس الگوی بزرگی برای من است.»
آندرادا دروازه بان تیم ملی زیر 20 ساله های آرژانتین است ولی هنوز دروازه بان ثابت لانوس نیست.
Argentina te quiero para siempre
حالا ما اینقدر راجع به خرید حرف زدیم اخرش بارسا میره چندتا بچه میاره تو لامایسا هممون ضایع میشیم.ولی فکر کنم برای مهاجم نوک و دفاع چپ و دروازه بان بازیکن جوون بیاریم.برای دفاع وسط حتما یکی از دفاع های مطرح اروپا رو میگیریم
راست میگی ها ! میشه همون کاری که ونگر میکنه ! قول خرید های بزرگ میده بعد میره 4تا جِقِله رو میاره !
امروز خیلی تو فکره پدرو بودم ! داشتم با یکی مثل چیکاریتو مقایسش میکردم , ولی پدرو گل هایی که برای ما زده فقد از پس یه لاماسیایی بر میومد ! خدا کنه دوباره تمرکز رو بدست بیاره
آيا پپ بهدنبال مت هاملز است؟
بر اساس نوشته ک روزنامه اسپانا، آندونی زوبزارهتا مدیر ورزش باشگاه بارسلونا، برای قویتر کردن خط دفاع بارسلونا به سخت تلاش ميکند که ان امر با ابداع تاکتیکها جدید توسط پپ گواردیولا در هر فصل و ا از طرق تزریق نیروها جدید برای افزایش رقابت بین مدافعان صورت گیرد؛ مدافع آلمانی، مت هاملز، ک از بازیکنان است که شایعه شده است بارسلونا به دنبال او است. هاملز فوتبالیست آلمانی است که در تمها جوانان بایرن مونیخ رشد کرده است. او در فصل 2008 به تیم بورسادورتموند قرض داده شد و پس از گذشتن یک فصل، انتقال او قطعی شد. او که از مدافعان ثابت در تیم دورتموند ميباشد و نقش مهمي در تیم یورگن کلاپ داشته است. ملپوش آلمان، مدافع بلندقامت و تنومند است اما سریع است و کنترل خوب روی توپ دارد؛ او ميتواند در ترکب 3-4-3 نقش مدافع آخر و هافبک دفاعی را به خوبی ایفا کند. همهکاره بودن او یکی دیگر از ویژگیهای است که بارسا آن را مورد توجه قرار داده است. او در فصل 11- 2010 به همراه تیم دورتموند قهرمان بوندسلیگا شد و طی ان فصل 5گل به ثمر رساند که ان امر نشان ميدهد به دلیل تمایل ان بازیکن به حمله کردن به سوی دروازه حریف، در صورت قرار گرفتن در موقعت خطرناک ميتواند مفید واقع شود اما خاصیت دفاع او بیش از خاصیت هجومياش برجسته است؛ هاملز با همکاری سبوتچ خط میان قدرتمند تشکل دادهاند و رهبر خط میان دورتموند بر عهده ای ان بازکین ميباشد. بورسیادورتموند در فصل 11- 2010 تنها 22گل دریافت کرد که از تیم دوم جدول در آن فصل یعنی تیم ماینتز با 39گل خورده، 17گل کمتر خورده بودند. اسامي بازکنان دیگر که احتمالا در لیست خرید بارسا برای مدافع میانی وجود دارند عبارتند از: تیاگو سیلوا(میلان) و ویکتور رویئز(والنسیا).
Argentina te quiero para siempre
هوملز خیلی خوبه.خداکنه دورتموند بذاره بیاد البته بعید به نظر میرسه چون واقعا بهش نیاز دارن
راستی این خبرا رو از کجا میارید؟![]()
این اواتار بعدیمه.کسی حق نداره اینو بذاره
اینم فارق التحصیل های اکادمی رئال برای مبارزه با لامایسا
اینم تاکتیک پنهان مورینیو برای بازی با بارسا
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)