Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چه كسي سهم بيشتري در موفقيت‌هايه بارسلونا دارد؟

رأی دهندگان
135. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ليونل مسي

76 56.30%
  • پپ گوارديولا

59 43.70%
صفحه 380 از 515 نخستنخست ... 280330370378379380381382390430480 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,791 تا 3,800 , از مجموع 5141
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیلا
    بازیکن محبوب
    مسی،داوید ویا

GermanyBarcelonaZobahan

تشکر ها
    4
    تشکر شده 259 در 58 پست

بارسلونا ₪₪₪ آبی و اناریها.حرفهای خودمونی هواداران بارسلونا ₪₪₪

سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
    تیم برتر تاریخ فوتبال :
    BARCELONA
    به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

در سه تا چیز شکی نیست:

1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود

2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود

3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    مربی مورد علاقه
    فقط "پپ گواردیولا"
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی ، همه بازیکنان بارسلونا و الکس دل پیرو و توتی
    اسم واقعی شما
    Mojtaba

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    888
    تشکر شده 465 در 82 پست

بارسلونا

نقل قول نوشته اصلی توسط armanevil77 نمایش پست ها

بلند شو پسر تو الگوی بسیاری از کودکان جهانی که رویای ستاره شدن رو در مسیر پاک و رشد معجزه آسای تو جستجو میکنن

وقتی چهار توپ به تیر میخوره و در مقابل سه گل در وقتهای اضافه میخوریم تو مقصر نیستی چون تقدیر به گونه ای دیگر نوشته شده

..............................

پل والری میگه هنر زاییده شکسته

شکسپیر میگه انسانهایی که شکست رو تجربه کردن روحشون متعالی تر و قوی تر از انسانهاییه که همیشه پیروز هستن

اما مهمتر و بزرگتر از این جملات، جمله یکی از پادشاهان فقید ایران یعنی کریم خان زند هست که میگه:
    تاریخ در مورد انسانها بر اساس نوع برنده شدنشون قضاوت نمیکنه بلکه بر اساس شکل شکست خوردنشون قضاوت میکنه

یک روز با یکی از همکارا در مورد تفاوت مسی و مارادونا حرف میزدیم و اون این سوال رو مطرح کرد که چرا هنوز کلیت مردم جهان قبول نکردن که مسی بهترین بازیکن تاریخه و مارادونا رو لایق این عنوان میدونن؟

و ازم خواست که در جواب نگم که طرفدارای سایر تیمها حسادت میکنن یا...

من هرچقدر فکر کردم به این نتیجه رسیدم که تفاوت مسی و مارادونا در بردها و گلها و دریبلهاشون نیست

هر دوشون گلهای قشنگ زدن با دست گل زدن دریبلهای یک شکل داشتن بردها و قهرمانیهای زیادی داشتن

اما مارادونا یک چیز داشت که مسی نداشت و اون تجربه تلخ شکست خوردن بود

مارادونا در فینال سال 90 بعد از باخت به آلمان به معنای واقعی شکست رو احساس کرد و اشک ریخت و تاریخ بر اساس گفته کریم خان زند بر اساس شکستش اون رو در حافظه ها ثبت کرد
    اون اشکها چیزی بود که شخصیت مسی کم داشت
    مسی حتی زمانی که با آرژانتین حذف شد یا زمانی که بارسا در مقابل اینتر حذف شد شکست رو به معنای واقعی درک نکرد و تلخی شکست رو با تمام وجود احساس نکرد و شاید روح کودکانش هنوز اجازه نمیداد شکست رو بپذیره
    اما امشب مسی به اون تجربه رسید و تلخی شکست رو با تمام وجود چشید و سنگینی شکست رو در فقراتش احساس کرد
    این بهترین و گران بهاترین چیزیست که مسی تا به حال در دنیای فوتبال به دست آورده و مطمئن باشید مسیِ آینده چیزی به مراتب فراتر از این مسی خواهد بود و پیشبینی فرگوسن مبنی بر آغاز سالهای اوج مسی بعد از سن 24 سالگی رو به عینه خواهید دید
    .................................................

شکست خوردیم چون تقدیر ما این بود و من به این ایمان دارم
    داش آرمان مطلبی که زدی فوق العاده و عین واقعیت بود مرسی
    همیشه در قلبم خواهی بود پپ عزیز

3. 5 کاربر از پست مفید LMB تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid~barca نمایش پست ها
    2 بازیکن جوان و مستعد لیگ آرژانتین به نظر میرسه که خیلی جدی به بارسلونا نزدیک شدن استبان آندرادا(دروازبان) از لانوس نیکولاس تاگلیافیگو (مدافع چپ) از بانفیلد و سیلویو رومرو (مهاجم) از لانوس به نظر میرسه در شروع 2012-13 به جمع بازیکنان بارسلونا ملحق شن و گوردیولا نمایندشو برای بررسی به آرژانتین فرستاده البته آندرادا قرار بود از ابتدا همین سال قرارداد امضا کنه که کنسل شده بود
    آندرادا هنوز در تیمش فیکس نشده ولی به خاطر استعدا بالاش آینده خوبی رو براش پیشبینی میکنن اگه بازیشو هم ندیدید فیزیک مناسبی داره و رفلکسشم خوبه و اصطلاحا خوشگل دروازبانی میکنه و دروازبان فیکس تیم ملی جوانان ارژانتینه

نیکولاس تاگلیافیگو هم بازیکن 19 ساله و فیکس تیم ملی جوانان آرژانتینه و در باشگاه خودشم به اندازه بازی میکنه 1.72 قدشه و مثل اینکه قرار جانشینه آبیدال شه ولی سبکش خیلی متفاوته بازی با توپ خوبی داره و با اینکه جثه کوچیکی داره بازیکن جنگنده ای فکر میکنم خرید براتون شه

من رامی رو هم قبول دارم واسه دفاع وسط
    مرسی خبر خوشحال کننده ای بود ! و یه نکته ای که داشت اینه که گواردیولا احتمال موندنش زیاده !

ایول داش سعید که با مایی ! (امضاتو میگم )

5. 6 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293

بچه ها اینو تازه دیدم کلی باحاش خندیدم و حال کردم !

حیف امضام رو نمیخوام عوض کنم ! وگر نه عجب چیزیه

7. 8 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768
    تشکر شده 5,724 در 1,511 پست

دروازه بان جوان باشگاه لانوس در صحبتهایی اعلام کرد که در آستانه پیوستن به تیم قهرمان بارساست.

استبان آندرادا، دروازه بان جوان آرژانتینی در آستانه جدایی از لانوس قرار دارد ودر صحبتهایی اعلام کرده که در آستانه پیوستن به بارسلونا قرار دارد.
    از این دروازه بان 20 ساله به عنوان یکی از بهترین دروازه بانان جوان یاد می شود و این روزها صحبتهایی درمورد پیوستنش به تیمهای معتبر اروپایی به گوش می رسد
    آندرادا درصحبتهایی به اونا اف ام گفت:« مدیر برنامه هایم به من گفت که من بین یک تا دو هفته دیگر بازیکن بارسلونا خواهم بود. من هیچ وقت تصورش را هم نمی کردم که سران بهترین تیم دنیا به فکر خرید من باشند.زمانی که سه ماه پیش اولین ابراز تمایلها به گوشم رسید بسیار خوشحال شدم.ویکتور والدس الگوی بزرگی برای من است.»
    آندرادا دروازه بان تیم ملی زیر 20 ساله های آرژانتین است ولی هنوز دروازه بان ثابت لانوس نیست.

Argentina te quiero para siempre

9. 8 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_8992 نمایش پست ها
    دروازه بان جوان باشگاه لانوس در صحبتهایی اعلام کرد که در آستانه پیوستن به تیم قهرمان بارساست.

استبان آندرادا، دروازه بان جوان آرژانتینی در آستانه جدایی از لانوس قرار دارد ودر صحبتهایی اعلام کرده که در آستانه پیوستن به بارسلونا قرار دارد.
    از این دروازه بان 20 ساله به عنوان یکی از بهترین دروازه بانان جوان یاد می شود و این روزها صحبتهایی درمورد پیوستنش به تیمهای معتبر اروپایی به گوش می رسد
    آندرادا درصحبتهایی به اونا اف ام گفت:« مدیر برنامه هایم به من گفت که من بین یک تا دو هفته دیگر بازیکن بارسلونا خواهم بود. من هیچ وقت تصورش را هم نمی کردم که سران بهترین تیم دنیا به فکر خرید من باشند.زمانی که سه ماه پیش اولین ابراز تمایلها به گوشم رسید بسیار خوشحال شدم.ویکتور والدس الگوی بزرگی برای من است.»
    آندرادا دروازه بان تیم ملی زیر 20 ساله های آرژانتین است ولی هنوز دروازه بان ثابت لانوس نیست.
    اگه والدز الگوش باشه که ........! دیگه باید قیدشو زد

11. 6 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

حالا ما اینقدر راجع به خرید حرف زدیم اخرش بارسا میره چندتا بچه میاره تو لامایسا هممون ضایع میشیم.ولی فکر کنم برای مهاجم نوک و دفاع چپ و دروازه بان بازیکن جوون بیاریم.برای دفاع وسط حتما یکی از دفاع های مطرح اروپا رو میگیریم

13. 6 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    حالا ما اینقدر راجع به خرید حرف زدیم اخرش بارسا میره چندتا بچه میاره تو لامایسا هممون ضایع میشیم.ولی فکر کنم برای مهاجم نوک و دفاع چپ و دروازه بان بازیکن جوون بیاریم.برای دفاع وسط حتما یکی از دفاع های مطرح اروپا رو میگیریم
    راست میگی ها ! میشه همون کاری که ونگر میکنه ! قول خرید های بزرگ میده بعد میره 4تا جِقِله رو میاره !

امروز خیلی تو فکره پدرو بودم ! داشتم با یکی مثل چیکاریتو مقایسش میکردم , ولی پدرو گل هایی که برای ما زده فقد از پس یه لاماسیایی بر میومد ! خدا کنه دوباره تمرکز رو بدست بیاره

15. 6 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768
    تشکر شده 5,724 در 1,511 پست

آيا پپ به‌دنبال مت ‌هاملز است؟

بر اساس نوشته ک روزنامه اسپانا، آندونی زوب‌زارهتا مدیر ورزش باشگاه بارسلونا، برای قو‌یتر کردن خط دفاع بارسلونا به سخت تلاش مي‌کند که ان امر با ابداع تاکتیک‌ها جدید توسط پپ گواردیولا در هر فصل و ا از طرق تزریق نیروها جدید برای افزایش رقابت بین مدافعان صورت گیرد؛ مدافع آلمانی، مت‌ هاملز، ک از بازیکنان است که شایعه شده است بارسلونا به دنبال او است. ‌هاملز فوتبالیست آلمانی است که در تم‌ها جوانان بایرن مونیخ رشد کرده است. او در فصل 2008 به تیم بورسادورتموند قرض داده شد و پس از گذشتن یک فصل، انتقال او قطعی شد. او که از مدافعان ثابت در تیم دورتموند مي‌باشد و نقش مهمي‌ در تیم یورگن کلاپ داشته است. مل‌پوش آلمان، مدافع بلندقامت و تنومند است اما سریع است و کنترل خوب روی توپ دارد؛ او مي‌تواند در ترکب 3-4-3 نقش مدافع آخر و ‌هافبک دفاعی را به خوبی ایفا کند. همه‌کاره بودن او یکی دیگر از ویژگ‌یهای است که بارسا آن را مورد توجه قرار داده است. او در فصل 11- 2010 به همراه تیم دورتموند قهرمان بوندس‌لیگا شد و طی ان فصل 5گل به ثمر رساند که ان امر نشان مي‌دهد به دلیل تمایل ان بازیکن به حمله کردن به سوی دروازه حریف، در صورت قرار گرفتن در موقعت خطرناک مي‌تواند مفید واقع شود اما خاصیت دفاع او بیش از خاصیت هجومي‌اش برجسته است؛ ‌هاملز با همکاری سبوتچ خط میان قدرتمند تشکل داده‌اند و رهبر خط میان دورتموند بر عهده ای ان بازکین مي‌باشد. بورسیادورتموند در فصل 11- 2010 تنها 22گل دریافت کرد که از تیم دوم جدول در آن فصل یعنی تیم ماینتز با 39گل خورده، 17گل کمتر خورده بودند. اسامي‌ بازکنان دیگر که احتمالا در لیست خرید بارسا برای مدافع میانی وجود دارند عبارتند از: تیاگو سیلوا(میلان) و ویکتور رویئز(والنسیا).

Argentina te quiero para siempre

17. 5 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074

هوملز خیلی خوبه.خداکنه دورتموند بذاره بیاد البته بعید به نظر میرسه چون واقعا بهش نیاز دارن
    راستی این خبرا رو از کجا میارید؟

19. 4 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074

این اواتار بعدیمه.کسی حق نداره اینو بذاره

اینم فارق التحصیل های اکادمی رئال برای مبارزه با لامایسا

اینم تاکتیک پنهان مورینیو برای بازی با بارسا

21. 7 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

صفحه 380 از 515 نخستنخست ... 280330370378379380381382390430480 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع