سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
راموس یه پنالتی رو بدجوری خراب کرد... اینم بازتابش!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
این اتفاق همه جا پنالتیه غیر از سانتیاگو برنابئو
اینم از متن انگلیسیش معلومه !!!
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
دمت گرم داش آرمان خیلی با حال بودن
داش ارمان بگو نگردن من فکر کنم افتاد تو محله ما.داشتم ناهار میخوردم یک صدای وحشتناک اومد فهمیدم توپ راموس خورده تو محله ما![]()
2 بازیکن جوان و مستعد لیگ آرژانتین به نظر میرسه که خیلی جدی به بارسلونا نزدیک شدن استبان آندرادا(دروازبان) از لانوس نیکولاس تاگلیافیگو (مدافع چپ) از بانفیلد و سیلویو رومرو (مهاجم) از لانوس به نظر میرسه در شروع 2012-13 به جمع بازیکنان بارسلونا ملحق شن و گوردیولا نمایندشو برای بررسی به آرژانتین فرستاده البته آندرادا قرار بود از ابتدا همین سال قرارداد امضا کنه که کنسل شده بود
آندرادا هنوز در تیمش فیکس نشده ولی به خاطر استعدا بالاش آینده خوبی رو براش پیشبینی میکنن اگه بازیشو هم ندیدید فیزیک مناسبی داره و رفلکسشم خوبه و اصطلاحا خوشگل دروازبانی میکنه و دروازبان فیکس تیم ملی جوانان ارژانتینه
نیکولاس تاگلیافیگو هم بازیکن 19 ساله و فیکس تیم ملی جوانان آرژانتینه و در باشگاه خودشم به اندازه بازی میکنه 1.72 قدشه و مثل اینکه قرار جانشینه آبیدال شه ولی سبکش خیلی متفاوته بازی با توپ خوبی داره و با اینکه جثه کوچیکی داره بازیکن جنگنده ای فکر میکنم خرید براتون شه
من رامی رو هم قبول دارم واسه دفاع وسط![]()
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)