سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
متاسفانه برای شما و خوشبختانه برای طرفداران چلسی . تیم چلسی مقابل ارسنال زیاد خسته نشد و بهترین عنصرهای خودش رو بازی نداد(دروگبا-لمپارد-و......) و توان بدنی فوق العاده ای دارن !!! ولی بهترین راه برای گل زدن به چلسی ایکه بذارن حدود 3 دقیقه چلسی جلو بکشه تا کمی دفاعش بهم بریزه اون وقت به نظر من 1 گل بزنه دیگه از 2 تا هم میگذره !!!! امیدوارم مقابل چلسی همچون امشب تا دقیقه 94 بازی خوبی ببینیم !!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جذب نویسنده و مدیر فعال برای انجمن
دلم میخاد به اسپانیا بر گردم برم اونجا بشینم کنار مسی بخونم از غم باخت ترانه و شعر و سرود
دارم جواب تموم sms هایی که بدستم میرسه و کاملا هم فُش هستن رو با کلمه "تبریک" جواب میدم
اینم وضعیتی شده
جذب نویسنده و مدیر فعال برای انجمن
خوشحالم که دعوایی پیش نیومد.واقعا ممنون از همگی.
بازی زیبا بود.واقعا زیبا مخصوصا واسه طرفدارای رئال.
HALA MADRID
اول تبریک به رئالی ها... برد حقتون بود!!!
من برای از دست دادن لالیگا یا الکلاسیکو زیاد ناراحت نیستم...
یه تیم نمیتونه همیشه برنده باشه...یه روز یکی پیروز و قهرمانه یه روز یکی دیگه!!!
چیزی که منو ناراحت میکنه بازی بازیکنامونه...دیگه مثل قبل حمله های ناگهانی و پر سرعت ندارن...اصلا شوت زن نداریم...ایستگاهی زن نداریم...دفاعمون همش جا میمونه...والدز یه بند سوتی میده...
مقابل تیم هایی که دفاعشون قویه نباید اینقدر با پاسسکاریهای طولانی وقتمونو هدر بدیم...
یه مهاجم سرعتی درست حسابی باید بخریم (مسی خیلی دست تنهاس و الکسیسم زیاد مصدوم میشه)...بازیکنای جوونمون تو بازیهای معمولی جواب می دن ولی تو بازیهای بزرگ کاری ازشون بر نمیاد...نمونش تیو که راحت مهارش کردن(نمیدونم چرا اینقدر دیر تعویض شد)...
خلاصه این بازیهم گذشت خدا کنه این باخت باعث بشه مسئولای تیم یه فکر اساسی بکنن...
امیدوارم جلوی چلسی خوب بازی کنیم و صعود کنیم...![]()
ویرایش توسط flavia : 04-22-2012 در ساعت 01:10
شهریار خان من از شما تعجب میکنم که این حرفو میزنی آخه بازی به این مهمی جای تجربه اندوزی آخه!!!؟؟؟
ای کاش بازی رفت رو میباختیم اما این بازی که حکم مرگ و زندگی رو واسمون داشت میبردیم. ای کاش سوپر کاپ اول فصل رو میدادیم و لالیگای امسال رو جاش میگرفتیم. این بازی به لحاظ خیلی از جهات مهمترین الکلاسیکوی گواردیولا از زمان بر عهده گرفتن زمام امور بارسا بود. نه تنها به خاطر لالیگا بلکه همین باخت که مطمئن هستم ترکشهاش ظرف چند روز آینده و اخباری که از رختکن بارسا به بیرون درز پیدا میکنه به شدن روی بازی برگشت لیگ قهرمانان هم اثر میزاره. شما تا حالا دیده بودین ژاوی همچین راکشنی بعد از تعویض داشته باشه!!!؟؟؟ اصلا همه امشب بد بودن ژاوی،اینیستا و مسی به اندازه کل فصل پاس اشتباه دادن. در این شرایط تجربه بالای مربی در بعد روانشناختی بازیکنان خیلی موثر هست که متاسفنه معلومه که از قبل و در حین بازی هیچ راهکار موثری از سوی کادر فنی بارسا برای این مسئله اندیشیده نشده بود و کل تیم بارسا در گرداب اضطراب از دست دادن لالیگا و احتمالا لیگ قهرمانان در حال غرق شدن بود. اونچه که مشخص بود ریکاوری روحی مناسبی بعد از شکست بازی رفت مقابل چلسی انجام نشده بوده. بارسا به یک تیم روانشناس خبره در تمامی بازیها وجامهای آینده نیاز داره تا در همه شرایط در کنار تیم باشن و بازیکنا رو تقویت روحی کنن. نمیدونم درست خاطرم نیس اما فکر میکنم این بار دوم یا سوم هست که بارسا در چنین شرایط خاص و حساسی از بازیها قرار میگیره اما به علت گرفتار شدن در گرداب شرایط بد روحی روانی بازی و جام رو از دست میده.
یه چیز دیگه ای که خیلی منو ناراحت میکنه اینه که این همه دور هم حرف میزنیم دریغ از اینکه یه کلمه اش به گوش حتی یه طرفدار یا روزنامه نگار اسپانیایی برسه چه برسه به بازیکنا و کادر فنی تیم. و فقط میایم دور هم یه گپی میزنیم و خودمون رو یه جورایی ارضا میکنیم مثل قدیما فقط به جای اینکه سر کوچه دور هم بشینیم تو خونه و پای pc و از طریق اینترنت با هم چت تکست میکنیم. ای بابا در شرایطی که فکر میکنی همه چیز درسته یک دفعه بلا نازل میشه و آدم غافلگیر میشه و چیز آدم رو شش تا میکنه. اینو دیگه نمیدونم کجای دلم بذارم.
ویرایش توسط kiansoft2000 : 04-22-2012 در ساعت 01:19
همین خوب بود که باختیم به دو دلیل
1. اینکه گواردیولا بدونه با این شیوه بازی کردن خیلی تکراری شده و باید یه تنوع هم باشه مثلا شوت در چارچوبی که به راحتی کار رئال رو تموم میکرد که چنین چیزی در بارسا دیده نمیشه
2. واینکه بازیکن شوت زن و مهاجم تمام کننده ی کافی نداریم آخه مسی هست که اونم امشب همونطور که خودتون دیدید در نقش بازی ساز بود تا مهاجم
به هر حال باید یه فکری برا این دو بشه
در مورد شکست هم حالا یه شکست خوردیم به قول سعید جان همین شکست هاست که موجب پیروزی میشه
به هر حال ما که تو فینال لیگ قهرمانان هم باهاشون بازی داریم انشاالله اونجا جبران می کنیم لالیگا رو.
در ضمن دوستان رئالی باز هم بهتون تبریک میگم این برد شیرین رو چون بدست اوردن این برد کار ساده ای نبودو قهرمانیتون تو لالیگا هم مبارک ولی رونالدو هنوز کفش طلا یا بهترین بازیکن سال رو تصاحب نکرده چون مسی جلوش هست و یکی از عللی که مسی گل نزد این بود که مسی امشب در نقش بازی ساز بود نه یک مهاجم ولی رونالدو مهاجم نوک شده بود.
به نظرم زمان حضور گواردیولا در تیمی مثل بارسا به سر اومده و نیازمند به حضور یه مربی مقتدر تر مثل بیلسا داریم که دانش و تجربه رو با هم داره و در خیلی از مسائل پخته تر عمل میکنه مثل پافشاری بر تاکتیک یکنواختی که بسته به شرایط بازی هیچوقت تغییر نمیکنه. این تلو چرا باید 70 دقیقه تو زمین گند بزنه آخه؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)