سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
دوستان عزیز به عنوان یه برادر کوچیک
از تمام شما خواهش میکنم به هیچ عنوان ناراحت نباشین ما بد بازی کردیم بهانه داوری از این جور حرفا نیارین که نشون ضعف شماست
بازم تبریک میگم به دوستان مادریدی
Argentina te quiero para siempre
آخه چرا انقدر ترکیب بد بود؟؟؟
چرا سسک نبود؟؟؟
پیکه؟؟؟
چرا به تلو بازی داد؟؟؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جذب نویسنده و مدیر فعال برای انجمن
اتفاقا ترکیب خوبی بود.تیو نیاز به تجربه داشت اتفاقا اگه فینیشنگش تقویت بشه یکی از بهترین بازیکنا میشه.به این بازی نیاز داشت.الکسیس هم خوب شد گل زد تا روحیه اش برای چلسی بد نباشه.بقیه اش دیگه جای بحثی نداره.
برادر اکسیس که تا حدی مصدوم بود - فابرگاس رو گذاشته بود وقتی ژاوی رو بیرون ببره چون کسی رو نداشت (البته برای این کار شاید تیاگو بهتر بود) در مورد تیو که منم متعجبم چرا اینقدر دیر تعویض داد !!! اصلا نمیدونم چرا کم به پدرو بازی میده !!!! به هر حال باید فکر 3 شنبه باشه اگه بخوان تا فردا ظهر استراحت کنن فقط تقریبا با احتساب زمان قبل بازی و......... 1.5 روز وقت دارن تمرین کنن!!!!!! انصافا کمه
مگه بازی پس هس ک بری برای بازیکن فینیشینگ بخرییم![]()
دوستان بارسایی فوتبال همینه
میدونم از دست دادن جام و مهمتر از اون ال کلاسیکو اونم تو خونه چقد سخته چون خودمونم این شرایطو داشتیم
بهرحال بازی قشنگی بود و به ما خیلی چسبید
امیدوارم در ادامه بارسا هم موفق باشه
Argentina te quiero para siempre
میگم این ترکیب عجیب و غریب از سوی گواردیولا به چه معنا بود!!!؟؟؟
پیکه،سسک،پدرو،الکسیس و... همه روی نیمکت بودن حالا از ویا و آبیدال که بگذریم این تللو احمق 10 تا توپ خراب کرد که 2 تاش تک به تک بود. اصلا شرایط روحی روانی بارسا بر عکس رئال بسیار بد بود. هیچکس وظایفش رو درست انجام نمیداد. ژاوی هم که یه موقعیت بالای 100% رو خراب کرد و گواردیولا به نظر من از همون جا به دنبال تعویض ژاوی بود.
عجب لج بازی گواردیولا داشت سر عدم تعویض تلو که نشون بهده توی ترکیب تاکتیکی تیم اشتباه نکرده. خلاصه من نفهمیدم چه بلایی سر بارسا اومده بود که حتی ابتدایی ترین حرکات تاکتیکی تیم هم بد بود و تو این چند سال گذشته بارسا هیچوقت اینطوری ندیده بودم. خستگی ناشی از بازی رفت با چلسی؟ استراحت بیشتر رئال به نسبت بارسا؟ شرایط روحی و روانی بهتر رئالیها که این یکی که باید به نفع بارساییها باشه تا رئالیها چون تو 11 باز ی اخیر خیلی پیشرفت کرده بودن!! اینجاست که تفاوت مورینیوی قهار رو با گواردیولای جوان میفهمیم که چقدر این مربی پرتغالی به لحاظ بار روحی-روانی روی تیمش پخته عمل کرده. در ضمن با این شرایط و این قهرمانی و حضور پرتغال در یورو 2012 و درخشش احتمالی کریس در این بازیها توپ طلای سال آینده مال خودشه.
ویرایش توسط kiansoft2000 : 04-22-2012 در ساعت 00:56
پستهارو خوندم خيلي خوشحال شدم . دم همه بارسايي ها گرم كه به قولشون عمل كردند .
شهريار جان اشكال نداره بزار هركي ميخواد بياد تايپيك رئال مطمئن باشيد كسي حرفي نميزنه كه ناراحت شيد .فوتبال همينه ديگه.... اگه قرار باشه با يه باخت و يه برد همو بكوبيم كه نميشه.
در ضمن منم تبريك ميگم به بارسا چون واقعا شرايط سختي داشت و مصدومانش زياد بودن و معلوم بود يه خرده از لحاظ بدني نافرم هستند ! بازي چلسي خيلي فيزيكي بود!
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)