.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
سلام به دوستان يوونتوسي.من هوادار يووه نيستم ولي اومدم بگم امسال واقعا تيم خوبي دارين و بازيكوناي خوبي جزب كردين.به نظر من به همراه ميلان مدعي اصلي قهرماني تو سري آ هستيد فقط حيف كه نتونستيد سهميه جام باشگاهارو بگيريد.اگه ميتونستيد تو ليگ اروپا حضور داشته باشيد هيجان رقابت ها بيشتر ميشد.ليورپول هم همينطور شد و نتونست سهميه بگيره![]()
يووه يه دفاع مركزي بگيره حله...
چون امسال ما خدايي نبايد براي اسكودتو نقشه بكشيم.
ايشالا امسال سهميه بگيريم تا سال ديگه بتونيم ستاره هاي بهتري جذب كنيم.
ولي يووه با اينكه به ليگ قهرمانان نرفت ولي بازم بازيكناي خوبي گرفته...
هر چند فكر نميكنم بتونيم به اسكودتو برسيم اما اميدوارم يه جام بگيريم...
Juve For Ever
درسته میلان امسال دوباره مدعی اصلی اسکودتوئه مخصوصا اگه کاکا دوباره به این تیم برگرده اما به نظرم با رفتن اتوئو و اسنایدر و با مربی و سیستمی که اینتر داره یووه امسال میتونه دوم بشه و با به وجود اومدن شرایطی میتونه حتی به قهرمانی هم امید داشته باشه
این فصل واسه اینکه هوادارا خوشحال شن حداقل باید جام حذفی رو بگیرن بازیکنا باید توجیه بشن که این فصل اهمیت این جام کمتر از اسکودتو نیس
Alessandro Del Piero
سعید مشکل ما تو این چند ساله همین بوده ! میریم واسه سهمیه آخرش نهایتا میشه 7 ! بهتره هدفمون قهرمانی باشه تا ایشالله لااقل سهمیه رو داشته باشیم ! برنامه ای که الان کونته داره همینه !
از طرفی ما دیگه نه تو UCL هستیم نه UL ! تمرکزمون بیشتر رو اسکودتو خواهد بود و ایشالله میریم واسه 30 امین !![]()
یووه این روازی آخر دوباره وا داده یا بهتره بگم ماروتا واداده
1- به جای اینکه هر چه سریعتر یه مدافع وسط خوب بگیره همش داره دست دست میکنه تا قیمتو یباره پایین اما چون داره تابستون تموم میشه تیما قیمتو می برن بالاتر چون سخت میتونن جانشین واسه بازیکنشون بیارن. تیمم دیرتر هماهنگ میشه.
2- یووه نیاز مبرم به یه وینگر چپ داره نه تنها بازیکنی نیومده په په احتمالا تیمو ترک کنه
3- مدافع چپ هم نداریم!! زیگلر داره میره و دیچیله میمونه که بالا بحثشو کردیم
با این وضعیت امسال سمت چپمون فاجعه اس مگه اینکه این آخرین روزا یه کاری بکنن وگرنه خدا به دادمون برسه!4- چهارشنبه احتمالا الیا به یووه میاد این بازیکن وینگره اما هنوز جوونه و با استیگاریبیای ناشناخته باید سمت چپ رو بیمه کنن.
در ضمن من اصلا از این بازیکن خوشم نمیاد با توجه به حرفهایی که راجع به مقایسه هامبورگ و یووه زده معلومه این بازیکن ارزش پیرهن یوونتوس رو نمیدونه
Alessandro Del Piero
============================
کراسیچ برای اثبات خود 6 ماه فرصت دارد
به نظر می رسد مهاجم صرب یووه جایی در برنامه های کونته ندارد و در آینده ای نزدیک این تیم را ترک خواهد کرد
============================
خبر خیلی عجیب و البته بدیه.یه جورایی ترس برم داشته. کونته عقاید عجیبی داره فقط امیدوارم این خبر درست نباشه میلوس فصل پیش یکی از بهترینا بود و این فصل چون از اول با تیمه هماهنگ تر و سرحال ترم هست و اگه بمونه 100٪ بهتر میشه. یه جورایی دارم اعتقادمو به کونته از دست میدم کاش با نتایجی که تو زمین میگیره این اعتقادو بهمون برگردونه. فقط یه مطلبی مهمه و اون اینه که:
یوونتوس، تو دیگه فرصت اشتباه نداری!
Alessandro Del Piero
اول زیگلر حالا هم کراسیچ باید ببینیم کونته میتونه این فصل خوب نتیجه بگیره یا نه هنوز برای قضاوت کردن زوده و باید صبر کنیم و ببینیم![]()
واسه چپ همون یارو پاراگوئیه ( اسمشو یاد نگرفتم هنوز) هست که شما میگی واسه نیمکت گرفتند ولی یوونتوس هنوز داره دنبال یه وینگ چپ تاپ و ستاره می گرده که می ترسم آخرش به همین الیا ختم بشه !
یه جای دیگه هم نوشته بود الیا داره با آرسنال تموم میکنه ! من قبل از این جریانات خیلی دوست داشتم الیا رو تو یووه ببینم ولی اینقد این بشر بی شعوره که حرف زدن راجع بهش حالمو بهم میزنه !
با توجه به آماری که از بازی های پیش فصل بوده و با توجه به کلاس بازی پیرلو من بهترین رو پیرلو میدونم چون چند سال اخیر ما بیشتر خلا یه هافبک طراح و یه پلی میکر باهوش رو احساس می کردیم که با اومدن پیرلو تا حدودی مشکلات تیم حل شده ! هر چند هنوز ضعف های زیادی داریم !
دی چلیه تو همون بازی هایی هم که حضور داشته چنگی به دل نمی زد ! یکی مثل ابراهیم شکوری واسه پرسپولیسه !همش یاد زامبروتا میفتم !
تفاوت کلاس زامبروتا و اینا زمین تا آسمونه !
درمورد گریگرا هم که فصل پیش متوسط رو به به بالا بوده ولی فک کنم با اومدن لیخشتاینر سمت راست دیگه نه جایی واسه موتا باشه نه گریگرا ! امیدوارم خبر زیگلر تکذیب بشه !
من بعد از آله به شدت به کراسیچ توی یووه علاقه مند شدم ! فک کنم پارسال یکی از بهترینا بود یا شاید بگم تا نیم فصل بهترین بود و متاسفانه بعد از نیم فصل با توجه به شروع نتایج ضعیف یووه انگیزشو از دست داد وکمی افت کرد ! نمیدونم کونته چه فکری در مورد کراسیچ کرده ولی الان همه هواداران یووه با وجود کراسیچ وینگ راست رو بیمه شده می بینند !
امیدوارم امسال یوونتوس میدان آزمون و خطای مدیران و کادر فنی نباشه چون واقعا دیگه همه از این وضع خسته شدیم !
کونته روح تازه ای به یووه داده امیدوارم اون ذهنیتی رو که در هوادارای بیانکونری ایجاد کرده با این اشتباهات خراب نکنه !
الیا و برونو آلوز وارد تورین شدند و به زودی قراردادشون رو با تیم ثبت می کنن. با این دو خرید تیم کامل میشه و احتمالا یاکویینتا و آمائوری و په په فردا از تیم جدا بشن.
از نظر تیمی کمبود نداریم با توجه به اینکه یه دفاع وسط و یه وینگر چپ گرفتیم اما به نظر می رسید الکس و وارگاس گزینه های بهتری باشن اما خب به هر حال...
فقط ای کاش این تازه واردا بدونن به چه تیمی اومدن
Alessandro Del Piero
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)