اول زیگلر حالا هم کراسیچ باید ببینیم کونته میتونه این فصل خوب نتیجه بگیره یا نه هنوز برای قضاوت کردن زوده و باید صبر کنیم و ببینیم![]()
اول زیگلر حالا هم کراسیچ باید ببینیم کونته میتونه این فصل خوب نتیجه بگیره یا نه هنوز برای قضاوت کردن زوده و باید صبر کنیم و ببینیم![]()
واسه چپ همون یارو پاراگوئیه ( اسمشو یاد نگرفتم هنوز) هست که شما میگی واسه نیمکت گرفتند ولی یوونتوس هنوز داره دنبال یه وینگ چپ تاپ و ستاره می گرده که می ترسم آخرش به همین الیا ختم بشه !
یه جای دیگه هم نوشته بود الیا داره با آرسنال تموم میکنه ! من قبل از این جریانات خیلی دوست داشتم الیا رو تو یووه ببینم ولی اینقد این بشر بی شعوره که حرف زدن راجع بهش حالمو بهم میزنه !
با توجه به آماری که از بازی های پیش فصل بوده و با توجه به کلاس بازی پیرلو من بهترین رو پیرلو میدونم چون چند سال اخیر ما بیشتر خلا یه هافبک طراح و یه پلی میکر باهوش رو احساس می کردیم که با اومدن پیرلو تا حدودی مشکلات تیم حل شده ! هر چند هنوز ضعف های زیادی داریم !
دی چلیه تو همون بازی هایی هم که حضور داشته چنگی به دل نمی زد ! یکی مثل ابراهیم شکوری واسه پرسپولیسه !همش یاد زامبروتا میفتم !
تفاوت کلاس زامبروتا و اینا زمین تا آسمونه !
درمورد گریگرا هم که فصل پیش متوسط رو به به بالا بوده ولی فک کنم با اومدن لیخشتاینر سمت راست دیگه نه جایی واسه موتا باشه نه گریگرا ! امیدوارم خبر زیگلر تکذیب بشه !
من بعد از آله به شدت به کراسیچ توی یووه علاقه مند شدم ! فک کنم پارسال یکی از بهترینا بود یا شاید بگم تا نیم فصل بهترین بود و متاسفانه بعد از نیم فصل با توجه به شروع نتایج ضعیف یووه انگیزشو از دست داد وکمی افت کرد ! نمیدونم کونته چه فکری در مورد کراسیچ کرده ولی الان همه هواداران یووه با وجود کراسیچ وینگ راست رو بیمه شده می بینند !
امیدوارم امسال یوونتوس میدان آزمون و خطای مدیران و کادر فنی نباشه چون واقعا دیگه همه از این وضع خسته شدیم !
کونته روح تازه ای به یووه داده امیدوارم اون ذهنیتی رو که در هوادارای بیانکونری ایجاد کرده با این اشتباهات خراب نکنه !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)