Design & Developed BY Patira

صفحه 21 از 73 نخستنخست ... 1119202122233171 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 751

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزيلي
    اسم واقعی شما
    محمد

BrazilRealMadridPersepolis

Ronaldo

تشکر ها
    82
    تشکر شده 907 در 295 پست

نرم افزاری هست که تیک های فیفا رو برطرف کنه
    امام خمینی:به والله قسم در عمرم یک لحظه نترسیدم.

2. 2 کاربر از پست مفید milad_1369 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمي
    مربی مورد علاقه
    آنجلوتي-تاسوتي-پپ گوارديولا
    بازیکن محبوب
    پاتو-کاکا-الشراواي-داويد سيلوا
    اسم واقعی شما
    محمدامين

ItaliaMilanManCity

تشکر ها
    2
    تشکر شده 44 در 18 پست

من يه مدت پيش تمام فيس هاي موجود در مودينگواي رو گرفتم و روي بازي گذاشتم و برنامه i68r رو اجرا کردم فيس ها عوض شد و درست شد اما الان بازم فيس ها خراب شده و هرچقدر اين کار رو دوباره تکرار ميکنم بي فايدست کمک کنيد!

4. 2 کاربر از پست مفید alex-pato7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    رافا بنیتز
    بازیکن محبوب
    استیون جرارد
    اسم واقعی شما
    سعید

EnglandLiverpoolSS_Tehran

تشکر ها
    76
    تشکر شده 197 در 96 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alex-pato7 نمایش پست ها
    من يه مدت پيش تمام فيس هاي موجود در مودينگواي رو گرفتم و روي بازي گذاشتم و برنامه i68r رو اجرا کردم فيس ها عوض شد و درست شد اما الان بازم فيس ها خراب شده و هرچقدر اين کار رو دوباره تکرار ميکنم بي فايدست کمک کنيد!

دوست عزیز چطوری این کارو کردی !!! عجیبه !!!

به خودت یه زحمتی بده و این پیج رو دنبال کن..توضیح دادم.... و سوالات تکراری جواب نمیدم متاسفانه

@milad_1369
    شما هم همین کارو کن....
    با تشکر
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 2 کاربر از پست مفید saeedavril تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمي
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    محمدامين

ItaliaMilanManCity

تشکر ها
    2
    تشکر شده 44 در 18 پست

milan

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedavril نمایش پست ها
    دوست عزیز چطوری این کارو کردی !!!
    به سختي!!
    دوست عزيز تا دو روز پيش بدون هيچ مشکلي فيس ها درست بود ولي به يک باره فقط و فقط فيس ها از بين رفت ولي توپها ادبوردها و بقيه چيزها سرجاشه و عجيب اينه که فقط فيس ها توي بازي نمياد!
    به خودم زحمت هم دادم اين تايپيکو زيرو رو کردم اما چيزي دستگيرم نشد در هر صورت ممنون!!!!!!

8. 2 کاربر از پست مفید alex-pato7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    رافا بنیتز
    بازیکن محبوب
    استیون جرارد
    اسم واقعی شما
    سعید

تشکر ها
    76
    تشکر شده 197 در 96 پست

به سختي!!
    دوست عزيز تا دو روز پيش بدون هيچ مشکلي فيس ها درست بود ولي به يک باره فقط و فقط فيس ها از بين رفت ولي توپها ادبوردها و بقيه چيزها سرجاشه و عجيب اينه که فقط فيس ها توي بازي نمياد!
    به خودم زحمت هم دادم اين تايپيکو زيرو رو کردم اما چيزي دستگيرم نشد در هر صورت ممنون!!!!!!
    میشه واسم از اول توضیح بدی که چکار کردی؟
    چون من هم این کار رو کردم ولی جواب نمیده تا نرم افزار Revolution Mod 13 Beta را نصب کنی و فایل datax.bh رو جایگزین کنی !!!

او مود 9.3 که اومده رو بریز تو مسیر بازی و ModdingWayInstaller.exe رو اجرا کن تا کارش رو انجام بده
    بعد با نرم افزار FHL-BH-Editor.exe عملیات رجینتور رو انجام بده...

HOW TO INSTALL
    --------------------

STEP 1
    ---------

Option 1
    ---------
    a) Unpack this rar in your FIFA 13 main folder. Overwrite files that it asks you to do.
    b) Run file ModdingWayInstaller.exe from your FIFA 13 main folder ( Run as administrator )
    c) Ready

Option 2
    ---------
    a) Unpack this rar in your FIFA 13 main folder. Overwrite files that it asks you to do.
    b) Using BH Editor

DOWNLOAD BH Editor from here

Start FHL BH Editor and select option :

regenerate all BH-files
    (take care of extern files)

c) Ready

STEP 2 - ONLY IF YOU PLAY IN ENGLISH
    ----------------------------------------------
    Install Licensed Teams and Leagues Names ( ONLY IF YOU PLAY IN ENGLISH )

Go to your FIFA 13 / Game / Data folder.
    a) Rename loc folder to loc-original
    b) Rename loc-licensed to loc

این قسمت هم توضیح داده که فایل loc خود را نامش رو عوض کن بزار( loc-original) منظورش بک آپ هست... بعد فایل loc کپی کن در همان مسیر که فقط برای زبان انگلیسی است
    Ready!

ویرایش توسط saeedavril : 11-14-2012 در ساعت 12:48

10. 2 کاربر از پست مفید saeedavril تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمي
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    محمدامين

ItaliaMilanManCity

تشکر ها
    2
    تشکر شده 44 در 18 پست

میشه واسم از اول توضیح بدی که چکار کردی؟
    [/LEFT]
    ببين دوست عزيز اول من فيفا رو نصب کردم که دي وي دي بود نه نسخه کپي.بعد به مرور با اومدن پچ و فيس و اينا ميريختم تو بازي و با i68r اونارو تو بازي تأثير ميدادم و اتفاقا هم عمل ميکرد و فيس ها عوض ميشد تا يکي دو روز پيش که توي ليگ قهرمانان با يوونتوس روبرو شدم ديدم صورت ويدال به همون شکل برگشته در حالي که توپها ادبوردها و غيره درست بودن اما فيس بازيکن ها به حالت قبل و ديفالت بازي برگشته بود بعد دوباره اونارو تو بازي با همون برنامه تاثير دادم اما ديگه عمل نکرد که نکرد.اين برنامه fhl editor هم نتونستم باهاش کار کنم يعني ارور ميده و توي وبلاگت هم رفتم و همه چيزايي که لازمه اجراش بود رو دانلود کردم اما بازم نتونستم اجراش کنم و ارور ميده.من فيس بازيکنا خيلي برام مهمه ولي متاسفانه از هرچي بدت مياد سرت مياد و فقط فيسها خراب شد!!ممنونم که به سوال منم توجه کردي واقعا!

12. 3 کاربر از پست مفید alex-pato7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    رافا بنیتز
    بازیکن محبوب
    استیون جرارد
    اسم واقعی شما
    سعید

تشکر ها
    76
    تشکر شده 197 در 96 پست

این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]هست ...شاید به دردتون بخوره...من تست کردم...جالب بود

تو مسیر یازی بریزید نه در فایل گیم

14. 2 کاربر از پست مفید saeedavril تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمي
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    محمدامين

ItaliaMilanManCity

تشکر ها
    2
    تشکر شده 44 در 18 پست

داداش مرسي درست شد خدارو شکر جا داره يه خدا قوت بهت بگم که بچه هارو کمک کني هرکي هرکمکي برمياد از دستش مثل اين دوستمون واسه هم دريغ نکنيم.
    بازم ممنون
    راجب کرير مد هم سوال کردم تو اون قسمت کسي پاسخ نداد.ميخواستم بدونم چرا توي مديريت باشگاه هرتيمي رو پيشنهاد داده انتخاب ميکني که فصل بعد سرمربيش بشي ميزنه ممنون بابت انتخاب و چند کانديد داريم از بين اونها انتخاب ميکنيم ولي خبري نميشه و چندين فصل در مثلا ميلان موندگار ميشم.اين يکي،يکي ديگه ضربات آزاد يا پشت 18 خيلي دوست دارم ضربه نرم و فني بزنم که دروازبان نتونه از جاش تکون بخوره ميخوام بدونم دکمه اي هست که کاد و سرعت توپ رو بالا ببره ميدونم شوت r2 رو بايد بگيرم ولي دروازه بان ميپره حتي اگه نتونه بگيره و عصبيم ميکنه!
    بازم مرسي سعيد جان لطف کردي

16. 3 کاربر از پست مفید alex-pato7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    رافا بنیتز
    بازیکن محبوب
    استیون جرارد
    اسم واقعی شما
    سعید

تشکر ها
    76
    تشکر شده 197 در 96 پست

داداش مرسي درست شد خدارو شکر جا داره يه خدا قوت بهت بگم که بچه هارو کمک کني هرکي هرکمکي برمياد از دستش مثل اين دوستمون واسه هم دريغ نکنيم.
    بازم ممنون
    راجب کرير مد هم سوال کردم تو اون قسمت کسي پاسخ نداد.ميخواستم بدونم چرا توي مديريت باشگاه هرتيمي رو پيشنهاد داده انتخاب ميکني که فصل بعد سرمربيش بشي ميزنه ممنون بابت انتخاب و چند کانديد داريم از بين اونها انتخاب ميکنيم ولي خبري نميشه و چندين فصل در مثلا ميلان موندگار ميشم.اين يکي،يکي ديگه ضربات آزاد يا پشت 18 خيلي دوست دارم ضربه نرم و فني بزنم که دروازبان نتونه از جاش تکون بخوره ميخوام بدونم دکمه اي هست که کاد و سرعت توپ رو بالا ببره ميدونم شوت r2 رو بايد بگيرم ولي دروازه بان ميپره حتي اگه نتونه بگيره و عصبيم ميکنه!
    بازم مرسي سعيد جان لطف کردي
    خواهش میکنم...ممنون
    کریر مد رو خوب متوجه نشدم .... به من زیاد پیشنهاد تیم نیومده (تیم باشگاهی) ولی تیم ملی زیاد میاد.... فیفا 13 فرق کرده نسبت به فیفا 12 که د فیفا 12 هر فصل تموم میشد تیمها پیشنهاد میدادن... ولی 13 وسط فصل پیشنهاد میدن و اگر تیمت چند باخت پشت سر هم بده از تیم اخراجت میکنن و تیمهای دسته پایین تر و ضعیف بهت پیشنهاد میدن( جالب اینجاست که هر وقت از تیمت بیرون انداخته شی و تیم بعدیت رو برداری فصل از اول نمیاد .... ادامه همون فصله.... مثلا تیمهایی که آخر جدول هستن بهت بیشتر پیشنهاد میدن.....

ضربات کاشته هم یکی از دوستان کیلیپهای آموزشی تاکتیک دیربل و کاشنه و خوشحالی رو گذاشته.... کلید کاد هم هست فقط من کلیدهام تنظیماتش فرق میکنه واسه من کاد r2 هست

سیستم امسال فیفا طوری هست که هر چقدر تمرین کنی بهتر میتونی بازی کنی ... (با این گیم پدهای داغونی که ماداریم بازی واسمون کلافه کننده میشه....)ولی تمریناتشو بیشتر انجام بده...مثل کاشته..... پیشنهاد میکنم او skill game unluack هم نصب کنی تا همه تمرینات باز بشن.... که در پیجهای قبلی گذاشتم ......

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمي
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    محمدامين

ItaliaMilanManCity

تشکر ها
    2
    تشکر شده 44 در 18 پست

خواهش میکنم...ممنون کریر مد رو خوب متوجه نشدم .....
    من درست توضيح ندادم شرمنده.ببين من اولين فصل ميلان رو انتخاب کردم که فصل اول سوم شدم و فصل بعد تا نيمه نهايي ليگ قهرمانان و قهرنان ليگ در همون فصل شدم بعد در انتهاي فصل رفتم ديدم ارسنال دنبال سرمربي و پيشنهاد داده در my job بعد اوکي کردم رو ارسنال بعد يه پيام تشکر از سران توپچي ها به دستم رسيد که چنديدن کانديد رو در نظر دارن که اگه منو انتخاب کنن خبرم ميدن اما خبري نميشه فصل بعدم در ميلان هستم الان چند بار اين چيز تکرار ميشه يعني نتونستم به جز تيمي که در ابتدا انتخاب ميکنم در تيمي ديگه اي باشم.اميدوارم منظورمو رسونده باشم!

19. کاربر روبرو از پست مفید alex-pato7 تشکر کرده است .

صفحه 21 از 73 نخستنخست ... 1119202122233171 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)