در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
نرم افزاری هست که تیک های فیفا رو برطرف کنه
امام خمینی:به والله قسم در عمرم یک لحظه نترسیدم.
من يه مدت پيش تمام فيس هاي موجود در مودينگواي رو گرفتم و روي بازي گذاشتم و برنامه i68r رو اجرا کردم فيس ها عوض شد و درست شد اما الان بازم فيس ها خراب شده و هرچقدر اين کار رو دوباره تکرار ميکنم بي فايدست کمک کنيد!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به سختي!!
دوست عزيز تا دو روز پيش بدون هيچ مشکلي فيس ها درست بود ولي به يک باره فقط و فقط فيس ها از بين رفت ولي توپها ادبوردها و بقيه چيزها سرجاشه و عجيب اينه که فقط فيس ها توي بازي نمياد!
به خودم زحمت هم دادم اين تايپيکو زيرو رو کردم اما چيزي دستگيرم نشد در هر صورت ممنون!!!!!!
میشه واسم از اول توضیح بدی که چکار کردی؟
چون من هم این کار رو کردم ولی جواب نمیده تا نرم افزار Revolution Mod 13 Beta را نصب کنی و فایل datax.bh رو جایگزین کنی !!!
او مود 9.3 که اومده رو بریز تو مسیر بازی و ModdingWayInstaller.exe رو اجرا کن تا کارش رو انجام بده
بعد با نرم افزار FHL-BH-Editor.exe عملیات رجینتور رو انجام بده...
HOW TO INSTALL
--------------------
STEP 1
---------
Option 1
---------
a) Unpack this rar in your FIFA 13 main folder. Overwrite files that it asks you to do.
b) Run file ModdingWayInstaller.exe from your FIFA 13 main folder ( Run as administrator )
c) Ready
Option 2
---------
a) Unpack this rar in your FIFA 13 main folder. Overwrite files that it asks you to do.
b) Using BH Editor
DOWNLOAD BH Editor from here
Start FHL BH Editor and select option :
regenerate all BH-files
(take care of extern files)
c) Ready
STEP 2 - ONLY IF YOU PLAY IN ENGLISH
----------------------------------------------
Install Licensed Teams and Leagues Names ( ONLY IF YOU PLAY IN ENGLISH )
Go to your FIFA 13 / Game / Data folder.
a) Rename loc folder to loc-original
b) Rename loc-licensed to loc
این قسمت هم توضیح داده که فایل loc خود را نامش رو عوض کن بزار( loc-original) منظورش بک آپ هست... بعد فایل loc کپی کن در همان مسیر که فقط برای زبان انگلیسی است
Ready!
ویرایش توسط saeedavril : 11-14-2012 در ساعت 12:48
این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]هست ...شاید به دردتون بخوره...من تست کردم...جالب بود
تو مسیر یازی بریزید نه در فایل گیم
ببين دوست عزيز اول من فيفا رو نصب کردم که دي وي دي بود نه نسخه کپي.بعد به مرور با اومدن پچ و فيس و اينا ميريختم تو بازي و با i68r اونارو تو بازي تأثير ميدادم و اتفاقا هم عمل ميکرد و فيس ها عوض ميشد تا يکي دو روز پيش که توي ليگ قهرمانان با يوونتوس روبرو شدم ديدم صورت ويدال به همون شکل برگشته در حالي که توپها ادبوردها و غيره درست بودن اما فيس بازيکن ها به حالت قبل و ديفالت بازي برگشته بود بعد دوباره اونارو تو بازي با همون برنامه تاثير دادم اما ديگه عمل نکرد که نکرد.اين برنامه fhl editor هم نتونستم باهاش کار کنم يعني ارور ميده و توي وبلاگت هم رفتم و همه چيزايي که لازمه اجراش بود رو دانلود کردم اما بازم نتونستم اجراش کنم و ارور ميده.من فيس بازيکنا خيلي برام مهمه ولي متاسفانه از هرچي بدت مياد سرت مياد و فقط فيسها خراب شد!!ممنونم که به سوال منم توجه کردي واقعا!
دوست عزیز من هم مثل خودت همیشه به فیس خیلی حساس هستم...طوری که فیس کم باشه بازی دلم رو میزنه.... این مشکل شما هم به دلیل این هست که همینجوری بدون ترتیب و هردنبیلی کار کردی واسه این بهم ریخته.....
بهترین راه حلی که میتونم بهت پیشنهاد کنم اول راه اندازیه نرم افزار FHL-BH-Editor.exe هست
(همینجا از دوستانی که این پیج رو دیدن مپرسم که کسی این نرم افزار رو راه اندازی کرده یا نه ، با کمک مطالب وبلاگم ) ممنون میشم اگر کسی راه اندازی کرده این نرم افزار رو بهم بگه ...
راه حل دوم : با نرم افزار Fifa13 i68 Regenerator تنظیماتش رو روی ignor بزار تا همه تغییرات رو به حالت اول برگردونه و فایلهای مورد نظر در این مسیر رو ازش بک آپ بگیر و پاک کن از این مسیر :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\sceneassets
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\db
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\fifarna
بعد پچ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دانلود کن (که گفتی گرفتم )
و به این ترتیب انجام بده :
1.کل فایلهای موجود در پوشه FIFA13LMW093 در مسیر زیر کپی کن و جایگزین کن....
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13
2.حالا نرم افزار ModdingWayInstaller.exe را اجرا کن. و install رو بزن تیک log هم بزار که وقتی اinstall میکنه یه فایل نوت پد به این نام میسازه mwlog.txt
یادت باشه که نرم افزار ModdingWayInstaller.exe فقط با فایل list.txt کار میکند که چند بار در این پست گفتم....![]()
3. حالا اگر نرم افزار FHL-BH-Editor.exe را نتونستی اجرا کنی
یا با همون نرم افزارFifa13 i68 Regenerator از ignor در بیار وعملیات Regenerator انجام بده.
4.بعد وارد بازی شو تغییرات رو ببین ،لیست فیس ها هم میتونی از این مسیر پایین در فایل face.lua ببینی
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\fifarna\lua\assets\moddingway
برای اضافه کردن فیس ها هم تو همین پست کامل توضیح دادم ....
بگرد پیدا میکنی.... من در حال حاضر این فیسها رو خودم تک تک اضافه کردم به همین مود....
این فایل نوت پد فیسهای من هست که میتونی از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دانلود کنی که چجوری اضافه کردم به لیست... و راحت در بازی نمایش داده میشود بدون هیچ مشکی
و شما میتونی اگر فایلهای rx3 بازیکنان و id هر بازیکن را که داری اول مثل من در فایل نوت پد اضافه کنی و فایلهای rx3 رو به مسیر های زیر بریزی و دیگر احتیاجی به عملیات Regenerator نیست.... ( برای پیدا کردن id بازیکنان یا از نرم افزار cm12.5 استفاده کن یا همین لیست من)
eyes & head:
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\sceneassets\heads
hair :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\sceneassets\hair
hailod :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\sceneassets\hairlod
face :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\sceneassets\faces
البته شما بخوای از لیست من استفاده کنی باید فایلهای rx3 رو هم داشته باشی ....
که من آرشیو فیسم کامل شد میزارم تو سایت برای دانلود.... فعلا حجم ندارم که آپلود کنم واستون..حد.د 200 مگاباته...
بازم تکرار میکنم...یکم فکر کنید..نرم افزار FHL-BH-Editor.exe را راه اندازی کنید..آموزش من بدون نقص است.......
اگر آموزش آنلاین خواستید در خدمتم :
yahoo id : saeed_hotboy2004
اگر آنلاین نبودم در یاهو :
ویرایش توسط saeedavril : 11-14-2012 در ساعت 15:46
داداش مرسي درست شد خدارو شکر جا داره يه خدا قوت بهت بگم که بچه هارو کمک کني هرکي هرکمکي برمياد از دستش مثل اين دوستمون واسه هم دريغ نکنيم.
بازم ممنون
راجب کرير مد هم سوال کردم تو اون قسمت کسي پاسخ نداد.ميخواستم بدونم چرا توي مديريت باشگاه هرتيمي رو پيشنهاد داده انتخاب ميکني که فصل بعد سرمربيش بشي ميزنه ممنون بابت انتخاب و چند کانديد داريم از بين اونها انتخاب ميکنيم ولي خبري نميشه و چندين فصل در مثلا ميلان موندگار ميشم.اين يکي،يکي ديگه ضربات آزاد يا پشت 18 خيلي دوست دارم ضربه نرم و فني بزنم که دروازبان نتونه از جاش تکون بخوره ميخوام بدونم دکمه اي هست که کاد و سرعت توپ رو بالا ببره ميدونم شوت r2 رو بايد بگيرم ولي دروازه بان ميپره حتي اگه نتونه بگيره و عصبيم ميکنه!
بازم مرسي سعيد جان لطف کردي
خواهش میکنم...ممنون
کریر مد رو خوب متوجه نشدم .... به من زیاد پیشنهاد تیم نیومده (تیم باشگاهی) ولی تیم ملی زیاد میاد.... فیفا 13 فرق کرده نسبت به فیفا 12 که د فیفا 12 هر فصل تموم میشد تیمها پیشنهاد میدادن... ولی 13 وسط فصل پیشنهاد میدن و اگر تیمت چند باخت پشت سر هم بده از تیم اخراجت میکنن و تیمهای دسته پایین تر و ضعیف بهت پیشنهاد میدن( جالب اینجاست که هر وقت از تیمت بیرون انداخته شی و تیم بعدیت رو برداری فصل از اول نمیاد .... ادامه همون فصله.... مثلا تیمهایی که آخر جدول هستن بهت بیشتر پیشنهاد میدن.....
ضربات کاشته هم یکی از دوستان کیلیپهای آموزشی تاکتیک دیربل و کاشنه و خوشحالی رو گذاشته.... کلید کاد هم هست فقط من کلیدهام تنظیماتش فرق میکنه واسه من کاد r2 هست
سیستم امسال فیفا طوری هست که هر چقدر تمرین کنی بهتر میتونی بازی کنی ... (با این گیم پدهای داغونی که ماداریم بازی واسمون کلافه کننده میشه....)ولی تمریناتشو بیشتر انجام بده...مثل کاشته..... پیشنهاد میکنم او skill game unluack هم نصب کنی تا همه تمرینات باز بشن.... که در پیجهای قبلی گذاشتم ......
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)