دانلود فیس پک بازیکنان:
El Shaarawy
Khedira
Klose
Torres
دانلود این فیس پک عالی و بروز:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دانلود فیس پک بازیکنان:
El Shaarawy
Khedira
Klose
Torres
دانلود این فیس پک عالی و بروز:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
دوست عزیز اون امکاناتی که میگی ر و که خودت نمیسازی اونا رو یکی دیگه ساخته نباید کپی کنی . اساس کار تمام سایتهای ادیت اینجوریه . هیچی نباید کپی بشه حتی یک اهنگ ساده که شاید همه بتونن وارد بازی کنن!!!
در ضمن من که گفتم خودم عضو یک گروه دیگه ادیت بازی هشتم که انشالله اگه مشکلی پیش نیاد تا عید بازی کامل میشه!!! خدمت الکساندر دلپیروی عزیز بگم هر وقت اون اماده شد بهتون خبر میدم فقط صبر کنید
کمی از امکانات اون پچ که به محصول سایت گروه خواهد بود
1. بازی کاملا فارسی از منو گرفته تا نام بازیکنان
2. لباس تمام تیمهای لیگ برتر و ایران به طور کاملا مشابه
3. چهره خیلی از بازیکنان لیگ و تیم ملی به صورت کاملا زیبا و شبیه
4. ورزشگاه آزادی با کیفیت خوب
5.اسپانسرهای واقعی تیم ها + لوگوی واقعی
6.ادبورد (تبلیغات دور زمین) کاملا فارسی و ایرانی
7. اسکوربورد ( تابلو نتایج) شبکه 3 و دقیقا شبیه
باز هم هست اگر خواستین میگم .
ولی من اینجا اومدم مثل سایر بچه ها در مورد فوتبال بحث کنیم و.... که گفتم اگه خواستین میتونم بسازم اونم تنهایی و بدون کپی برداری از یک سایت و...
دیگر بچه ها هم اگه فیس پک چیزی میذارن باید حتما منبع بذارن و یک اسم وسطش نذارن بگن خودمون ساختیم که حتی اسم نرم افزارش رو هم نمیدونید و خواهشا رعایت کنید . هر چی خواستین در خدمتم . ممنون
ویرایش توسط CRISTIANO-FARSHAD : 02-25-2012 در ساعت 13:43
خوب آره بقیر از 3 تا از اون ها یعنی فیس و صدای تماشاگران ایرانی برای هر تیم و لباس واقعی بقیش از یکجا کپی برداری میشه
من یکی یکی فیس بازیکن های ایرانی رو پیدا میکنم و میزارم
صدای تماشاگران ایرانی رو هم شاید جای دیگه ای دیده باشین ولی شعار های من شعار کامله مثلا بعد از شوjت خطرناک توی استادیوم آزادی صدای تماشاگران به روش استقلالی هست و توی یادگار امام به روش
ای ی ی ی ی ی هو و و و و و
و تشویق مخصوص هر تیم لیگ برتری
و لباس هم که چیز ساده ای است و واسه 18 تیم میشینم لباس درست میکنم
و یکی هم این ایده رو دارم که خیلی میکشه و ممکنه تا وقتی که pes 2013 دربیاد طول بکشه ولی اون این هست که میخوام تیم های آسیا رو طراحی کنم با تمام فیس و استادیوم .... تا یک جام afc هم مثل uefa champions باشه تا مثلا توی footbal life توی master Leagueتراکتور نره توی اروپا بازی کنه و بره توی afc یا مثلا وقتی من بازی میکنم میبینی رحمتی بهترین گلر uefa در اومد
نظر برادر های editor چیه
Real Madrid fans and the whole world knows who is the champion FC Barcelona
Viva Barcelona
Viva Tractor
یل یاتار طوفان یاتار یاماز تیرختور بایراقی گل سولار سومبل سولار سولماز بیزیم قیرتلی تیم بیز تیرختور عاشقی تورکلر کیمین قیرتلی کیم
باهم ديگه هم كاري كنين اگه كارتو خوب از آب در اومد من همين الان ليگ ايران رو خريدارم
لعنت به باعث و بانی این بغض
فیس ها ( جالب )فیس بکام
سایز : 2.82 Mb
------------------------------------------------------------------------------------------
فیس رونالدینهو
http://downloads.moddingway.com/file/16077.html
---------------------------------------------------------------
نیمار
Viva Barcelona
Viva Tractor
یل یاتار طوفان یاتار یاماز تیرختور بایراقی گل سولار سومبل سولار سولماز بیزیم قیرتلی تیم بیز تیرختور عاشقی تورکلر کیمین قیرتلی کیم
نه داداش نباید چیزی کپی بشه بدون منبع که اون بازی که خریدی سازنده هاش حتی از گفتن اسمشون شکایت میکنن!!! نباید کپی کنی داداش این سایتی هم که من هستم همش رو خودمون میسازیم همش حتی استادیوم
یکی هم این ایده رو دارم که خیلی میکشه و ممکنه تا وقتی که pes 2013 دربیاد طول بکشه ولی اون این هست که میخوام تیم های آسیا رو طراحی کنم با تمام فیس و استادیوم .... تا یک جام afc هم مثل uefa champions باشه تا مثلا توی footbal life توی master Leagueتراکتور نره توی اروپا بازی کنه و بره توی afc یا مثلا وقتی من بازی میکنم میبینی رحمتی بهترین گلر uefa در اومد
Viva Barcelona
Viva Tractor
نیمار بازیکن جوان و برزیلی باشگاه سانتوس سرجلد pes 2012 برای xbox 360
Viva Barcelona
Viva Tractor
چرا هیچکی پیام نمیده
حـــــــــــــوصلمـــــــ ـــــــــــــــــــــون ســـــــــــــــــــر رفــــــــــت
Viva Barcelona
Viva Tractor
امين اين كاور خيلي باحاله. لوكوش رو داري؟ منظورم لوكوي سبز كاور... هركي داره بي خبرمون نذاره... راستي بهتره png باشه!
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)