خوب تا چند روز دیگه یه بازیه بگی نگی حساس داریم با قطر
به امید پیروزیه ملی پوشان ایران
خوب تا چند روز دیگه یه بازیه بگی نگی حساس داریم با قطر
به امید پیروزیه ملی پوشان ایران
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
HE IS A HERO
ویرایش توسط Lee dewyze : 02-22-2012 در ساعت 16:31
میبریم امیدوارم اشکان گل بزنه تا رسما به همه شناخته شه
راستی به جای اندو نوری بازی میکنه یانه
اشکان هم به اردو تیم امروز صبح اضافه شد
تو خبر ها هم امده مهاجم اصلیه قطر مصدومه
اگه خدا بخواد فردا بازیه خوبی رو پیش رو داریم
Milan hero Alessandro Costacurta
مثل اینکه همه تیم ملی رو فراموش کردن....کنفرانس مطبوعاتی سرمربیان تیم های ملی ایران و قطر
باور کنید تیم خوبی داریم
مربیش که تا الان بدون باخت بوده
بازیکنای خوبی هم داره مثل:کریمی-نکونام-رحمتی-دژاگه و.......
یکم بیشتر به فکر تیم باشیم بد نیست
-------------------------------------------------------------
کی روش: با انگیزه و هدف بالا برای پیروزی به میدان می رویم
کنفرانس مطبوعاتی سرمربی تیم ملی ایران در آکادمی ملی فوتبال برگزار شد
به گزارش سایت رسمی فدراسیون،کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی ایران گفت: این دیدار، بازی آخری است که تیم ملی ایران انجام می دهد.برای ما بازی تشریفاتی معنایی ندارد و امیدوار هستم تا در بازی فردا موفق باشیم.ما با انگیزه بالا و هدفی که برای حضور در جام جهانی داریم،برای پیروزی به میدان می رویم.
وی درخصوص آنالیز تیم قطر گفت: این تیم را آنالیز کردیم و یکی از مربیان خود را به قطر فرستادیم تا بازی های این تیم را زیر نظر داشته باشد.ما با آمادگی کامل به مصاف این تیم می رویم.معتقدم هیچ تیمی در دنیا بدون نقص نیست و برای بهتر شدن باید تلاش و تمرین کرد.به این دلیل است که تمرینات را هر روز پیگیری می کنیم تا پیشرفت خوبی داشته باشیم.سعی ما بر این است که تیم درحد بالایی باشد و بازی به بازی بهتر و موفق تر ظاهر شویم.در چند مدتی که به عنوان سرمربی ایران فعالیت می کنم،راضی هستم چرا که بازیکنان پیشرفت خوب و چشمگیری داشتند.ما هنوز کار داریم و برای موفقیت راه درازی در پیش داریم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار قطری که ترسی از بازی فردا ندارید گفت:ما ترس و واهمه ای نداریم و دنبال پیشرفت هستیم.تمام تمرکز ما برای بازی فردا است و تمرینات خود را به خوبی انجام داده ایم.از وضعیت تیم نیز راضی هستم .هرچند که بازی فردا برای ما مرگ و زندگی نیست اما برای پیروزی تلاش خواهیم کرد
وی در خصوص حضور اشکان دژاگه و رفع مشکل در هافبک نفوذی گفت: برای من تمام بازیکنان یکی هستند و حال که این بازیکن به جمع تیم ملی ملحق شده باید با ماهماهنگ شود.من روی تک تک بازیکنان کار می کنم و مسائل فنی را به آنها گوشزد می کنم.
در پایان علی کریمی در پاسخ به اینکه بازی مقابل قطر را چطور پیش بینی می کنید گفت:درست است که به مرحله بعدی بازیهای جام جهانی صعود کرده ایم اما این نیز یک بازی دیگر است و برایم ما هر بازی مهم تر از بازی قبل است.امیدوار هستم با حمایت تماشاگران و با یک نتیجه خوب،زمین بازی را ترک کنیم
بازیکن تیم ملی ایران و باشگاه وولفسبورگ آلمان گفت از اینکه به تیم ملی کشورش دعوت شده افتخار می کند و خوشحال است که این بار توانسته بیاید و در تیم ملی حضور یابد.
اشکان دژآگه در گفت وگویی با مدیر رسانه ای تیم ملی فوتبال ایران همچنین گفت: حدود 11 سال بود که به ایران نیامده بودم و پس از این مدت مردم کشورم را همچنان خونگرم، بامحبت و بااحساس دیدم که من را دوست دارند و احترام می گذارند که این برایم بسیار باارزش است.
وی درباره برخورد بازیکنان تیم ملی با وی نیز اظهار داشت: رفتار آنها خیلی خوب و محبت آمیز بود. البته من و نکونام از آلمان باهم به تهران آمدیم و در مسیر، او با من بسیار صحبت کرد و تقریبا شرایط تیم ملی را برای من روشن ساخت و گفت که بازیکنان محترم و خوبی عضو تیم ملی هستند. همچنین علی کریمی نیز پس از ورود به ایران درباره مسایل گوناگون با من حرف زد که اینها باعث شد زودتر با محیط تیم ملی ایران خو بگیرم.
دژآگه افزود: استقبال اقای کی روش هم از من بسیار خوب بود و البته باید بگویم که ایشان در آمدن من به تیم ملی ایران بسیار موثر بود زیرا پیش از این در تماسهایی، انتظاراتش از من را گفته بود و با حرفهایش این احساس را در من بوجود آورد که می توانم به تیم ملی ایران کمک کنم. این برای من خیلی مهم است که با مربی قبل از آمدن به تیم حرف بزنم.
وی مردم را دعوت کرد که برای بازی به قطر حتما به ورزشگاه آزادی بیایند و گفت: به نظر او در بازیهای خانگی مهم است که تماشاگر زیاد باشد و تیم ملی را برای برد تشویق کنند.
اشکان دژآگه در مورد تیم ملی و رفتن به جام جهانی 2014 گفت: من تا جایی که فرصت کنم بازیهای تیم ملی ایران را دنبال می کنم. تا آنجا که دیده ام، ایران بازیکنان جوان و شایسته ای دارد که اگر همه به معنای واقعی یک تیم باشیم و برای شادی مردم در میدان فوتبال بجنگیم، شانس فراوانی برای رسیدن به جام جهانی داریم. البته در مرحله بعد حریفان سخت تری پیش روی مااست اما نباید بترسیم و البته نباید حریفان را دست کم بگیریم.
وی در پایان گفت: اگر برای مرحله بعد هم به تیم ملی ایران دعوت شوم با اشتیاق تمام می آیم زیرا می خواهم به تیم کشورم برای رسیدن به جام جهانی کمک کنم.
من که تا حالا بازی اشکان دزاگه رو ندیدم
ولی شوت های خوبی میزنه
دست کیروش درد نکنه اون باعث امدنش به ایران شد
امروز بازیه باحالی میشه
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
عجب بازیکنی این دژآگه
واقعا ایران بهش نیاز داشت
با امدن جباری و اندو تیم ملی توپ میشه
عربستان و بحرین هم سوختن
Milan hero Alessandro Costacurta
تيم ملي فوتبال ايران برابر قطر با نتيجه تساوي متوقف شد ولي به عنوان تيم اول به مرحله بعدي راه يافت.
دیدار تیم ملی ایران و قطر از ساعت ۱۷ در ورزشگاه آزادی و در حضور ۵۱ هزار و سیصد تماشاگر( طبق اعلام بلندگوی ورزشگاه) برگزار شد و تیم ملی ایران با نتیجه 2 بر 2 برابر قطر متوقف شد.
اشکان دژاگه در اولین بازیاش برای تیم ملی در دقایق ۵ و ۵۵ گلهای ایران را به ثمر رساند و خلفان ابراهیم در دقیقه ۹ از روی نقطه پنالتی و محمد کازولا در دقیقه ۸۷ برای قطر گلزنی کرد.
روشن ایرماتوف داور ازبکستانی به سیدجلال حسینی از ایران و فابیو سزار از قطر کارت زرد نشان داد.
به این ترتیب ایران با ۱۲ امتیاز به عنوان تیم صدرنشین به مرحله بعدی مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ صعود کرد و قطر هم با ۱۰ امتیاز به عنوان تیم دوم به مرحله بعد راه یافت.
بحرین هم با وجود برتری 10 بر صفر برابر اندونزی در دیدار همزمان نتوانست به مرحله بعدی صعود کند و با 9 امتیاز از گردونه رقابتها حذف شد. اندونزی هم بدون امتیاز آخرین تیم جدول است.
مرحله بعدی مقدماتی جام جهانی 2014 در دو گروه ۵ تیمی برگزار میشود. قرعه کشی این مرحله 19 اسفند برگزار خواهد شد و دو تیم اول هر گروه به طور مستقیم به جام جهانی صعود میکنند.
ترکیب تیم ملی ایران:
مهدی رحمتی، سید جلال حسینی، هادی عقیلی، مهرداد پولادی، خسرو حیدری( از دقیقه ۸۷ حسین ماهینی)، پژمان نوری، جواد نکونام، اشکان دژاگه، محمد قاضی( از دقیقه ۷۲ کریم انصاریفرد)، علی کریمی و محمدرضا خلعتبری( از دقیقه ۶۴ محمد نوری)
سرمربی: کارلوس کیروش
یه بازی کنه اروپایی کلاسیک مثل اشکان یه خون تازه ای به تیم بود
من فکر کنم ایران از قصد مساوی داد تا بحرین نیاد بالا
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
واقعا حضور اشکان سطح تیمو بالا برد
اما به نظرم اصلا ایران عمدا مساوی نکرد و نتونست ببره
متاسفانه تو بازیه رفتم موقعیت های زیادی داشتیم که خیلیش بی دقتی بود و بازم روی حملات کم و فشارهای کوچیک گل خوردیم و دومین بازی متوالی رو جاموندن دفاع و عمق همیشه مشکل دارمون پنالتی دادیم و گل خوردیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)