مثل اینکه همه تیم ملی رو فراموش کردن....
باور کنید تیم خوبی داریم
مربیش که تا الان بدون باخت بوده
بازیکنای خوبی هم داره مثل:کریمی-نکونام-رحمتی-دژاگه و.......
یکم بیشتر به فکر تیم باشیم بد نیست
-------------------------------------------------------------
کنفرانس مطبوعاتی سرمربیان تیم های ملی ایران و قطر
کی روش: با انگیزه و هدف بالا برای پیروزی به میدان می رویم
کنفرانس مطبوعاتی سرمربی تیم ملی ایران در آکادمی ملی فوتبال برگزار شد
به گزارش سایت رسمی فدراسیون،کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی ایران گفت: این دیدار، بازی آخری است که تیم ملی ایران انجام می دهد.برای ما بازی تشریفاتی معنایی ندارد و امیدوار هستم تا در بازی فردا موفق باشیم.ما با انگیزه بالا و هدفی که برای حضور در جام جهانی داریم،برای پیروزی به میدان می رویم.
وی درخصوص آنالیز تیم قطر گفت: این تیم را آنالیز کردیم و یکی از مربیان خود را به قطر فرستادیم تا بازی های این تیم را زیر نظر داشته باشد.ما با آمادگی کامل به مصاف این تیم می رویم.معتقدم هیچ تیمی در دنیا بدون نقص نیست و برای بهتر شدن باید تلاش و تمرین کرد.به این دلیل است که تمرینات را هر روز پیگیری می کنیم تا پیشرفت خوبی داشته باشیم.سعی ما بر این است که تیم درحد بالایی باشد و بازی به بازی بهتر و موفق تر ظاهر شویم.در چند مدتی که به عنوان سرمربی ایران فعالیت می کنم،راضی هستم چرا که بازیکنان پیشرفت خوب و چشمگیری داشتند.ما هنوز کار داریم و برای موفقیت راه درازی در پیش داریم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار قطری که ترسی از بازی فردا ندارید گفت:ما ترس و واهمه ای نداریم و دنبال پیشرفت هستیم.تمام تمرکز ما برای بازی فردا است و تمرینات خود را به خوبی انجام داده ایم.از وضعیت تیم نیز راضی هستم .هرچند که بازی فردا برای ما مرگ و زندگی نیست اما برای پیروزی تلاش خواهیم کرد
وی در خصوص حضور اشکان دژاگه و رفع مشکل در هافبک نفوذی گفت: برای من تمام بازیکنان یکی هستند و حال که این بازیکن به جمع تیم ملی ملحق شده باید با ماهماهنگ شود.من روی تک تک بازیکنان کار می کنم و مسائل فنی را به آنها گوشزد می کنم.
در پایان علی کریمی در پاسخ به اینکه بازی مقابل قطر را چطور پیش بینی می کنید گفت:درست است که به مرحله بعدی بازیهای جام جهانی صعود کرده ایم اما این نیز یک بازی دیگر است و برایم ما هر بازی مهم تر از بازی قبل است.امیدوار هستم با حمایت تماشاگران و با یک نتیجه خوب،زمین بازی را ترک کنیم