Design & Developed BY Patira

صفحه 18 از 35 نخستنخست ... 8161718192028 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 345
    مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

irann تیم ملی ایران در راه جام جهانی 2014 برزیل (( تبادل نظر , حواشی و اخبار ))

به نام خدا

در این تاپیک تمامی مسائل و مطالب مربوط به تیم ملی در راه رسیدن به جام جهانی 2014 مطرح می شود

دوستان عزیز می تونن مطالب مفید و اظهار نظرات شخصی و اخبار مربوطه را در این تاپیک قرار بدهند

به امید صعود تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل

WelCome To Derby

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

irann

تغيير در برنامه تمريني تيم ملي فوتبال ايران

برنامه تمريني تيم ملي فوتبال ايران براي ديدار با قطر تغيير کرد.

برنامه تمرینی تیم ملی برای آماده سازی بازی با قطر در دو روز آینده با تغییراتی روبرو شده است. احتمالا تمرین فردای تیم ملی که قرار بود عصر برگزار شود صبح پیگیری شود اما تمرینات روز سه شنبه که سبک خواهد به طور قطع صبح برگزار می شود.

همچنین خسرو والی زاده مدیر رسانه ای تیم ملی اعلام کرد شاید تیم ملی آخرین تمرین خود را در ورزشگاه آزادی برگزار نکند و تمرین در همان کمپ تیم های ملی بازی برگزار شود.

دیدار تیم های ایران و قطر چهارشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.

منبع :

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

3. 4 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

irann تاريخچه بازي‌هاي ايران و قطر

تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و قطر، تاکنون شانزده بار برابر هم صف‌آرايي کرده‌اند که در اين شانزده مسابقه، تيم کشورمان به ده پيروزي دست يافته، سه بار متحمل شکست شده و سه بار به نتيجه تساوي مقابل قطري‌ها رضايت داده است.

تيم ملي فوتبال ايران، چهارشنبه شب این هفته در تهران در چهارچوب مقدماتي جام جهاني برزيل به مصاف تیم قطري مي‌رود که سبک خاص فوتبالش هميشه حريفان را آزار داده است. تیم‌های ملی فوتبال ایران و قطر، تاکنون شانزده بار برابر هم صف‌آرایی کرده‌اند که در این شانزده مسابقه، تیم کشورمان به ده پیروزی دست یافته، سه بار متحمل شکست شده و سه بار به نتیجه تساوی مقابل قطری‌ها رضایت داده است.نخستین دیدار دو تیم در تاریخ یازدهم آذر 1367 در دوحه در چهارچوب بازی‌های جام ملت‌های آسیا برگزار شد.
    در آن دیدار که مرحوم دهداری، هدایت تیم ملی ایران را بر عهده داشت، تیم ملی با گل‌های کریم باوی و فرشاد پیوس، دو بر صفر به برتری رسید.
    در نخستین دیدار تاریخ دو تیم که با قضاوت میشل، داور فرانسوی در شهر دوحه و در چهارچوب رقابت‌های جام ملت‌های آسیا برگزار شد، تیم ملی ایران با این ترکیب به مصاف حریف رفت:عابدزاده، زرینچه، مهدی فنونی زاده، مرتضی فنونی زاده (72نامجو مطلق)، نادر محمدخانی، کرمانی مقدم، قایقران، مرفاوی(75 انصاری فر)، محرمی، پیوس و باوی.سرمربی: پرویزدهداری
    از جمع مربیان، محمد مایلی کهن با چهار بار مربیگری مقابل قطر از این حیث رکورددار است و در میان بازیکنان، عابدزاده به همراه دایی، هر کدام با پنج حضور مقابل قطر از این جهت دارای رکورد جالبی هستند؛ افزون بر این که علی دایی با به ثمر رساندن چهار گل، بهترین گلزن ایران مقابل قطر بوده است.
    علیرضا نیکبخت واحدی نیز سه گل برای تیم ملی مقابل قطر به ثمر رساند و کریم باقری، وحید ‌‌هاشمیان، میلاد میداودی و احسان حاج صفی نیز هر کدام دو بار موفق به گشودن دروازه قطر شدند.
    *جدال ایران و قطر برای ششمین بار در راه جام‌جهانی
    پیش از این، ایران و قطر پنج بار در دیدارهای مقدماتی جام جهانی برابر هم به میدان رفته‌اند که حاصل آن، سه برد و یک باخت و یک تساوی برای ایران بوده است. در این بازی‌ها، ایران ده بار دروازه تیم ملی فوتبال قطر را باز کرده و شش بار هم برابر حریف دروازه‌اش گشوده شده است.تاریخچه دیدارهای تیم‌های ملی فوتبال ایران و قطر به شرح زیر است:
    بازی شماره 1: ایران دو، قطر صفر ـ ‌ 11 آذر 1367 دوحه، جام ملت‌های آسیا؛ گل‌ها: کریم باوی، فرشاد پیوس.
    بازی شماره 2: ایران دو، قطر صفر ـ 28 اردیبهشت 1375 ‌تبریز، دوستانه‌؛ ‌گل‌ها: علیرضا حکیم زاده، ادموند اختر.
    بازی شماره 3: ایران یک، قطر صفر ـ 11 خرداد 1375 ‌دوحه، دوستانه‌؛ ‌گل: ابراهیم تهامی.
    بازی شماره 4: ایران سه، قطر صفر ـ 11 مهر 1376 ‌تهران، انتخابی جام جهانی‌؛ ‌گل‌ها: کریم باقری ـ دو گل، علی دایی.
    بازی شماره 5: قطر دو، ایران صفر ـ 16 آبان 1376 ‌دوحه انتخابی جام جهانی.
    بازی شماره 6: قطر یک، ایران دو ـ 10 مرداد 1380 ‌دوحه دوستانه‌؛ ‌گل‌ها: علی دایی ـ دو گل.
    بازی شماره 7: قطر دو، ایران یک ـ 29 بهمن 1382 ‌دوحه دوستانه‌؛ ‌گل: علیرضا نیکبخت واحدی.
    بازی شماره 8: ایران سه، قطر یک ـ 22 مهر 1383 ‌تهران، انتخابی جام جهانی‌؛ ‌گل‌ها: علیرضا نیکبخت واحدی، مهدی مهدوی کیا، علی دایی.
    بازی شماره 9: قطر دو، ایران سه‌ ـ 4 فروردین 1386 ‌دوحه انتخابی جام جهانی‌؛ ‌گل‌ها: وحید‌هاشمیان ـ دو گل، آرش برهانی.
    بازی شماره 10: فروردین 1386 ‌دوحه، دوستانه‌؛ : ایران یک، قطر صفر ‌گل: علیرضا نیکبخت واحدی.
    بازی شماره 11: قطر صفر، ایران صفر ـ 20 دی 1386 ‌دوحه دوستانه.
    بازی شماره 12: ایران شش، قطر یک ـ 21 مرداد 1387 ‌تهران، مسابقات غرب آسیا‌؛ ‌گل‌ها: میلاد میداودی ـ دو گل، احمد آل نعمه، احسان حاج صفی،‌‌هادی عقیلی، جلال رافخایی.
    بازی شماره 13: قطر صفر، ایران یک ـ 19 آبان 1387 ‌دوحه دوستانه‌؛ ‌گل: غلامرضا رضایی.
    بازی شماره 14: قطر سه، ایران دو ـ 7 دی 1388 ‌دوحه تورنمنت قطر‌؛ ‌گل‌ها: میلاد زنیدپور، احسان حاج صفی.
    بازی شماره 15: ایران صفر، قطر صفر ـ دی 1389 ‌دوحه، دوستانه.
    بازی شماره 16: ایران یک، قطر یک ـ شهریور 1390 ‌دوحه، مقدماتي جام جهاني برزيل؛ ‌گل‌:‌هادی عقیلی.
    گفتنی است، دو تیم، یازده بار در دوحه با هم روبه‌رو شده‌اند که ایران، شش بار قطر را برده و دو بار نیز به این تیم باخته است. سه بازی ایران و قطر در دوحه نیز مساوی شده است. تیم ملی در سه بازی پایانی خود برابر قطر در دوحه، دو تساوی و یک باخت داشته است.

5. 5 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    fabio capello
    بازیکن محبوب
    Ac milan Player & juninho
    اسم واقعی شما
    ramin

ItaliaMilanLyon

تشکر ها
    1,013
    تشکر شده 590 در 110 پست

اشکان هم به اردو تیم امروز صبح اضافه شد

تو خبر ها هم امده مهاجم اصلیه قطر مصدومه

اگه خدا بخواد فردا بازیه خوبی رو پیش رو داریم

Milan hero Alessandro Costacurta

7. 4 کاربر از پست مفید juninho_P تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848

مثل اینکه همه تیم ملی رو فراموش کردن....
    باور کنید تیم خوبی داریم
    مربیش که تا الان بدون باخت بوده
    بازیکنای خوبی هم داره مثل:کریمی-نکونام-رحمتی-دژاگه و.......
    یکم بیشتر به فکر تیم باشیم بد نیست
    -------------------------------------------------------------
    کنفرانس مطبوعاتی سرمربیان تیم های ملی ایران و قطر

کی روش: با انگیزه و هدف بالا برای پیروزی به میدان می رویم
    کنفرانس مطبوعاتی سرمربی تیم ملی ایران در آکادمی ملی فوتبال برگزار شد
    به گزارش سایت رسمی فدراسیون،کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی ایران گفت: این دیدار، بازی آخری است که تیم ملی ایران انجام می دهد.برای ما بازی تشریفاتی معنایی ندارد و امیدوار هستم تا در بازی فردا موفق باشیم.ما با انگیزه بالا و هدفی که برای حضور در جام جهانی داریم،برای پیروزی به میدان می رویم.
    وی درخصوص آنالیز تیم قطر گفت: این تیم را آنالیز کردیم و یکی از مربیان خود را به قطر فرستادیم تا بازی های این تیم را زیر نظر داشته باشد.ما با آمادگی کامل به مصاف این تیم می رویم.معتقدم هیچ تیمی در دنیا بدون نقص نیست و برای بهتر شدن باید تلاش و تمرین کرد.به این دلیل است که تمرینات را هر روز پیگیری می کنیم تا پیشرفت خوبی داشته باشیم.سعی ما بر این است که تیم درحد بالایی باشد و بازی به بازی بهتر و موفق تر ظاهر شویم.در چند مدتی که به عنوان سرمربی ایران فعالیت می کنم،راضی هستم چرا که بازیکنان پیشرفت خوب و چشمگیری داشتند.ما هنوز کار داریم و برای موفقیت راه درازی در پیش داریم.
    وی در پاسخ به سوال خبرنگار قطری که ترسی از بازی فردا ندارید گفت:ما ترس و واهمه ای نداریم و دنبال پیشرفت هستیم.تمام تمرکز ما برای بازی فردا است و تمرینات خود را به خوبی انجام داده ایم.از وضعیت تیم نیز راضی هستم .هرچند که بازی فردا برای ما مرگ و زندگی نیست اما برای پیروزی تلاش خواهیم کرد
    وی در خصوص حضور اشکان دژاگه و رفع مشکل در هافبک نفوذی گفت: برای من تمام بازیکنان یکی هستند و حال که این بازیکن به جمع تیم ملی ملحق شده باید با ماهماهنگ شود.من روی تک تک بازیکنان کار می کنم و مسائل فنی را به آنها گوشزد می کنم.
    در پایان علی کریمی در پاسخ به اینکه بازی مقابل قطر را چطور پیش بینی می کنید گفت:درست است که به مرحله بعدی بازیهای جام جهانی صعود کرده ایم اما این نیز یک بازی دیگر است و برایم ما هر بازی مهم تر از بازی قبل است.امیدوار هستم با حمایت تماشاگران و با یک نتیجه خوب،زمین بازی را ترک کنیم

9. 4 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848

irann دژآگه: افتخار می کنم که به تیم ملی ایران دعوت شدم

بازیکن تیم ملی ایران و باشگاه وولفسبورگ آلمان گفت از اینکه به تیم ملی کشورش دعوت شده افتخار می کند و خوشحال است که این بار توانسته بیاید و در تیم ملی حضور یابد.

اشکان دژآگه در گفت وگویی با مدیر رسانه ای تیم ملی فوتبال ایران همچنین گفت: حدود 11 سال بود که به ایران نیامده بودم و پس از این مدت مردم کشورم را همچنان خونگرم، بامحبت و بااحساس دیدم که من را دوست دارند و احترام می گذارند که این برایم بسیار باارزش است.
    وی درباره برخورد بازیکنان تیم ملی با وی نیز اظهار داشت: رفتار آنها خیلی خوب و محبت آمیز بود. البته من و نکونام از آلمان باهم به تهران آمدیم و در مسیر، او با من بسیار صحبت کرد و تقریبا شرایط تیم ملی را برای من روشن ساخت و گفت که بازیکنان محترم و خوبی عضو تیم ملی هستند. همچنین علی کریمی نیز پس از ورود به ایران درباره مسایل گوناگون با من حرف زد که اینها باعث شد زودتر با محیط تیم ملی ایران خو بگیرم.
    دژآگه افزود: استقبال اقای کی روش هم از من بسیار خوب بود و البته باید بگویم که ایشان در آمدن من به تیم ملی ایران بسیار موثر بود زیرا پیش از این در تماسهایی، انتظاراتش از من را گفته بود و با حرفهایش این احساس را در من بوجود آورد که می توانم به تیم ملی ایران کمک کنم. این برای من خیلی مهم است که با مربی قبل از آمدن به تیم حرف بزنم.
    وی مردم را دعوت کرد که برای بازی به قطر حتما به ورزشگاه آزادی بیایند و گفت: به نظر او در بازیهای خانگی مهم است که تماشاگر زیاد باشد و تیم ملی را برای برد تشویق کنند.
    اشکان دژآگه در مورد تیم ملی و رفتن به جام جهانی 2014 گفت: من تا جایی که فرصت کنم بازیهای تیم ملی ایران را دنبال می کنم. تا آنجا که دیده ام، ایران بازیکنان جوان و شایسته ای دارد که اگر همه به معنای واقعی یک تیم باشیم و برای شادی مردم در میدان فوتبال بجنگیم، شانس فراوانی برای رسیدن به جام جهانی داریم. البته در مرحله بعد حریفان سخت تری پیش روی مااست اما نباید بترسیم و البته نباید حریفان را دست کم بگیریم.
    وی در پایان گفت: اگر برای مرحله بعد هم به تیم ملی ایران دعوت شوم با اشتیاق تمام می آیم زیرا می خواهم به تیم کشورم برای رسیدن به جام جهانی کمک کنم.

11. 6 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

من که تا حالا بازی اشکان دزاگه رو ندیدم

ولی شوت های خوبی میزنه

دست کیروش درد نکنه اون باعث امدنش به ایران شد

امروز بازیه باحالی میشه

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

13. 5 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    fabio capello
    بازیکن محبوب
    Ac milan Player & juninho
    اسم واقعی شما
    ramin

ItaliaMilanLyon

تشکر ها
    1,013
    تشکر شده 590 در 110 پست

عجب بازیکنی این دژآگه

واقعا ایران بهش نیاز داشت

با امدن جباری و اندو تیم ملی توپ میشه

عربستان و بحرین هم سوختن

Milan hero Alessandro Costacurta

15. 3 کاربر از پست مفید juninho_P تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848

پیش فرض توقف تيم ملي برابر قطر در روز درخشش دژاگه

تيم ملي فوتبال ايران برابر قطر با نتيجه تساوي متوقف شد ولي به عنوان تيم اول به مرحله بعدي راه يافت.

دیدار تیم ملی ایران و قطر از ساعت ۱۷ در ورزشگاه آزادی و در حضور ۵۱ هزار و سیصد تماشاگر( طبق اعلام بلندگوی ورزشگاه) برگزار شد و تیم ملی ایران با نتیجه 2 بر 2 برابر قطر متوقف شد.
    اشکان دژاگه در اولین بازی‌اش برای تیم ملی در دقایق ۵ و ۵۵ گل‌های ایران را به ثمر رساند و خلفان ابراهیم در دقیقه ۹ از روی نقطه پنالتی و محمد کازولا در دقیقه ۸۷ برای قطر گلزنی کرد.
    روشن ایرماتوف داور ازبکستانی به سیدجلال حسینی از ایران و فابیو سزار از قطر کارت زرد نشان داد.
    به این ترتیب ایران با ۱۲ امتیاز به عنوان تیم صدرنشین به مرحله بعدی مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ صعود کرد و قطر هم با ۱۰ امتیاز به عنوان تیم دوم به مرحله بعد راه یافت.
    بحرین هم با وجود برتری 10 بر صفر برابر اندونزی در دیدار همزمان نتوانست به مرحله بعدی صعود کند و با 9 امتیاز از گردونه رقابت‌ها حذف شد. اندونزی هم بدون امتیاز آخرین تیم جدول است.
    مرحله بعدی مقدماتی جام جهانی 2014 در دو گروه ۵ تیمی برگزار می‌شود. قرعه کشی این مرحله 19 اسفند برگزار خواهد شد و دو تیم اول هر گروه به طور مستقیم به جام جهانی صعود می‌کنند.
    ترکیب تیم ملی ایران:
    مهدی رحمتی، سید جلال حسینی، هادی عقیلی، مهرداد پولادی، خسرو حیدری( از دقیقه ۸۷ حسین ماهینی)، پژمان نوری، جواد نکونام، اشکان دژاگه، محمد قاضی( از دقیقه ۷۲ کریم انصاری‌فرد)، علی کریمی و محمدرضا خلعتبری( از دقیقه ۶۴ محمد نوری)
    سرمربی: کارلوس کی‌روش

17. 4 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

یه بازی کنه اروپایی کلاسیک مثل اشکان یه خون تازه ای به تیم بود

من فکر کنم ایران از قصد مساوی داد تا بحرین نیاد بالا

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

19. 5 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sina acm نمایش پست ها
    یه بازی کنه اروپایی کلاسیک مثل اشکان یه خون تازه ای به تیم بود

من فکر کنم ایران از قصد مساوی داد تا بحرین نیاد بالا
    واقعا حضور اشکان سطح تیمو بالا برد
    اما به نظرم اصلا ایران عمدا مساوی نکرد و نتونست ببره
    متاسفانه تو بازیه رفتم موقعیت های زیادی داشتیم که خیلیش بی دقتی بود و بازم روی حملات کم و فشارهای کوچیک گل خوردیم و دومین بازی متوالی رو جاموندن دفاع و عمق همیشه مشکل دارمون پنالتی دادیم و گل خوردیم

21. 3 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

صفحه 18 از 35 نخستنخست ... 8161718192028 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع