لباس اول تیم ارسنال که در سال 2012-2013 میپوشه
سازنده : خودم
کیفیت پیشنمایش کم شده وگرنه تو بازی خوبه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیشنمایش لباس:
![]()
![]()
لباس اول تیم ارسنال که در سال 2012-2013 میپوشه
سازنده : خودم
کیفیت پیشنمایش کم شده وگرنه تو بازی خوبه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیشنمایش لباس:
![]()
![]()
سلام بچه ها
ببخشید یکی فیس رونالدینهو و یا بکام و یا نیمار رو میتونه برام بزاره
فقط بکام از همه مهم تره
فیس و موی نیمار خودش عالیه براش درست نکردن اگر هم کردن مال خود بازی بهتره
داداش به نظرم یه پچ دانلود کنی بهتره که تو همین تایپک هم داره . فیس رو باید با نرم افزار های خاص با استفاده از سیو بازی شماره بدی . فکر کنم مال رونالینهو مشکلی نداشته باشه چون تو بازی خود رونالدینیو هست . ولی بکام رو سخته و الان بگم هنگ میکنی (شوخی کردم ناراحت نشی) باید تو پوشه dt0c.img کپی کنی
خوب توی پس 2012 من که رونالدینهو نیست
حالا اگه اون رو دانلود کنم گجا بزارم
درضمن من کیت سرور و این جور چیز ها ندارم
لازمه دانلود کنم؟
اولا باید کیتسرور دانلود کنی
دوما همون طور که قبلا گفتم یک پچ دانلود کن هر چی بخوای داره و....... خیلی هم نصبش راحته . اگه بخوای بدون پچ وارد کنی خیلی سخته باید حتما قبلش اموزش دیده باشی
من یک پس 2012 خریدم که توش لیگ ایران هم هست ولی این ارور رو میده
an error occurred while trying to copy a file : data error ( cyclic redundancy check )
click to retry to try again ignore to skip this file ( not recommended ) or abort cancel installation .
کسی میتونه راحی پیشنهاد کنه که توی نصب این ارور رو نده
![]()
اگه کسی فرمول قیافه ی بکام رو توی خود بازی داشته باشه
متل
ابرو 4
قد 180
وزن 70
و .....
بزاره
ممنون میشیم
Real Madrid fans and the whole world knows who is the champion FC Barcelona
Viva Barcelona
Viva Tractor
یل یاتار طوفان یاتار یاماز تیرختور بایراقی گل سولار سومبل سولار سولماز بیزیم قیرتلی تیم بیز تیرختور عاشقی تورکلر کیمین قیرتلی کیم
سلام دوست همشهری من، ببین شما باید برای وارد کردن بکهام و رونالدینیو و جدیدترین ترکیب تیم ها و ... باید پچ بازی رو حتما دانلود کنی، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].
دوما، بیوگرافی مسی اینجا چیکار میکنه؟ دوست من برای این مطلب باید یه انجمن مناسب پیدا کنی، مثلا انجمن بارسا دوستان ما.
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)