تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
واقعا برای جوونای ایرانی اکثرشون که دنبال مد هستن و این ماهواره ها به شدت روشون تاثیر داره متاسفم تو هرشهری کم و بیش هست و فقط دلیلش رسانه های غربه من تو چندروزی که برای نمایشگاه کتاب به تهران اومده بودم چندمورد ازین کارا دیدم که واقعا برای پلیسا هم معمولی شده این جرما
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
واقعا خیلی این کارا طبیعی شده .راننده سرویس بعد ظهر که از مدرسه می یاد برسوندمون میره کنار یک ماشین سرویس که توش چند دختر هست می گه : ســـــلام ملکمالبته به شیوه گفتاری نوشتم
وگرنه اصلش سلام علیکم که اخوند ها می گن
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
♣ The King ♣
بابا بس کنید دیگه این بحثو لطفا میشه یکی به من بگه چجوری پی اس رو تو دی وی دی خام بزنم ؟رسول نبود ازش بپرسم باید فایل زیپ رو داخل دی وی دی رایت کنم و ازونجا تو کامپیوتر نصب کنم؟یا حداقل یکی روش کار با deamon toolsرو به تا بتونم تو درایور مجازی نصب و بازیش کنم
دوستان متخصص در امر انیمه یکم راهنمایی کنین حوس کردم چندتا انیمه ببینم البته به صورت جدی تو کار دیدن انیمه نیستم ولی یه چندتایی قبلا دیدم
دفترچه مرگ
devil may cry
و یه دو سه تا هم انیمه به سبک ای*چی
حالا اگه میشه دو سه تا انیمه در حد المپیک بهم معرفی کنین البته ای*چی نباشه سبک شیطانی مبارزه ای و اینا خلاصه داشته باشه خیلی تشکر
Good Bye Berba
من ام برای خودم متاسفم اما نه از باب که شما می گید , زیاد تمایل ندارم تو یه سایت ورزشی حرف اعتقاداتی بزنم که به کسی اهانت شو این حرف ها
من ازش حمایت نمیکنم اما خوب تو این کشور که حکومت مذهبی داره و مذهب شده جز قانون , چرایی واس بقیه نزاشته همه که مسلمون نیستن تو این کشور یا بهتر بگم معتقد به این تفکرات رایج در جامعه اون هم می خوان اینجا زندگی کنن با اعتقادات خودشون به نظر من این حق دارن حالا مکانش درست نیست بازم بر میگرده به نظام![]()
کسی دوست دختر یا پسر داره حتی تو پارک جلو همه همو ببوسن باور کنید نه تنها به شما ربطی نداره بلکه به هیچ کسی ربطی نداره![]()
و 100 البته پوشش(مانتو کوتاه چادر .....) اینم جز مواردی که کاملا شخصی این قدر سعی نکنید بقیه محدود یا سرزنش کنید خود طرف با اعتقاداتی که داره با نگرشی که داره اینجوری انتخاب کرده سریع بش برچسب خرابکار ... نزنید شاید از شما هم پاک تر باشه ! یا اصلا نباشه بازم خودش مسئول رفتارش مگه شما ادعا اسلامتون نمیشه فردا این فرد تو گور خودش میزارن و از طرفی قران میگه لا اکراه فی الدین در دین اجباری نیست حالا اینجا اینجوری نیست داستانش فرق داره ..
عزیزان همه چیز و یه جور نگاه نکنید![]()
..........
Gibbs make a mug out of Ronaldo
خوب اینم راهنمایی که در پست قبلی گفتم:
پسوند فایل:RAR
حجم:5 مگابایت
سرور:مدیا فایر
Password:derby.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)