تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
درود
غرض اینکه خودی نشون بدم و جایگاه ممتازم تو اسپمری از دست ندم
اما ظاهر اینکه خواستم بگم به به عجب دربی واقعا ال کلاسیکو باید اب بریزن رو دست دربی ما
نه خدایی اخه ادم ته این بازی احساس پوچی نمیکنه و همون احساس همیشگی از ریشه کندن فوتباله ایرانو
نه خدایی نمیکنه!!!!!!!!!!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط mortezarm : 08-24-2012 در ساعت 23:53
بچه ها همه لباس سیاه بپوسید مدیا فایر رسما هیلتر شد!برید لینک هارو امتحان کنید!تمام لینک های سایت پرید !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
بچه ها تایپک تغییر نام کاربری هم به لطف منباز شد برید درخواست بدید
♣ The King ♣
سلام نمیدونم چحوریولی مبارکه
خب کسی به اسم rezaتا حالا تو کمپ وجود داشته؟
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
♣ The King ♣
والا این پست دیشب ساعت 11:52 pm گذاشته شده دقیقا من دو دقیقه بعد رفتم لینک دانلود گل های
الکلاسیکو رو ازمایش کردم دیدم قشنگ می یاد حساب کاربری من هم در مدیا فایر باز می شه.ضمنا کسی
یک لینک امتحان نمی کنه که اگه هیتلر بود اون سایت هیتلره باید مستقیم بری توی سایت media fire ببینی
اگه هیتلر بود اون وقت این حرف درسته.
این استقلالیه بازم پیداش شد:
دیروز رفتم بیرون برا خرید
تو مغازه ساحب مغازه با یه دختری داشتن از این کثافت کاری ها میکردند یک حالم بهم خورد مغازه هم شلوغ بود مردم چند بار بهشون نگاه میکردند ولی انگار نه انگار بد رفتیم از مغازه بیرون متاسفانه این کارها داخل تهران خیلی زیاده برای خودم متاسفام توی همچین کشوری دارم زندگی میکنم...
♣ The King ♣
واقعا متاسفم که در یک کشور مثلا اسلامی همچین کار هایی انجام می شه هر کی هر کاری دلش می خواهد می کنه. دوست ندارم این بحث ادامه پیدا کنه اما واقعا این افراد به دیگران اهمیت نمی دند که رفتار
ان ها روی بقیه مخصوصا بچه های کم سن و سال تاثیر بگذاره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)