برای دروازه بانی برو تو قسمت اکادمی باشگا.اونجا برات ی دروازه بون جوون پیدا میکنن .با قرار داد ازاد میاد تو تیمت
برای دروازه بانی برو تو قسمت اکادمی باشگا.اونجا برات ی دروازه بون جوون پیدا میکنن .با قرار داد ازاد میاد تو تیمت
دوست من اینجوری نمیشه درست راهنمایی کرد.اگه بتونی عکس بزاری خیلی بهتر میتونیم کمکت کنیم....
نرم افزار fraps کار باهاش خیلی راحته میتونی برای عکس گرفتن ازش استفاده کنی
راستی بچه ها در آستانه ی اخراج از فیورنتینا قرار گرفتم! خخخخخخخخخخ
بهم اولتیماتوم دادن![]()
بچه ها کسی تا حالا چیزی راجع به صحبت کردن با بازیکنا که قراردادشونو با تیمشون تمدید نکنن تا با تموم شدن مهلت قراردادشون به صورت آزاد و مفتی به تیم ما بیان شنیده؟
من همیشه میگفتم چرا فیفا هم چین امکانی نداره ولی فهمیدم من بلد نبودم...![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
forza milan
من یه ساعت پیش یه ویدئو دیدم که راجع به این توضیح میداد.
چیزی که من فهمیدم این بود که تو نیم فصل یعنی ماه ژانویه (january) باید بری ببینی کدوم بازیکنا 6 ماه از قراردادشون مونده بعد میتونی بهشون پیشنهاد بدی
روشون کلیک میکنی بعد approach to sign on contract expiry رو میزنی بعد بهش حقوقو پیشنهاد میدی.(بازم میگم باید 6 ماه از قراردادشون مونده باشه)
البته من هنوز خودم امتحان نکردمولی اگه بشه میخوام این فصل لواندوسکی و فصل بعد مسی رو این طوری بخرم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
forza milan
forza milan
پس بگو بازیکنای من حقوقشون هر چی بالاتر میبردم راضی نمیشدم اعصابمو خورد کردن تمدید نکردم بنزما و خدیرا همینطوری رفتنولی خودمم تمایل نداشتم بمونن ابراهیموچ و الشعراوی هستن موراتا هم هست
داداش حواست باشه تو قسمت squad report که بری رو بازیکنا ببین کدومشون ناراضی یا ناراحته.مثلا نوشته unhappy با very unhappy روبروی قسمت morale زیر قیمت بازیکن نوشته.اونو که دیدی بعد رو بازیکن که کلیک کنی نوشته که به چه دلیل ناراحته.بعضیا میگن کم بهمون بازی میدی بعضیا حقوقشون پایینه.مثلا من خودم فصل قبل نتیجه نمیگرفتم اکثر بازیکنا ناراحت بودن وقتی دلیلشون نگاه کردم دیدم گفتن تیم بد بازی میکنه...خاصه باید حواست بهشون باشه
یا مثلا من یادمه تو فیفا 13 یه چیز خیلی جالب که دیدم یه بازیکن 17 ساله قدرت 78 کشف کردم آوردم تو تیم.بعد یارو فرانسوی بود.بعد یه مدت بهم گفت که من از بودن در اینجا راضیم ولی نمیتونم دوری از کشورمو تحمل کنم!واسه همین میخوام برم تو لیگ کشور خودم بازی کنم!
چقد باهاش مذاکره کردم تا بالاخره با یه حقوق نجومی راضی شد بمونه تو تیم!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)