پس بگو بازیکنای من حقوقشون هر چی بالاتر میبردم راضی نمیشدم اعصابمو خورد کردن تمدید نکردم بنزما و خدیرا همینطوری رفتنولی خودمم تمایل نداشتم بمونن ابراهیموچ و الشعراوی هستن موراتا هم هست
پس بگو بازیکنای من حقوقشون هر چی بالاتر میبردم راضی نمیشدم اعصابمو خورد کردن تمدید نکردم بنزما و خدیرا همینطوری رفتنولی خودمم تمایل نداشتم بمونن ابراهیموچ و الشعراوی هستن موراتا هم هست
داداش حواست باشه تو قسمت squad report که بری رو بازیکنا ببین کدومشون ناراضی یا ناراحته.مثلا نوشته unhappy با very unhappy روبروی قسمت morale زیر قیمت بازیکن نوشته.اونو که دیدی بعد رو بازیکن که کلیک کنی نوشته که به چه دلیل ناراحته.بعضیا میگن کم بهمون بازی میدی بعضیا حقوقشون پایینه.مثلا من خودم فصل قبل نتیجه نمیگرفتم اکثر بازیکنا ناراحت بودن وقتی دلیلشون نگاه کردم دیدم گفتن تیم بد بازی میکنه...خاصه باید حواست بهشون باشه
یا مثلا من یادمه تو فیفا 13 یه چیز خیلی جالب که دیدم یه بازیکن 17 ساله قدرت 78 کشف کردم آوردم تو تیم.بعد یارو فرانسوی بود.بعد یه مدت بهم گفت که من از بودن در اینجا راضیم ولی نمیتونم دوری از کشورمو تحمل کنم!واسه همین میخوام برم تو لیگ کشور خودم بازی کنم!
چقد باهاش مذاکره کردم تا بالاخره با یه حقوق نجومی راضی شد بمونه تو تیم!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)