همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
منم كه سامان هستم
19 سالمه
در حال حاضر در رده ي اميد فوتبال بازي ميكنم
منچستريم و دوستداره هم پستيم جناب آقاي ديگو فورلان
آرين روبنم دوست دارم
هنوزم منتظر اينم كه آقا جعفر مربيگريه آنلاينو راه بندازه
زنده باد شیاطین سرخ
تا ابد به تیمم وفادارم
...
سلام من سالار هستم 24 ساله مدرک درسيمم کار شناسيه تربيت بدنيه امروز شانسي داشتم serch ميکردم اين سايت ديدم حال کردم
تورس هم كه بعد از بنايون ميخواد بره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]![]()
سلام بر همگی
محسن هستم، 23 ساله از شیراز، فارغ التحصیل مهندسی الکترونیک هستم، به امید خدا اول شهریور هم باید اعزام بشم به خدمت مقدس(!) سربازی
من نزدیک 9 ماه میشه که تو myfc عضو هستم، یک زمانی هم مدیر فروم اونجا بودم، خیلی اتفاقی اینجا رو دیدم و یک تیم هم ساختم به اسم Noandishan Javan (نواندیشان جوان) که اسم تیمم تو myfc هم همینه
هر چی یادم میاد طرفدار تیم ملی آلمان بودم، تو باشگاهی هم اولها طرفدار منچستر بودم، ولی دقیقاً از سال 2000 و بعد از بازی منچستر-رئال تو یک چهارم لیگ قهرمانان که رئال 3-2 منچستر رو تو اولدترافورد برد، طرفدار بایرن مونیخ(!) شدم و تا الان هم بایرنی هستم
اگر کسی هست که تو myfc هم تیم داره، یک ندا بده
تا تو نگاه میکنی، کار من آه کردن است / ای به فدای چشم تو، این چه نگاه کردن است
تا به کجا روان شوم، بی تو گل خزان شوم / بعد تو کار چشم من، نگاه به راه کردن است
مشو تو راهی سفر، مکن تو بی من این خطر / که ذات این بنیبشر، فقط گناه کردن است
شکایت از تو چون کنم، دل از دلم برون کنم / لذّت دلربای من، رخم سیاه کردن است
ویرایش توسط Mohsen_M : 07-20-2010 در ساعت 15:58
سلام به اهالي سايت مخصوصا هواداراي چلسي
كوچيك همه شما،محمود هاشمي 17ساله.
اميدوارم بهم كمك كنيد ! ! !
![]()
شاهین هستم از انزلی دوستدار تیم ملوان عاشق زندهیاد قایقران متولد54فارغ تحصیل کارشناسی مدیریت دولتی دوستدار همه بچه های بامرام
به نام خدا.
با سلام به همگی
سعید هستم ، 23 ساله ، دانشجوی مهندسی نرم افزار ، عاشق رئال مادرید هستم.
بسیار خوشحالم در جمع شما عزیزان حضور دارم.
امیدوارم بتوانم عضوی مفید در انجمن باشم و در کنار شما دوستان اوقات خوشی را سپری نمایم.
یاعلی...
سلام
منم سید محمد صادق حسینی متولد25/2/1374 عاشق به تمام معنایه فابیو جانواریو و دیوونه ی مربیگری فوتبال هستم!
بزرگترین آرزوم: مربیگری در تیمه استقلال تهران و بعدش جانشین سر آلکس فرگوسن!!
میدونم عمرناش بتونم از جلو در باشگاه استقلال رد شم!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)