سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
نه که الان نداره!مجلس اسپانیا (دوره ی جدید) که رسما اعلام کردن رئالین،کم مونده دیگه دیگه به جای پرچم اسپانیا،پرچم رئالو بذارن جلوی ورودی ساختمون مجلسشون.فدراسیون فوتبال اسپانیا واقعا به فساد کشیده شده.بارسا تباه شد توی این کشور.نمیان یه خورده از لیگ برتر ما یاد بگیرن که پاک پاکه!نه توی انتخاب رئیسش تقلبی میشه،نه داور میخرن و نه مسئولین مملکتی و سیاسی که نمیدونن فوتبال با کدوم ت نوشته میشه توی تصمیم گیری ها نقش دارن،تازه هر چی هم مردم میگن آقای x که مسئولیت y رو توی سیاست بر عهده داری،بیا رئیس باشگاه p شو،به هیچ وجه قبول نمیکنن.دوست عزیز،از من به شما گوشزد:سیاست در همه جای دنیا،در همه ی وهله های زمانی،نقش اساسی رو در تصمیم گیری ها داره.
در مورد این اینترم بگم خیلی حیف شد نیومد بالا،خییییلی
فقط مطمئن نبودم مسی بتونه توی دروازه وایسه که اونم خودش ثابت کرد می تونه
فقط یه لحظه تصور کنین مسی توی ال کلاسیکو وایسه توی دروازه موقعیتای رونالدو رو یکی یکی بگیره، بعدشم خودش بره جلو گل بزنه!(از کارتون فوتبالیستا تخیلی تر!)
اینترم که حذف شد و آرزوهای ما نقش برآب
البته الآن که فکر میکنم می بینم همچینم بد نشد اگه ما توی این شرایط اینتر رو می بردیم همه میگفتن افت خود اینتر بوده و ما کاری نکردیم، بهترین موقعیت برای شکست اینتر وقتیه که توی سری آ صدر جدول باشه و تویcl هم به فینال رسیده باشه(مسیم اون روز توی دروازه باشه!)
راستي اينتر احتمالا ساله بعد تو cl نيست....![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینتر بلاخره به ما میخوره.اونا با نامردی و کمک یوفا 3 تا زدن تا وقتی که تو نیوکمپ حداقل 6 تا نخورن حتی یک هوادار هم اروم نمیشه.تلافی حذفمون رو که پارسال سر مورینیو خالی کردیم.از همه جام ها دستش رو کوتاه کردیم و یک 5تایی گذاشتیم تو کیسه اش.ولی اینتر هنوز بهمون نخورده.مطمئن باشید دیر یا زود تلافی اون حذف نا عادلانه رو سرشون در میاریم.فقط امیدوارم اون روز زانتی اشنایدر میلیتو و مایکن تو زمین باشن تا نگن مهره های کلیدیمون رو نداشتیم.من مطمئن بودم اگه امسال تو cl بهمون میخوردن بیشتر از 6 تا در مجموعه رفت و برگشت بهشون میزدیم.
اندرس اینیستا و دوست دخترش انا روز 8 جولای با هم ازدواج خواهند کرد.
دو عکس رسمی از باشگاه بارسلونا که در تمرین دیروز گرفته شده .
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)