سلام آقا سعيد ..سلام
بچه ها تورو خدا اگه ميتونين منو كمك كنيد.
من درسهام خيلي خوب بود و تو راهنمايي شاگرد اول بودم.اومدم اول دبيرستان بازم خوب بودم! حالا شاگرد اول كه نبودم ولي معدلم 18 بود , اصولا زياد درس نميخوندم ! بيشتر فقط موقع امتحانات ميخوندم و نمره خوبي هم ميگرفتم ! ولي رسيدم به انتخاب رشته لعنتي ! خودم به رياضي علاقه داشتم ! بعضي ميگفتن برم فني و كاردانش و داداشم ميگفت برم تجربي ! هركي يه دليلي رو مياورد ! خودم به خاطر اين ميخواستم برم رياضي كه واقعا تو اين درس قوي بودم و معلماي رياضيمون هم بهم توصيه كرده بودن برم رياضي ! اونايي كه ميگفتن برم فني و كاردانش (كامپيوتر) نظرشون اين بود كه اينجوري زودتر كار پيدا ميشه ! داداشم ميگفت تو كه درستهات خوبه ولي زياد وقت نميزاري واسه درس خوندن اگه بري رياضي و نخوني امكان داره خراب كني و رشته رياضي رو بايد زياد وقت بزاري ! اگه هم بري كاردانش واست حيفه ! يعني ميتوني تو رشته تجربي رشته خوبي قبول بشي ! منم اون زمان هرچي فكر كردم نتيجه اي جز رفتن به تجربي بدست نياوردم !
سال دوم تجربي رو نسبتا خوب شروع كردم ولي در ادامه كم كم دچار افت تحصيلي شدم ! مشكلاتي در اين بين واسم به وجود ميومد و منو بيشتر از درس جدا ميكرد ! چند بار درگيري با معلم ها هم باعث شد يه خرده از درس متنفر بشم ! معلم زبانمون هم كه قول داده بود منو بندازه و اينكارو كرد و من دوم رو با يك تژديد تموم كردم ! واقعا شايد تو كل سال 20 ساعت هم نخوندممعدل هم شده بود حدود 14 !!!!!!!!!!
سال سوم اوايلش تصميم گرفتم حسابي بخونم ! هرچي گذشت بيشتر به اين فكر ميفتادم كه اومدنم به اين رشته اشتباه بوده و اصلا علاقه اي به زيست و .... ندارم ! از يه طرف ناراحت بودم كه هيچ راه برگشتي ندارم و از يه طرف فشار رواني ناشي از درس نخوندن خيلي اذيتم ميكرد ! به جايي رسيدم كه روز 1 دقيقه هم نميخونم و امتحانات نوبت اولمو در كل 2 3 ساعت نخوندم ! 5تا افتادم !
حالا امروز ديگه دلو زدم به دريا و نرفتم مدرسه ! با پدرم رفتيم مدرسه كاردانش تا ببنيم ميشه كاري كرد يا .... ؟!
مدير اونجا بهم گفت الان كه نميشه ! بايد بري امسالو تو همون تجربي بخوني و دروس عمومي رو هم اگه قبول بشي كه خيلي خوبه ! در كنارش 2تا درس تخصصي هست كه مال سال دوم رشته كامپيوتره ! اونارو هم بايد خودم بخونم ! شهريور بيام اون 2تارو امتحان بده اگه قبول شدم بيام سال ديگه سوم كاردانش ! تازه دروس عمومي رو هم كه امسال پاس ميكنم و سال بعد راحته ! داشتم از خوشحالي بال درمياوردم !
بعدش رفتيم مدرسه خودمون و با مديرمون صحبت كرديم ! ريد تو حالمونميگه كسي كه بياد سوم ديگه هيچ راهي براي تغيير رشته نداره ! تو هيچ مدرسه روزانه ديگه اي جز همين جا نميشه درس بخونه ! بهمون پيشنهد كرد تا از طريق موسسه هاي كامپيوتر برم يه مهارت به دلخواه بخونم و سال بعد ديپلوم بگيرم و تو كنكور شركت كنم ! واقعا ديگه گيج شدم ! در ادامه مديرمون گفت ولي از من ميشنوي تجربي خيلي خيلي بهتره و چون ميدونم ميتوني همين جا بمون و درس بخون! ولي اگه خيلي به كامپيوتر علاقه داري همون كه گفتم !
اي كاش ميشد زمان به عقب برگرده ! نميدونم چيكار كنم ! از طرفي نميدونم حرف مدير كاردانش درست بود يا مدير خودمون ! يعني ميشه تغيير رشته بدم يا نه ! و از طرفي ميدونم اگه نشه تغيير رشته بدم و اگه بخوام ازطريق موسسه ها ادامه بدم زياد خوشم نمياد و دوست دارم تو مدرسه باشم.
حالا هركي اطلاعي,پيشنهادي, تجربه اي داره به من منتقل كنه كه به خدا دارم ديوونه ميشم![]()
كليد حل مشكلت دست منه..
به شرطي كه خنگ بازي در نياري و خودت تصميم بگيري و آينده تو دست اينو اون ندي:
تو ميتوني همون كاري كه مدير مدسه گفته بكني و از سال ديگه تازه بري سال سوم ..
ولي من يه پيشنهاد تپل تر دارم:
بايد سعي و تلاش خودتو بكني و ديپلم تجربي تو هر جور شده امسال بگيري _با هر معدلي كه شده_
بعد امسال توي كنكور علمي كاربردي شركت ميكني و توي هر رشته اي كه دلت خواست ادامه تحصيل ميدي از كامپيوتر گرفته تا رشته الكترونيك و گرايش هاي مختلف مكانيك..
اينجوري شما دو سال ديگه اين موقع داري ترم آخر كارداني تو ميگذروني!!
اصلا به حرف كسي گوش نده كه برو دانشگاه و دولتي و اين حرفا با اجازه گلت مدرك علمي كاربردي تو خارج از كشور خيلي معتبره(حتي همين موضوع مدت ها سوژه رسانه ها شده بود)
از نظر اين كه داخل كشور بهت كار ميدن يا نه بايد بهت بگم سياست دانشگاه علمي كاربردي جوريه كه راه پول درآوردن و راه اندازي كار رو از روز اول به دانشجو ياد ميدن!!
نكته مهمتر اين كه به كسايي كه تو دانشگاه علمي كاربردي درس خوندند تسهيلات ويژه و وام براي راه اندازي كسب و كار در نظر گرفته شده!!
البته يه راه ديگه هم داري كه خيلي مسيرش طولاني تره اونم اينكه بري پيش دانشگاهيتو بگيري و همزمان توي كنكور فراگير پيام نور شركت كني كه اينجا هم انتخاب رشته ات با خودته يعني تمام رشته هاي مهندسي رو ميتوني انتخاب كني!!
كنكور علمي كاربردي فقط درس هاي عمومي هست و حتي اگه نخوني قبول ميشي..(چون داوطلبهاش كم هستند و البته ظرفيت زياد)
اينها حرف هاي يه آدم با تجرببست كه تا حالا چند بار تغيير رشته داده ( خودمو ميگم) و الكي خودمو علاف حرف اين و اون كردم..
در ضمن شما روي حرف هاي من فكر كن من بيشتر هم ميتونم كمكت كنم..
به شرطي كه خودت بخواي!!
يادم رفت بگم كه براي شركت توي كنكور علمي كاربردي احتياجي به مدرك پيش دانشگاهي نيست و ديپلم كافيه!!