در این بخش پچ ها و ویرایش های pes 2012 قرار میگیرد
در این بخش پچ ها و ویرایش های pes 2012 قرار میگیرد
لعنت به باعث و بانی این بغض
داداش قربونت ممنون
راستی اونجا نوشته بودی که یه والپیپر برای PES 2012 میسازم، مگه میشه؟ پس زمینه پیس یه VTR هست، میخوای یه ویدئو بسازی یا واقعا میشه والپیپر گذاشت؟
راستی من یه جا خونده بودم میشه آهنگ های mp3 رو به PES 2012 زد، میشه یه توضیح بدی؟ چون خیلی مسخره است آهنگاش...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
PEP's BARCA
چرا نمیشه میشه تو 4 جا میشه والپیپر گذاشت
1. جایی که بازی اغاز میشه نوشته کونامی
2و جایی که نوشته برای ورود کلیدی را فشار دهید
3. منوی اصلی که اون ویدیو رو نشون میده
4. جایی که تنظیمات قبل از ورود به بازی ( تغییر استادیوم و لباس و....)
و میشه والپیپر گذاشت
میشه اهنگ گذاشت باید کانورتر مخصوص دانلود کنی و بعد اهنگ رو به adx تبدیل کنی بعد بهش شماره میدی و کپی میکنی تو پوشه dt02.img
سلام بچه ها
ببخشید یکی فیس رونالدینهو و یا بکام و یا نیمار رو میتونه برام بزاره
فقط بکام از همه مهم تره
فیس و موی نیمار خودش عالیه براش درست نکردن اگر هم کردن مال خود بازی بهتره
داداش به نظرم یه پچ دانلود کنی بهتره که تو همین تایپک هم داره . فیس رو باید با نرم افزار های خاص با استفاده از سیو بازی شماره بدی . فکر کنم مال رونالینهو مشکلی نداشته باشه چون تو بازی خود رونالدینیو هست . ولی بکام رو سخته و الان بگم هنگ میکنی (شوخی کردم ناراحت نشی) باید تو پوشه dt0c.img کپی کنی
خوب توی پس 2012 من که رونالدینهو نیست
حالا اگه اون رو دانلود کنم گجا بزارم
درضمن من کیت سرور و این جور چیز ها ندارم
لازمه دانلود کنم؟
اولا باید کیتسرور دانلود کنی
دوما همون طور که قبلا گفتم یک پچ دانلود کن هر چی بخوای داره و....... خیلی هم نصبش راحته . اگه بخوای بدون پچ وارد کنی خیلی سخته باید حتما قبلش اموزش دیده باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)