نوشته اصلی توسط
spiderkiller
ببین داداش من منظورم از سرعت بایرن سرعت مهاجماش نبود بلکه سرعت تیمی بود.بایرن واقعا ضد حمله های سریع تری نسبت به رئال داره.من که طرفدار بایرن نیستم ولی خب چیزی رو دیدم میگم.واقعا بعضی مواقع تو بازی های بایرن البته اولای فصل توپ در کمتر 2 ثانیه از زمین بایرن به محوطه حریف میرسید.برای همین میگم باید لیگ رو ول کنن اگه میخوان اروپا قهرمان بشن چون سبک سرعت برای تیمای خسته به درد نمیخوره.در مورد هافبک هم شما اوزیل رو که قابلیت دفاعی نداره با گوستاو و شوان اشتایگر مقایسه میکنی؟ تازه کروس رو هم دارن.شاید از بین هافبک های رئال فقط الونسو تو میانه بتونه با هافبک های بایرن مقایسه بشه.منظورم هافبکی هست که هم پاس های میانه رو ببره هم توانایی طراحی داشته باشه.از طرفی دیماریا و رونالدو و رو با ریبری و روبن مقایسه نکن.شاید رونالدو سریعتر باشه ولی ایا اگه یک روز رونالدو رو فرم نباشه رئال تو جناحین به مشکل نمیخوره؟ این برای بایرن صدق نمیکنه چون هر دو وینگ فیکس تیم قابلیت های نسبتن برابر و سرعتی دارن.یعنی اگه یک بازی رونالدو وریبری برای هر دو تیم نباشن بایرن به مشکل نمیخوره ولی رئال خیلی به مشکل میخوره.از طرفی مهاجمای نوک رئال بگیر نگیر دارن.یک بازی هیگویین خوبه یک بازی بنزما ولی بایرن به نسبت مهاجمای ثابتی داره.گمز و مولر هم تو سرعت هم فینیشینگ به نظر من از هیگوویین و بنزما بهتر هستن.شاید تنها پستی که رئال برتری نسبی جلوی بایرن داشته باشه خط دفاع هست.یعنی رئال شاید جلوی بایرن روی اشتباه فردی دفاع ها به گل برسه ولی رئال معمولا این اشتباهات رو نداره.من برای این دلایل برتری بایرن رو میدونم حتی به نظرم بایرن میتونه یکم شانس بیشتری حتی نسبت به بارسا داشته باشه.