Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1044

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

مهدی جان قبول کن که حرکت سوارز از اول هم مشکل داشته.
    گفتن کلمه nigger به هر سیاهپوستی تو هر جای دنیا توهین محسوب میشه.
    نژاد پرستی که شاخ و دم نداره. هر کسی میتونه نژاد پرست باشه. حتی اگه بروز هم نده شاید ته دلش رنگ پوست خودشو از بقیه بالاتر بدونه.
    اول بازی هم کاملا مشخص بود که اورا میخواست باهاش دست بده. بالاخره خود تو هم وقتی با کسی قهر باشی بخوای باهاش آشتی کنی اولش با اکراه میای. ولی سوارز از دست دادن باهاش طفره رفت.
    این حرکتش به نظرم از توهینش هم بدتر بود. تو این حالت که کل دنیا دارن میبینن غرور یه بازیکن لکه ار میشه. تو اون لحظه واقعا دلم به حال اورا سوخت و ناراحت شدم.
    حتی دوست داشتم بازی رو من یو ببره تا اون صحنه های آخر بازی به وجود بیاد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ashly نمایش پست ها
    داداش نظرت درباره این صحنه چیه

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    این حرکت و حرکتش به فردیناند هم در راستای در آوردن لج اورا بود به نظرم البته یکم هم فک کنم مطرح شدن و شهرت طلبی هم هست. بالاخره کل روزنامه ها بهش پرداختن در حالی که اگه سوارز اون حرکاتو نمیکرد رسانه ها سوژه زیادی نداشتن.

عذر خواهی هم بعد اینجور حرکات اصلا به حساب نمیاد کاملا مشخصه که واسه اینکه محرومیت دوباره یا انتقاد و فشار به سراغش نیاد بهش توصیه شده که سریع عذرخواهی کنه. البته وجهه لیورپول هم این وسط مطرح هست. وگرنه به نظرم با توجه به سابقه ای که لوییس سوارز داره عمرا حاضر به معذرت خواهی نمیشد
    وقتی فرگوسن سوارز رو رسوایی لیورپول معرفی میکنه باید تا آخر قصه رو خوند.

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    1 - تو اینکه فردیناند اول توپو زد بحثی نیست ! ولی جهت حرکت توپی که فردیناند زد به سمت دروازه منچستر بود و سوارز هم به همون سمت خواست حرکت کنه . وقتی فردیناند دید توپ کدوم طرف میره در ادامه پای سوارز رو میزنه و مانع از ادامه حرکتش میشه !

2 - این حرکت اورا فقط و فقط جهت تحقیر سوارز بوده و سوارز هم تن به این حقارت نمیده . از طرفی درخواست این دست دادن سوارز و اورا رو کی داده ؟!!!

3 - توی پست قبلی در مورد فردیناند یه چیز دیگه ای می گفتین و در مورد بی احترامی سایرین به برادرش رو دلیل این حرکت اعلام کردین . اما تو این پست شما میگی جواب بی احترامی ؛ بی احترامیه ! جالبه ! نه اولیش ربطی به سوارز داشت و نه دومی هم منطق جالبیه . اگر این علتش بوده 100% فردیناند هم کار اشتباه و خارج از منطق و عقل انجام داده !

4 - احساسیه ! ولی نژاد پرست نیست . این دلایلی هم که ما میاریم کاملا منطقیه و نژاد پرست نبودن سوارز رو نشون میده ! من تا حالا نشنیده بودم یکی پدربزرگش و دوست صمیمیش سیاه پوست باشند ولی طرف نژاد پرست هم باشه !

5 - من تنها چیزی که در مورد سوارز نمی تونم قبول کنم نژاد پرست بودنشه ! و الا این حرکاتی که سوارز تو این بازی انجام داده به هیچ وجه نه مورد تایید هواداران بوده و نه مدیران و پیشکسوتان باشگاه !
    اصلا قصد حمایت بیخودی از فردیناند و تخریب سوارزو ندارم ولی:
    پیشنهاد دست دادنو اول اتحادیه فوتبال انگلیس به اورا داد که با دست دادن قضیه رو تموم کنه.
    مطمئنم اگه من جاش بودم با اون توهینایی که مشخص شد سوارز بهش کرده اصلا این پیشنهادو قبول نمیکردم. ولی اورا با اینکه دلش نمیخواست دستشو آورد ولی هیشکی حتی اتحادیه هم فکر نمیکرد سوارز همچین آدم بیخودی باشه که بخواد دست اورا رو رد کنه.

دوباره میگم نژادپرست بودن شاخ و دم نداره.آدمای احساسی هم میتونن نژادپرست باشن.
    حتی اگه بهترین دوستت یا بابابزرگت هم سیاه پوست باشه چون این حس برتر بودن سفیدا انسبت به سیاها همیشه وجود داشته ممکنه تو هم در باطن و نه در ظاهر خودتو برتر از اونا بدونی.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

ویرایش توسط ale10forever : 02-13-2012 در ساعت 13:54

2. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

manutd

نقل قول نوشته اصلی توسط ale10forever نمایش پست ها
    مهدی جان قبول کن که حرکت سوارز از اول هم مشکل داشته.
    گفتن کلمه nigger به هر سیاهپوستی تو هر جای دنیا توهین محسوب میشه.
    نژاد پرستی که شاخ و دم نداره. هر کسی میتونه نژاد پرست باشه. حتی اگه بروز هم نده شاید ته دلش رنگ پوست خودشو از بقیه بالاتر بدونه.
    اول بازی هم کاملا مشخص بود که اورا میخواست باهاش دست بده. بالاخره خود تو هم وقتی با کسی قهر باشی بخوای باهاش آشتی کنی اولش با اکراه میای. ولی سوارز از دست دادن باهاش طفره رفت.
    این حرکتش به نظرم از توهینش هم بدتر بود. تو این حالت که کل دنیا دارن میبینن غرور یه بازیکن لکه ار میشه. تو اون لحظه واقعا دلم به حال اورا سوخت و ناراحت شدم.
    حتی دوست داشتم بازی رو من یو ببره تا اون صحنه های آخر بازی به وجود بیاد.

این حرکت و حرکتش به فردیناند هم در راستای در آوردن لج اورا بود به نظرم البته یکم هم فک کنم مطرح شدن و شهرت طلبی هم هست. بالاخره کل روزنامه ها بهش پرداختن در حالی که اگه سوارز اون حرکاتو نمیکرد رسانه ها سوژه زیادی نداشتن.

عذر خواهی هم بعد اینجور حرکات اصلا به حساب نمیاد کاملا مشخصه که واسه اینکه محرومیت دوباره یا انتقاد و فشار به سراغش نیاد بهش توصیه شده که سریع عذرخواهی کنه. البته وجهه لیورپول هم این وسط مطرح هست. وگرنه به نظرم با توجه به سابقه ای که لوییس سوارز داره عمرا حاضر به معذرت خواهی نمیشد
    وقتی فرگوسن سوارز رو رسوایی لیورپول معرفی میکنه باید تا آخر قصه رو خوند.

اصلا قصد حمایت بیخودی از فردیناند و تخریب سوارزو ندارم ولی:
    پیشنهاد دست دادنو اول اتحادیه فوتبال انگلیس به اورا داد که با دست دادن قضیه رو تموم کنه.
    مطمئنم اگه من جاش بودم با اون توهینایی که مشخص شد سوارز بهش کرده اصلا این پیشنهادو قبول نمیکردم. ولی اورا با اینکه دلش نمیخواست دستشو آورد ولی هیشکی حتی اتحادیه هم فکر نمیکرد سوارز همچین آدم بیخودی باشه که بخواد دست اورا رو رد کنه.

دوباره میگم نژادپرست بودن شاخ و دم نداره.آدمای احساسی هم میتونن نژادپرست باشن.
    حتی اگه بهترین دوستت یا بابابزرگت هم سیاه پوست باشه چون این حس برتر بودن سفیدا انسبت به سیاها همیشه وجود داشته ممکنه تو هم در باطن و نه در ظاهر خودتو برتر از اونا بدونی.
    حميد جان بدون در نظر گرفتن اينكه داري از بازيكن ما حمايت ميكني بايد بگم تمام حرفهات از نظر من و خيلي ها درست هست.
    زشتي اين حركات به قدري واضح هست كه بلافاصله بعد از بازي تمامي مجموعه ليورپول از باشگاه ما معذرت خواستند!
    از همه دوستان ممنونم ,بحث خوبي بود و اميدوارم همه به يه نتيجه اي رسيده باشن.

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

4. 6 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)