مهدی جان قبول کن که حرکت سوارز از اول هم مشکل داشته.
گفتن کلمه nigger به هر سیاهپوستی تو هر جای دنیا توهین محسوب میشه.
نژاد پرستی که شاخ و دم نداره. هر کسی میتونه نژاد پرست باشه. حتی اگه بروز هم نده شاید ته دلش رنگ پوست خودشو از بقیه بالاتر بدونه.
اول بازی هم کاملا مشخص بود که اورا میخواست باهاش دست بده. بالاخره خود تو هم وقتی با کسی قهر باشی بخوای باهاش آشتی کنی اولش با اکراه میای. ولی سوارز از دست دادن باهاش طفره رفت.
این حرکتش به نظرم از توهینش هم بدتر بود. تو این حالت که کل دنیا دارن میبینن غرور یه بازیکن لکه ار میشه. تو اون لحظه واقعا دلم به حال اورا سوخت و ناراحت شدم.
حتی دوست داشتم بازی رو من یو ببره تا اون صحنه های آخر بازی به وجود بیاد.
این حرکت و حرکتش به فردیناند هم در راستای در آوردن لج اورا بود به نظرم البته یکم هم فک کنم مطرح شدن و شهرت طلبی هم هست. بالاخره کل روزنامه ها بهش پرداختن در حالی که اگه سوارز اون حرکاتو نمیکرد رسانه ها سوژه زیادی نداشتن.
عذر خواهی هم بعد اینجور حرکات اصلا به حساب نمیاد کاملا مشخصه که واسه اینکه محرومیت دوباره یا انتقاد و فشار به سراغش نیاد بهش توصیه شده که سریع عذرخواهی کنه. البته وجهه لیورپول هم این وسط مطرح هست. وگرنه به نظرم با توجه به سابقه ای که لوییس سوارز داره عمرا حاضر به معذرت خواهی نمیشد
وقتی فرگوسن سوارز رو رسوایی لیورپول معرفی میکنه باید تا آخر قصه رو خوند.
اصلا قصد حمایت بیخودی از فردیناند و تخریب سوارزو ندارم ولی:
پیشنهاد دست دادنو اول اتحادیه فوتبال انگلیس به اورا داد که با دست دادن قضیه رو تموم کنه.
مطمئنم اگه من جاش بودم با اون توهینایی که مشخص شد سوارز بهش کرده اصلا این پیشنهادو قبول نمیکردم. ولی اورا با اینکه دلش نمیخواست دستشو آورد ولی هیشکی حتی اتحادیه هم فکر نمیکرد سوارز همچین آدم بیخودی باشه که بخواد دست اورا رو رد کنه.
دوباره میگم نژادپرست بودن شاخ و دم نداره.آدمای احساسی هم میتونن نژادپرست باشن.
حتی اگه بهترین دوستت یا بابابزرگت هم سیاه پوست باشه چون این حس برتر بودن سفیدا انسبت به سیاها همیشه وجود داشته ممکنه تو هم در باطن و نه در ظاهر خودتو برتر از اونا بدونی.