Design & Developed BY Patira

صفحه 71 از 105 نخستنخست ... 2161697071727381 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 701 تا 710 , از مجموع 1044
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Newww بحث و تبادل نظر هواداران منچستریونایتد فصل 2011/12

به نام خدا

بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12

بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.

2. 11 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

تبریک می گم بچه ها واقعا برد خوبی بود و یوناید با این همه مصدوم عالی بازی کرد.
    می گم بچه ها اگه مصدوم هامون بودن 5یا6 تارو راحت می زدیم بهشون.
    به نظرم دلیل خوب نتیجه نگرفتن منچستر در این فصل بودن مصدومان زیاده.
    شما اول فصلو یادتون بیاد چطور همه تیم هارو می زدیم.
    امسال کمی بد شانس بودیم که ای همه مصدوم آوردیم.
    فرگی هم که به قول معروف از بدترین بازیکنان بهترین تیم رو درست می کنه.
    خدا کنه همه رو ببریم و در بازی رو در رو سیتی رو بترکونیم.
    به امید برد های پیاپی

HALA MADRID

4. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن کبیر
    بازیکن محبوب
    وین رونی
    اسم واقعی شما
    کیارش

EnglandManUtdManUtd

تشکر ها
    148
    تشکر شده 222 در 62 پست

سلامی گرم به دوستان گل
    میخواستم در مورد یه حرکت زشت سوارز در بازی اشاره کنم که اگه دقت کرده باشین وقتی سوارز توپو به سمت نیمکت منچستری ها شوت میکنه والنسیا میره دست میزنه بهش تا یه جورایی دلداریش بده ، ولی سوارز احمق دست پیرهنشو میکشه تا ببینه که مثلا با دست زدن یک سیاه به پیرهنش کثیف نشده باشه و بعدش هم با دستش پیرهنشو پاک میکنه ، امیدوارم fa حرکات این جونور کثیف و ببینه جریمش کنه.

و البته این هم اظهار نظر جالبیه :

گوردون تیلور رئیس اتحادیه بازیکنان شاغل در لیگ برتر(PFA): از حرکت سوارز حالم بهم خورد!!!!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 4 کاربر از پست مفید kdsm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

سلام تبریک البته با یکم تاخیر برد خوبی بود حال کردیم

8. 3 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

liverpool

تبریک میگم !
    ولی ای کاش یه کم بیشتر فکر می کردین در مورد سوارز :
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    تو این صحنه متوجه عقب کشیدن دست اورا باشید و یه جورایی تو این صحنه زیرکی خودشو نشون میده !

اگر حرکت سوارز که مطمئنا تو این صحنه هیچ تقصیری نداشته اشتباه بود نباید از حرکت فردیناند گذشت !

10. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673
    تشکر شده 3,034 در 532 پست

لوئیز سوارز: متاسفم

لوئیز سوارز پس از اتفاقات بازی روز قبل و دست ندادن با اورا در مصاحبه ای رسمی با سایت رسمی باشگاه لیورپول از کار خود ابراز پشیمانی کرد وی گفت : اشتباه از طرف من بود و باید با اورا دست میدادم و به خاطر عملی که انجام دادم معذرت میخواهم کنی داگلیش نیز در مصاحبه بعد از بازی گفت من انتظار داشتم که سوارز پس از ان اتفاق در اولین رویارویی با اورا دست بدهد ولی احساس میکنم این موضع گیری درباره او کمی ناعادلانه است

Good Bye Berba

12. 5 کاربر از پست مفید ashly تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن کبیر
    بازیکن محبوب
    وین رونی
    اسم واقعی شما
    کیارش

EnglandManUtdManUtd

تشکر ها
    148
    تشکر شده 222 در 62 پست

manutd

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    تبریک میگم !
    ولی ای کاش یه کم بیشتر فکر می کردین در مورد سوارز :
    تو این صحنه متوجه عقب کشیدن دست اورا باشید و یه جورایی تو این صحنه زیرکی خودشو نشون میده !

اگر حرکت سوارز که مطمئنا تو این صحنه هیچ تقصیری نداشته اشتباه بود نباید از حرکت فردیناند گذشت !

نه دوست عزیزم ، واقعا نمیدونم هوادارای لیورپولی به چی دل خوش کردن ، اینجا فقط اورا یکم دستشو پایین تر گرفته چون یجورایی میدونه اون نژاد پرست باهاش دست نمیده ، و اگه اورا با سوارز دست نداده پس چرا به محضی که دست سوارز از جلوش رد میشه دست سوارز رو میکشه و ناراحت میشه از این که غرورش خورد شده ، در کل دست اورا جوری هست که اگه سوارز میخواست باهاش دست بده میتونست ولی دست نداد.

در مورد حرکت ریو فردیناند : ریو خودش هم سیاه پوست محسوب میشه و برادرش آنتون فردیناند هم از این مشکل تا چند وقت پیش رنج میبرد بخاطر توهین نژاد پرستانه ی تری بهش و اون قضیه که البته کامل اثبات نشده ، و وقتی که فردیناند میبینه که سوارز دست اورا رو رد میکنه و بهش احترام نمیذاره چجوری شما انتظار دارین ریو فردیناند با توجه به مواردی که ذکر کردم با سوارز دست بده ؟ ؟ ؟ با این کارش میخواست یجورایی به اورا دلداری بده. اگه هم دقت کرده باشی دنی ولبک هم که سیاه پوسته با اکراه بهش دست میده. فکر میکنم این مرحله خیلی ساده و حل شده ی و ایناها یه سری بهونس وقتی خود سوارز بخاطر این حرکت عذرخواهی کرده.

و حالا از این مساله که بگذریم این تنها حرکت زشت سوارز در این بازی نیست و اینا رو نمیتونی انکار کنی:

1-شوت کردن توپ به سمت نیمکت منچستری ها ( که کاملا مشخصه از عمد اینکارو انجام میده بخاطر هو شدن از طرف طرفداران و از دست دادن اعصابش )

2-چند ثانیه بعد والنسیا میاد و به پشت سوارز دست میزنه و ازش میپرسه چرا اینکارو کردی ، بعد سوارز اونجایی رو که والنسیا دست زده رو با دستش چند بار میکشه که پاک بشه ( همونطور که میدونید والنسیا سیاه پوست است )

در آخر بگم الان دیگه همه ی طرفدارای لیورپول میدونن که این بازیکن شخصیت بزرگ لیورپول رو خدشه دار کرده و نمیدونم چرا بعضی ها ازش حمایت میکنم ، امیدوارم منطقی و واقع بین باشیم...

14. 3 کاربر از پست مفید kdsm تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

liverpool

من هم چند تا نکته بگم :
    1 - اون شوت سوارز به سمت نیمکت منچستر طبق چیزی که اعلام شده به خاطر غصبانیت رو ایون صحنه خطای فردیناند بود که داور نگرفت و فردیناند باید اخراج می شد . البته به هیچ وجه کار سوارز تو این صحنه مورد تایید نیست !
    2 -

اورا تو این صحنه نهایت زرکی رو به کار برد ! اول دستشو عقب می کشه بعد که می بینه سوارز به خاطر این حرکتش دست نداد به اورا اون حرکت رو انجام داد. وگرنه همه بازیکنا دستشون رو تا یه ارتفاعی بالا آوردند که راحت با هم دست میدن !
    3 - سیاه پوست بودن فردیناندها و اتفاقاتی که برای فردیناند برادر پیش اومده دلیل بر این حرکت مقابل سوارز نمیشه !
    4 - چرا همچین حرکتی رو سوارز مقابل سیاه پوست های تیمهای دیگه انجام نداده ؟!!! از حرکات سوارز مشخصه یه آدم گکاملا احساساتیه و تو این شزایط نمیتونه خودشو کنترل کنه !
    5 - پدربزرگ سوارز سیاه پوسته ! صمیمی ترین دوست سوارز تو تیم ملی سیاه پوسته ! (آلوارو پریرا )

16. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673
    تشکر شده 3,034 در 532 پست

داداش نظرت درباره این صحنه چیه

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    Good Bye Berba

18. 7 کاربر از پست مفید ashly تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

liverpool

فکر کنم تو پست قبلیم نظرمو گفتم :
    از حرکات سوارز مشخصه یه آدم گکاملا احساساتیه و تو این شزایط نمیتونه خودشو کنترل کنه !
    جو اولدترافورد باعث این حرکتش شد . ! یه بار دیگه میگم :

4 - چرا همچین حرکتی رو سوارز مقابل سیاه پوست های تیمهای دیگه انجام نداده ؟!!! از حرکات سوارز مشخصه یه آدم گکاملا احساساتیه و تو این شزایط نمیتونه خودشو کنترل کنه !
    5 - پدربزرگ سوارز سیاه پوسته ! صمیمی ترین دوست سوارز تو تیم ملی سیاه پوسته ! (آلوارو پریرا )
    سوارز با این اوصاف هم حتی عذر خواهی کرده ! چرا ؟!! چون در کنترل خودش مشکل داره ! شاید بشه گفت سوارز بازیکن عصبی هست ولی به هیچ وجه نژاد پرست بودنش رو من قبول نمی کنم !

20. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن کبیر
    بازیکن محبوب
    وین رونی
    اسم واقعی شما
    کیارش

EnglandManUtdManUtd

تشکر ها
    148
    تشکر شده 222 در 62 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    من هم چند تا نکته بگم :
    1 - اون شوت سوارز به سمت نیمکت منچستر طبق چیزی که اعلام شده به خاطر غصبانیت رو ایون صحنه خطای فردیناند بود که داور نگرفت و فردیناند باید اخراج می شد . البته به هیچ وجه کار سوارز تو این صحنه مورد تایید نیست !
    2 -

اورا تو این صحنه نهایت زرکی رو به کار برد ! اول دستشو عقب می کشه بعد که می بینه سوارز به خاطر این حرکتش دست نداد به اورا اون حرکت رو انجام داد. وگرنه همه بازیکنا دستشون رو تا یه ارتفاعی بالا آوردند که راحت با هم دست میدن !
    3 - سیاه پوست بودن فردیناندها و اتفاقاتی که برای فردیناند برادر پیش اومده دلیل بر این حرکت مقابل سوارز نمیشه !
    در رابطه با تکل فردیناند ، سایت گل

FERDINAND TAKES THE BALL

"Big moment at Old Trafford. Ferdinand tackles Suarez as the last man in United's defence and the Liverpool striker goes down to the turf. No foul is given by the referee, much to the fury of the Uruguay international. Replays indicate the England defender's tackle was an excellent one."

خودتم صحنه رو ببینی میفهمی فردیناند کاملا توپو زد.

توضیحاتمو مثیکه اصلا نخوندی و حرف خودتو میزنی ، اورا هم تو این دست ندادن بی تقصیر نبود ولی سوارز اگه میخواست دست بده میتونسیت دست بده ، تازه همین که اورا با این که بهش توهین شده بازم دستشو گرفته جلوی سوارز نشان مردانگیشه و مهمتر از همه کاپیتان تیم حرف فرگی رو زمین نمیزنه.

به نظر من کار فردیناند کاملا درست بود ، خود فردیناند هم در این مورد گفته که جواب بی احترامی بی احترامیه ( خلاصش همینه البته )
    احساسیه که احساسیه ، نمیتونه به کاپتان محبوب منچستری ها و آنتونیو والنسیا ی عزیز توهین کنه کارش اصلا قابل توجیه نیست.

شرمنده ولی اینا همش بهونه هاییه که طرفدارای لیورپول میگن ، نمیتونیم بگیم هر کی پدر بزرگش و دوست صمیمش تو تیم ملی ( به قول شما ) سیاه پوسته نژاد پرست نیست ، در مورد توهینش به اورا در دور رفت بازی که کاملا مشخصه و fa یک pdf 150 صفحه ای در موردش داد و شکی درش نیست ، کار زشت سوارز در مقابل والنسیا هم نژاد پرست بودنشو کاملا ثابت میکنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    فکر کنم تو پست قبلیم نظرمو گفتم :

جو اولدترافورد باعث این حرکتش شد . ! یه بار دیگه میگم :

سوارز با این اوصاف هم حتی عذر خواهی کرده ! چرا ؟!! چون در کنترل خودش مشکل داره ! شاید بشه گفت سوارز بازیکن عصبی هست ولی به هیچ وجه نژاد پرست بودنش رو من قبول نمی کنم !
    نه جونه من عذر خواهی هم نکنه با این همه توهین و حرکات احمقانه..........

شما که معلومه قبول نمیکنی چون طرفدار لیورپولی ، قضاوتو میزاریم به عهده ی دوستان بی طرف ، تصاویر و کلیپ ها هم کاملا واضح و رسا است ، باز هم میگم لطفا واقع بین باشید.........

22. 7 کاربر از پست مفید kdsm تشکر کرده اند .

صفحه 71 از 105 نخستنخست ... 2161697071727381 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)