اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
آنجلو پروتزی که کاپیتانمون بوده احترامش واجب.
ولی من کلا رمو به لاتزیو ترجیح میدم نمیدونم چرا زیاد حال نمیکنم باهاشون.
فک کنم چون چند ساله یووه رو اذیت کردن. البته استفانو دادن بهمون دستشون درد نکنه واسه روکی هم احترام خاصی قائلم!
البته با ایرانم مساوی کردن
در مورد یاکویینتا هم بگم اگه انقدر مصدوم نمیشد میتونس بازیکن خوبی بشه. ولی دیگه سنشم زیاده و برگشتش به یووه زیاد به صلاح نیست.
به نظرم اگه تو چزنا خوب گل بزنه میتونیم با یه قیمت معقولی بفروشیمش تا یکم از پول تابستون جور شه.
p.s: به صفحه 82 رسیدیم! داریم خودمون 3-4 نفری یه جلدو پر میکنیما!
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
ویرایش توسط ale10forever : 02-12-2012 در ساعت 00:25
سن که ملاک نیست حمید.اگه به سن بود که مهاجم باید 30 که میشد بره به دله نفتی
مثلا حالا خوب فروختیمش به خیالت میرن با پولش چیکار میکنند؟
ماروتا میره جاش یه بازیکن خرفتتر میخره که همه بگن صد رحمت به یاکی.
خلاصه که رم هم که بد نیست لااقل توتی جاش اینجاست
راستی اینا رو ولش قرار بود یه مدافع برزیلی بخرن انگاری تیم برزیلیه بدجور دبه کرده فکر کنم اسمش رودولوفو بود خبری ازش ندارید؟
ویرایش توسط R.BAGGIO.10 : 02-12-2012 در ساعت 13:12
که اینطور! این اطلاعات عمومیت نمیدونم چرا منو کشته!
مگه این لاتزیو از سر ارث باباش صاحب این ورزشگاه شده که با این صراحت صاحب خونش کردی!؟
صرفا جهت اطلاع!
ورزشگاه الیمپیکو واسه شهر رمه و بنا به دستور شهردار رم دو تیم رم و لاتزیومیتونن بازی های خونگیشونو بصورت افتخاری و همچین رایگان برگزار کنند. ( پس هیچ تیمی نمیتونه در مورد ورزشگاه حق مالکیت کنه)
ولی نگران نباش رم قراره در آینده خیلی نزدیک مستقل بشهالبته این به این معنی نیست که داره حق امتیاز ورزشگاه رو از دست میده. به این معنیه که دیگه از مفت خوری خسته شده (برعکس اون تیم)!
![]()
!!! No Totti No Party
یه اعترافی داشته باشم !
همیشه من به اسم ها بیشتر توجه داشتم و هیچوقت تو ظهور پدیده ها اعتقادی نداشتم !
من اون موقع که ریکارد بارسا رو ول کرد و پپ اومد یادمه حالم از پپ بهم می خورد ! ( اون موقع ها از الان واسه بارسا تیفوسی تر بودم) وقتی بازی هفته اول رو هم باخت دیگه حسابی کفری بودم ! ولی الان بیا و ببین ! شده بهترین مربی جهان !
در مورد کونته هم به عنوان یه مربی بزرگ ازش شناختی نداشتم و تو اون برهه خیلی دوست داشتم امثال لیپی و کاپلو مربی یووه بشن ! که خدا رو شکر نشد و کونته شد !
من به سن و سال بازیکن تو شرایط فعلی یووه اصلا اهمیت نمیدم ! چرا ؟!!
ما تو یه دوره زمانی هستم که یه نقطه عطف واسه این چند سال کابوس وارمون هست ! و من میگم بازیکنایی که ما میگیریم فقط کافیه یه فصل تو یووه بدرخشند و یووه رو دوباره تو اروپا سر زبون ها بندازند ( البته این از کوته فکری یه مشت آدم سطحی نگر هست که یوونتوس رو فراموش کردند) اون موقع یوونتوس می تونه به ستاره ها و بازیکن های جوونتر فکر کنه ! واسه همین من معتقدم اگر هر بازیکنی حتی یاکی با این سن اگر بتونه یک سال فقط یک سال بدرخشه من به الشراوی 18 ساله ترجیحش میدم !
برو ببین من خودم تک نفره چند صفح جلو آوردم تایپیک رو !
پ . ن : من به شخصه بعد از یووه علاقه زیادی به رم تو ایتالیا دارم ! مخصوصا وقتی اینتری ها رو 4 تایی می کنند ! ولی این دلیل نمیشه ما سه تا سه تا بهشون نزنیم !![]()
از بس یه نمه مفت خوری.![]()
نچایی؟برو ببین من خودم تک نفره چند صفح جلو آوردم تایپیک رو !![]()
امروز اومده گفته یووه برد فردا برگشته گفته یووه باخت!
خسته نشی
جدا گل کاشتی.ایول بهت.اون روزا خوب تایپیکو میچرخوندی گلی به جمالت.
جلو لاتزیو اینو میذاری؟حداقل افتخارات لاتزیو بیشتر از رمه
![]()
حالا ما که نگفتیم عاشق و تیفوسی لاتزیو هستیم گفتیم پروتزی رویایی بود تو یووه و لاتزیو.و چون رفت لاتزیو تیمش یه نمه رفت تو اینجا
البته جای رم هم محفوظه ولی اخرش یووه.
از افتخارات گفتی !
باشه من بلد نیستم بشمارم لینک میدم خودت بشماری..
لاتزیو
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه چی داری بگی؟؟![]()
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط Mehrd@d : 02-12-2012 در ساعت 20:43
گشتی گشتی از ویکیپیدیا اونم زبان انگلیسی پیدا کردی که خودتم چیزی ازش نمیفهمی
حالا بر فرض محال که اتخارات لاتزیو کمتره که بیشتره.
ستاره هایی که تو لاتزیو بودندو یکیشونو رم نداره و نخواهد داشت
چهارشنبه با پالرمو تو ورزشگاه خودش بازی داریم.بازی عقب افتاده ای که اگه ببریم هم صدر نشین میشیم و هم روحیمون بالاتر میره.البته هواشناسی ایتالیا گفته ممکنه دوباره این بازی لغو بشه چون موجی داره دوباره به ایتالیا نزدیک میشه.
رکوردداران هم تو این بازی باجیو است که نوشته بود با دو گل زده تو صدره![]()
بابا رو رو برم!
خیال کردم کلاست بالاست واسه خاطر همین فینگیلیش گذاشتم که بهتر متوجه بشی!استاد اگه احیانا از اونجا خواستی افتخارات تیم مورد علاقتو پیدا کنی میتونی به قسمت Honours رجوع کنی.
باشه اینم قبول ! شما ستاره های لاتزیو رو بشمار منم واسه رم رو برات میشمارم
یکیشو من بات میشمارم مابقیش با خودت.
دی کانیو!!!!!
!!! No Totti No Party
نه گذاشتی نه برداشتی رفتی ستاره های عهد بووووووق زمون اکسل چوقی...پستان گچی
دی کانیوحالا این بشر مال هزاره چند میلادیه
لااقل یکیو بذار همه بشناسن و افتخار ملی هم داشته باشه.
مثلا من اگه بگم تو لاتزیو پروتزی یا میهایلوویچ یا استنکوویچ حداقل هم همه میشناسندشون وهم دوتا اخری یک عنوان سومی تو جام جهانی دارند.
پروتزی هم که تو جام جهانی 2006 یه قهرمانی تو کارنامشه.
دی کانیو
دیشبم که اقای رانیری دوباره تیمش به سلامتی باخت
رم فرستادش دوباره اینتر رو به برزخ.
تیم اخر جدول بهش باختن خودش شاهکاره.