Design & Developed BY Patira

صفحه 76 از 100 نخستنخست ... 2666747576777886 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 751 تا 760 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus ♥حرف هاي خودموني هوادران يوونتوس♥

اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
    :

ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14

2. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    از چی بگم ؟!!!
    از صبح چهارشنبه نت قطع شده بود منم سر گشته و حیرانتان ای دوستان .
    خوشبختانه میلانی ها باختند و ما هم برای بازی های آینده ما فراغ بال بیشتری داریم .
    از تلاش بی وقفه خود در اطلاع رسانی به موقع به مدیریت بخش نهایت سپاس را این بشر دارد
    خبر حاکی از انعقاد طولانی مدت با بوفون میده . فکر نکنم دیگه تاریخی یکی مثل بوفون بزاد . ( از مصدر فعل زاییدن ) امیدوارم تا سال های سال بوفون در اوج بمونه و مثل همیشه یکی از ارکان موفقیت یووه باشه . -

منم امیدوارم خیلی دوسش دارم اونم واسه ما یووه ایها اگه مثل الکس نیست دست کمی از اونم نیست
    در مورد آمائوری ؛ اون سالی که آمائوری به یوونتوس اومد به خاطر آمار خیره کنندش تو پالرمو خیلی خوشحال بودم و انتظار داشتم تو یووه هم عالی کار کنه که البته اون اوایل خوب بود ولی یواش یواش رگ برزیلیش رو شد . البته من هیچوقت بهش علاقه مند نبودم .

در کل من که ازش خوشم نمیومد.چه ترکیبی چه تکنیکی.دیگه موقعی که دلپیرو رو فرارا به خاطر این ترب نیمکت نشین کرد چاره داشتم میرفتم تورین میکشتمش.
    - از همه اتفاقات این چند سال اخیر یووه بگذریم باید به تلاش یووه برای پریماورا یه احسنت گفت . یووه داره یه چیزی شبیه لاماسیای بارسا میسازه و باید منتظر ظهور مارکیزیو و سباهای جدید توی یووه آینده باشیم و روی پایه یوونتوسی خودمون یه تیم قوی داشته باشیم دیگه الاف تِر زدنای یکی مثل ماروتا نباشیم و خودمون خود تغذیگی داشته باشیم .

ایشالا که روند جوون سازی باشگاه دیگه مثل ارسنال نشه که همش به فکر جوونا باشند
    باید یکی هم شعور رفتار با اصطوره ها رو یکی به وانیلی حالی کنه تا اتفاقاتی نظیر بر خورد با دلپیرو دیگه پیش نیاد.

4. 4 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Lippi
    بازیکن محبوب
    Alex Delpiero
    اسم واقعی شما
    Saeid Tahavvori

ItaliaJuventusSS_Tehran

تشکر ها
    163
    تشکر شده 202 در 50 پست

درسته كه داره چندتا جوون ميگيره ولي....
    من هنوز در عجبم چرا جيووينكو رو فروختيم؟؟؟؟
    هيچ بازيكني نميتونه جاي مورچه اتمي رو به عنوان
    وارث الكس بگيره....
    اميدوارم برگرده.
    نهايي كردن قرارداد مارتين كاسرس هم ميتونه خيلي به نفع يووه باشه.
    Juve For Ever

6. 5 کاربر از پست مفید Saeid Juve تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط Saeid Juve نمایش پست ها
    درسته كه داره چندتا جوون ميگيره ولي....
    من هنوز در عجبم چرا جيووينكو رو فروختيم؟؟؟؟
    هيچ بازيكني نميتونه جاي مورچه اتمي رو به عنوان
    وارث الكس بگيره....
    اميدوارم برگرده.
    نهايي كردن قرارداد مارتين كاسرس هم ميتونه خيلي به نفع يووه باشه.
    چه عجب جناب سعید !
    جووینکو نتونست تو یووه انتظارات رو برآورده کنه که البته بخشیش مقصر خودش بود و بخش دیگش بر می گرده به نحوه و میزان بازی گیری مربی های وقت یووه . مثل همیشه ساست یووه قرض دادن بازیکنای آینده دار به تیم های دیگه بود که در مورد جووینکو هم صدق می کرد ولی نمک نشناسی ( به نظر من ) جووینکو و قهر کردن های بی مورد اونو از برگشت دوباره به یووه دور کرد .
    یه نکته و نظر شخصی : هیچ کس تا دنیا دنیاست نمیتونه جالی آله رو پر کنه و من اصلا این واژه " وارث " رو قبول ندارم .
    کاسرس هم با اومدنش میتونه سمت چپ رو بیمه کنه و اینجوری کیلینی بر می گرده مرکز دفاع و دیگه از شر سوتی های بونوچی راحت می شیم . بارتزالی امسال خیلی خوب و عالی کار کرده و ایشالله زوج جورجو بارتزالی یه صخره خواهد بود .

8. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Lippi
    بازیکن محبوب
    Alex Delpiero
    اسم واقعی شما
    Saeid Tahavvori

ItaliaJuventusSS_Tehran

تشکر ها
    163
    تشکر شده 202 در 50 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    چه عجب جناب سعید !
    جووینکو نتونست تو یووه انتظارات رو برآورده کنه که البته بخشیش مقصر خودش بود و بخش دیگش بر می گرده به نحوه و میزان بازی گیری مربی های وقت یووه . مثل همیشه ساست یووه قرض دادن بازیکنای آینده دار به تیم های دیگه بود که در مورد جووینکو هم صدق می کرد ولی نمک نشناسی ( به نظر من ) جووینکو و قهر کردن های بی مورد اونو از برگشت دوباره به یووه دور کرد .
    یه نکته و نظر شخصی : هیچ کس تا دنیا دنیاست نمیتونه جالی آله رو پر کنه و من اصلا این واژه " وارث " رو قبول ندارم .
    کاسرس هم با اومدنش میتونه سمت چپ رو بیمه کنه و اینجوری کیلینی بر می گرده مرکز دفاع و دیگه از شر سوتی های بونوچی راحت می شیم . بارتزالی امسال خیلی خوب و عالی کار کرده و ایشالله زوج جورجو بارتزالی یه صخره خواهد بود .

درسته كه بازيكني مثل جيو بايد به تيم ديگري ميرفت تا تجربه كسب كنه اما به نظر من نبايد يه همچين بازيكناي خوبي رو به اين راحتي از دست ميداديم.
    الان بازيكناي بي تجربه زيادي مثل استاگريبيا جاكريني مارونه و... دارن تو يووه به بازي گرفته ميشن و اگه به جيو هم اينقدر ميدون داده ميشد خيلي بهتر از اينا جواب ميداد.
    در هر صورت اون رفته و الان بحث در موردش بي فايدس.
    اين ماروتا هم كه خون ما رو تو شيشه كرده هر سال صحبت از بازيكنايي نظير توز و هيگواين و اينا ميشه و بجاش بازيكنايي مثل بوريلو ميان...
    Juve For Ever

10. 5 کاربر از پست مفید Saeid Juve تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط Saeid Juve نمایش پست ها
    درسته كه بازيكني مثل جيو بايد به تيم ديگري ميرفت تا تجربه كسب كنه اما به نظر من نبايد يه همچين بازيكناي خوبي رو به اين راحتي از دست ميداديم.
    الان بازيكناي بي تجربه زيادي مثل استاگريبيا جاكريني مارونه و... دارن تو يووه به بازي گرفته ميشن و اگه به جيو هم اينقدر ميدون داده ميشد خيلي بهتر از اينا جواب ميداد.
    در هر صورت اون رفته و الان بحث در موردش بي فايدس.
    اين ماروتا هم كه خون ما رو تو شيشه كرده هر سال صحبت از بازيكنايي نظير توز و هيگواين و اينا ميشه و بجاش بازيكنايي مثل بوريلو ميان...
    وقتی سبا تو یووه بود وضعیت یووه با الانی که استیگاریبیا و جاکرینی بازی می کنند کاملا فرق می کرد. اون موقع جای سبا بازیکنای خوبی داشتیم نظیر مائورو و ندود حتی اگر هم کامورانزی و ندود نبودند بازم با شرایط و نحوه بازی کردن اون موقع یووه بیشتر عناصر تدافعی به کار برده می شدند و مثل الان کونته نیست که هافبک های پر تعداد داره و مشخصا امثال جاکرینی بیشتر بهشون بازی می رسه . سبا هم الان که رو فرم هست و میتونه به یووه کمک کنه خودش داره ادا و اطوار در میاره !
    در مورد نقل وانتقالات و خرید توز و این حرفا هم همیشه اینجا بحث گوش های دراز ماروتا هست .

12. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638

juventus

در مورد نقل وانتقالات و خرید توز و این حرفا هم همیشه اینجا بحث گوش های دراز ماروتا هست .
    ماروتا پول بده نیست اون وقت بره توزو بیاره یووه؟؟
    البته نگیره توزو بهتره یووه ای که کلا کم حاشیس با اومدن توز پر حاشیه مطمئنا ضررش بیشتر میکنه تا نفع.
    سبا رو هم چون حاشیه ساز بود ردش کردند.

14. 4 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Lippi
    بازیکن محبوب
    Alex Delpiero
    اسم واقعی شما
    Saeid Tahavvori

ItaliaJuventusSS_Tehran

تشکر ها
    163
    تشکر شده 202 در 50 پست

خوب بگذريم....
    امسال خوب داريم نتيجه ميگيريم اما خداييش من عمرا فكرشم نميكردم يووه با كونته بتونه اينقدر خوب جواب بده.
    ولي يه كابوسه كه هميشه دارم ميبينم اونم مصدوميته كه ميترسم دوباره بياد سراغمون.
    واقعا اگه الان پيرلو يا مثلا كيليني مصدوم شن من نميدونم چه خاكي بايد تو سرمون بريزيم؟
    Juve For Ever

16. 4 کاربر از پست مفید Saeid Juve تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

با تجربه ای که از این سال های اخیر یووه گرفتیم تا وقتی قهرمانی یا سهمیه CLـمون به طور رسمی تایید نشده من یکی خیالم راحت نمیشه و هر روز این کابوس باخت اول و پایین اومدن از صدر عذابم میده . شاید یکی از سخت ترین دوره های یووه امسال همین روزهای پیش رو هست که توی سرمای سخت یوونتوس بازی های پی در پی داره و احتمال مصدومیت خیلی خیلی بالا میره . ما توی اکثر نقاط جانشین مناسب داریم جز همین دو تا پستی که سعید گفت . پیرلو و کیلینی که البته یه جورایی میشه اونا رو هم پوشش داد .
    با اومدن کاسرس حتی در نبود کیلینی میشه بونوچی رو با ترسو لرز ازش استفاده کرد . از طرفی خوشبختانه با گذشت زمان و فاصله گرفتن از هفته های ابتدایی سری A یوونتوس بیشتر و بیشتر از اتکای مطلق به پیرلو فاصله گرفته و جلی خوشحالی داره اما بازم نبود پیرلو خلا یه طراح و مهندس زیرک رو محسوس می کنه .

18. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638

juventus

با اومدن کاسرس حتی در نبود کیلینی میشه بونوچی رو با ترسو لرز ازش استفاده کرد . از طرفی خوشبختانه با گذشت زمان و فاصله گرفتن از هفته های ابتدایی سری A یوونتوس بیشتر و بیشتر از اتکای مطلق به پیرلو فاصله گرفته و جلی خوشحالی داره اما بازم نبود پیرلو خلا یه طراح و مهندس زیرک رو محسوس می کنه .
    بله بله بونوچی که میخوامش در حد مالدینی
    البته بد دفاعی نیست ولی اگه اون سوتیهایی که پیشتر میدادو کم کنه میشه همون مدافعی که با تو بازی با رم بارتزالی پوشش میداد
    در مورد طراح تیم پیرلو اگه مصدوم بشه من فکر نکنم تیم اون جورا که میگن ضرر کنه البته ممکنه افت بکنه ولی فکر نکنم از صدر بیاد پایین.

20. 3 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    یادش بخیر ....
    قبلنا موقع بازی های یووه این من بودم که با پیامک و میس و این حرفا دوستان رو آچمز میکردم ولی دیشب موقع گلی که یووه خورد 7 نفر میس انداختن ....
    این از اون بازی هایی بود که فقط یووه برای نباختن اومده بود ! نه برنامه ای نه طرحی نه پاسی نه ضربات ایستگاهی نه شروع مجددی نه ....
    تعویض های دل نری هم در جای خودش شاهکار بود !!!!
    تونی - یاکی
    ماتری - دل پیرو
    ترائوره - بونوچی
    هیچکدوم در جهت احیای تیم نبود فقط یه نوع رفع تکلیف بود !
    من موندم تفاوت یاکوئینتا و تونی در چیه که تو اون لحظه این تعویض انجام شد ! یاکی که از تونی ضعیف تر بود ! یا حضور دل پیرو به جای متری دیگه اوج حماقت دل نری رو میرسوند ! مارتینز با اون افتضاح باید تا آخر بازی کنه ولی ماتری ...
    مشکل رو فک کنم بچه دو سه ساله هم فهمید ولی این مدیران خودشونو به نفهمی زدن!
    گشتمم تا بالاخره از پستهای قدیم مهدی اینو پیدا کردم خیلی برام جالب بود.
    داداش حالا میفهمی چرا یووه الان تو اوجه؟؟؟
    داداش حالا چیکار میکنی میس و اس هم میزنی؟؟
    جدا اون روزها به چه امیدی پست میدادی من نمیدونم.

22. 5 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

صفحه 76 از 100 نخستنخست ... 2666747576777886 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)