درسته كه داره چندتا جوون ميگيره ولي....
من هنوز در عجبم چرا جيووينكو رو فروختيم؟؟؟؟
هيچ بازيكني نميتونه جاي مورچه اتمي رو به عنوان
وارث الكس بگيره....
اميدوارم برگرده.
نهايي كردن قرارداد مارتين كاسرس هم ميتونه خيلي به نفع يووه باشه.
درسته كه داره چندتا جوون ميگيره ولي....
من هنوز در عجبم چرا جيووينكو رو فروختيم؟؟؟؟
هيچ بازيكني نميتونه جاي مورچه اتمي رو به عنوان
وارث الكس بگيره....
اميدوارم برگرده.
نهايي كردن قرارداد مارتين كاسرس هم ميتونه خيلي به نفع يووه باشه.
Juve For Ever
چه عجب جناب سعید !
جووینکو نتونست تو یووه انتظارات رو برآورده کنه که البته بخشیش مقصر خودش بود و بخش دیگش بر می گرده به نحوه و میزان بازی گیری مربی های وقت یووه . مثل همیشه ساست یووه قرض دادن بازیکنای آینده دار به تیم های دیگه بود که در مورد جووینکو هم صدق می کرد ولی نمک نشناسی ( به نظر من ) جووینکو و قهر کردن های بی مورد اونو از برگشت دوباره به یووه دور کرد .
یه نکته و نظر شخصی : هیچ کس تا دنیا دنیاست نمیتونه جالی آله رو پر کنه و من اصلا این واژه " وارث " رو قبول ندارم .
کاسرس هم با اومدنش میتونه سمت چپ رو بیمه کنه و اینجوری کیلینی بر می گرده مرکز دفاع و دیگه از شر سوتی های بونوچی راحت می شیم . بارتزالی امسال خیلی خوب و عالی کار کرده و ایشالله زوج جورجو بارتزالی یه صخره خواهد بود .
درسته كه بازيكني مثل جيو بايد به تيم ديگري ميرفت تا تجربه كسب كنه اما به نظر من نبايد يه همچين بازيكناي خوبي رو به اين راحتي از دست ميداديم.
الان بازيكناي بي تجربه زيادي مثل استاگريبيا جاكريني مارونه و... دارن تو يووه به بازي گرفته ميشن و اگه به جيو هم اينقدر ميدون داده ميشد خيلي بهتر از اينا جواب ميداد.
در هر صورت اون رفته و الان بحث در موردش بي فايدس.
اين ماروتا هم كه خون ما رو تو شيشه كرده هر سال صحبت از بازيكنايي نظير توز و هيگواين و اينا ميشه و بجاش بازيكنايي مثل بوريلو ميان...
Juve For Ever
وقتی سبا تو یووه بود وضعیت یووه با الانی که استیگاریبیا و جاکرینی بازی می کنند کاملا فرق می کرد. اون موقع جای سبا بازیکنای خوبی داشتیم نظیر مائوروو ندود حتی اگر هم کامورانزی و ندود نبودند بازم با شرایط و نحوه بازی کردن اون موقع یووه بیشتر عناصر تدافعی به کار برده می شدند و مثل الان کونته نیست که هافبک های پر تعداد داره و مشخصا امثال جاکرینی بیشتر بهشون بازی می رسه . سبا هم الان که رو فرم هست و میتونه به یووه کمک کنه خودش داره ادا و اطوار در میاره !
در مورد نقل وانتقالات و خرید توز و این حرفا هم همیشه اینجا بحث گوش های دراز ماروتا هست .
یه جورایی موافقم البته جووینکو به نظر میرسید تو یووه انگیزه پیشرفت نداشت نه اینکه نداشته باشه ولی اینکه میخواست خودشو به مدیرا و مربیا و بازیکنا و هوادارای یووه نشون بده یه عامل محرک شد و اینقدر تو پارما پیشرفت کرد
در واقع بازیاش تو پارما با تک بازیاش تو یووه قابل مقایسه نیس. البته جو بازی تو یووه خیلی سنگینتره و صددرصد بازیکن واسه کسب تجربه باید تو چندتا تیم کوچیکتر بازی کنه.
اصلا خاصیت طرفدارای یووه همینه تو همه دنیا اینجوریه... ما نشون دادیم تو سختترین روزا پشت تیممون هستیم. تو طرفدارای بقیه تیما هم هستن ولی همین الان میبینیم با چن باخت و مساوی سرد میشن ولی ما تو بدترین شرایطی که ممکنه واسه یه تیم بزرگ اتفاق بیفته از تیممون حمایت کردیم و بهشم افتخار میکنیم.
آره درسته اوایل این نگرانی خیلی وجود داشت ولی تو دو سه بازی هم که پیرلو نبوده هم تیم عالی بوده. هر چند میشه به جرئت گفت اگه پیرلو نبود احتمال اینکه تو صدر باشیم خیلی کم بود. با کم بازی کردن اله و با توجه به دروازه بان بودن بوفون و گشادی بازوبند به بازوی کیلینی حتما باید تیم یه رهبر و بزرگ اون وسط داشته باشه تا خیال همه تو زمین و بیرون زمین راحت باشه
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)