اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
درسته كه داره چندتا جوون ميگيره ولي....
من هنوز در عجبم چرا جيووينكو رو فروختيم؟؟؟؟
هيچ بازيكني نميتونه جاي مورچه اتمي رو به عنوان
وارث الكس بگيره....
اميدوارم برگرده.
نهايي كردن قرارداد مارتين كاسرس هم ميتونه خيلي به نفع يووه باشه.
Juve For Ever
چه عجب جناب سعید !
جووینکو نتونست تو یووه انتظارات رو برآورده کنه که البته بخشیش مقصر خودش بود و بخش دیگش بر می گرده به نحوه و میزان بازی گیری مربی های وقت یووه . مثل همیشه ساست یووه قرض دادن بازیکنای آینده دار به تیم های دیگه بود که در مورد جووینکو هم صدق می کرد ولی نمک نشناسی ( به نظر من ) جووینکو و قهر کردن های بی مورد اونو از برگشت دوباره به یووه دور کرد .
یه نکته و نظر شخصی : هیچ کس تا دنیا دنیاست نمیتونه جالی آله رو پر کنه و من اصلا این واژه " وارث " رو قبول ندارم .
کاسرس هم با اومدنش میتونه سمت چپ رو بیمه کنه و اینجوری کیلینی بر می گرده مرکز دفاع و دیگه از شر سوتی های بونوچی راحت می شیم . بارتزالی امسال خیلی خوب و عالی کار کرده و ایشالله زوج جورجو بارتزالی یه صخره خواهد بود .
درسته كه بازيكني مثل جيو بايد به تيم ديگري ميرفت تا تجربه كسب كنه اما به نظر من نبايد يه همچين بازيكناي خوبي رو به اين راحتي از دست ميداديم.
الان بازيكناي بي تجربه زيادي مثل استاگريبيا جاكريني مارونه و... دارن تو يووه به بازي گرفته ميشن و اگه به جيو هم اينقدر ميدون داده ميشد خيلي بهتر از اينا جواب ميداد.
در هر صورت اون رفته و الان بحث در موردش بي فايدس.
اين ماروتا هم كه خون ما رو تو شيشه كرده هر سال صحبت از بازيكنايي نظير توز و هيگواين و اينا ميشه و بجاش بازيكنايي مثل بوريلو ميان...
Juve For Ever
وقتی سبا تو یووه بود وضعیت یووه با الانی که استیگاریبیا و جاکرینی بازی می کنند کاملا فرق می کرد. اون موقع جای سبا بازیکنای خوبی داشتیم نظیر مائوروو ندود حتی اگر هم کامورانزی و ندود نبودند بازم با شرایط و نحوه بازی کردن اون موقع یووه بیشتر عناصر تدافعی به کار برده می شدند و مثل الان کونته نیست که هافبک های پر تعداد داره و مشخصا امثال جاکرینی بیشتر بهشون بازی می رسه . سبا هم الان که رو فرم هست و میتونه به یووه کمک کنه خودش داره ادا و اطوار در میاره !
در مورد نقل وانتقالات و خرید توز و این حرفا هم همیشه اینجا بحث گوش های دراز ماروتا هست .
خوب بگذريم....
امسال خوب داريم نتيجه ميگيريم اما خداييش من عمرا فكرشم نميكردم يووه با كونته بتونه اينقدر خوب جواب بده.
ولي يه كابوسه كه هميشه دارم ميبينم اونم مصدوميته كه ميترسم دوباره بياد سراغمون.
واقعا اگه الان پيرلو يا مثلا كيليني مصدوم شن من نميدونم چه خاكي بايد تو سرمون بريزيم؟
Juve For Ever
با تجربه ای که از این سال های اخیر یووه گرفتیم تا وقتی قهرمانی یا سهمیه CLـمون به طور رسمی تایید نشده من یکی خیالم راحت نمیشه و هر روز این کابوس باخت اول و پایین اومدن از صدر عذابم میده . شاید یکی از سخت ترین دوره های یووه امسال همین روزهای پیش رو هست که توی سرمای سخت یوونتوس بازی های پی در پی داره و احتمال مصدومیت خیلی خیلی بالا میره . ما توی اکثر نقاط جانشین مناسب داریم جز همین دو تا پستی که سعید گفت . پیرلو و کیلینی که البته یه جورایی میشه اونا رو هم پوشش داد .
با اومدن کاسرس حتی در نبود کیلینی میشه بونوچی رو با ترسو لرزازش استفاده کرد . از طرفی خوشبختانه با گذشت زمان و فاصله گرفتن از هفته های ابتدایی سری A یوونتوس بیشتر و بیشتر از اتکای مطلق به پیرلو فاصله گرفته و جلی خوشحالی داره اما بازم نبود پیرلو خلا یه طراح و مهندس زیرک رو محسوس می کنه .
بله بله بونوچی که میخوامش در حد مالدینی
البته بد دفاعی نیست ولی اگه اون سوتیهایی که پیشتر میدادو کم کنه میشه همون مدافعی که با تو بازی با رم بارتزالی پوشش میداد
در مورد طراح تیم پیرلو اگه مصدوم بشه من فکر نکنم تیم اون جورا که میگن ضرر کنه البته ممکنه افت بکنه ولی فکر نکنم از صدر بیاد پایین.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)