Design & Developed BY Patira

صفحه 55 از 100 نخستنخست ... 545535455565765 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 541 تا 550 , از مجموع 992
    مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

Ohum ㋡ ㋡ کمپ دربی @ جلد اول ㋡

سلام

بعد از چند بار عوض کردن اسم بلاخره کمپ دربی درست شد که امیدواریم ادامه دهنده راه بهارستان های قدیمی باشه

برای تازه وارد ها : در این کمپ حرف های خودمونی بچه های دربی زده میشه که یکی از فعال ترین بخش های انجمن تخصصی دربی هستش

1:لطفا در نوشته های خود ادب و احترام نسبت به کاربران و اعضای دربی را رعایت کنید

2: بحث های شخصی را در پروفایل خود انجام دهید در غیر این صورت اسپم به شمار میرود

موفق باشید

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri
    ویرایش توسط sina acm : 03-06-2012 در ساعت 13:44

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

شوخی با حافظ

نیمه شب پریشب گشتم دچار کابوس
    دیدم به خواب حافظ توی صف اتوبوس…

گفتم سلام حافظ گفتا علیک جانم

گفتم کجا روی تو؟گفت والله خود ندانم
    گفتم بگیر فالی گفتا نمانده حالی
    گفتم چه گونه ای تو گفتا در بند بیخیالی
    گفتم که تازه تازه شعروغزل چه داری
    گفتا که می سرایم شعر سپیدباری
    گفتم زدولت عشق ؟گفتا که کودتا شد
    گفتم رقیب پس چی؟گفتا که کله پا شد
    گفتم کجاست لیلی؟مشغول دلربایی؟
    گفتا شده ستاره در فیلم سینمایی
    گفتم بگو زخالش؟آن خال آتش افروز
    گفتا عمل نموده دیروز یا پریروز
    گفتم بگو زمویش گفتا که مش نموده
    گفتم بگو زیارش گفتا ولش نموده
    گفتم چرا؟چگونه؟عاقل شدست مجنون؟
    گفتا شدید گشته معتاد گرد افیون
    گفتم کجاست جمشید؟جام جهان نمایش؟
    گفتا خریده قسطی تلویزیون به جایش
    گفتم بگو زساقی حالا شدست چه کاره؟
    گفتا شدست منشی در دفتر اداره
    گفتم بگو ز زاهد آن راهنمای منزل
    گفتا به من که بردار دستت را از سر دل
    گفتم زساربان گو با کاروان غمها
    گفتا آژانس دارد با تور دور دنیا
    گفتم بگو زمحمل یا از کجاوه یادی
    گفتا پژو دوو بنز یا گلف نوک مدادی
    گفتم که قاصدک کو؟آن باد صبح شرقی ؟
    گفتا که جای خود را دادست به فکس برقی
    گفتم بیا زهدهد جوییم راه چاره
    گفتا به جای هدهد دیش است و ماهواره
    گفتم سلام مارا باد صبا کجا برد؟
    گفتا به پست داده آورد یا نیاورد؟
    گفتم بگو زمشک آهوی دشت زنگی
    گفتا که ادکلن شد درشیشه های رنگی
    گفتم سراغ داری میخانه ای حسابی
    گفتا آنچه بودست گشته چلو کبابی
    گفتم شراب نابی تو دست و پا نداری؟
    گفتا به جایش دارم وافور با نگاری
    گفتم بلند بوده موی تو آن زمانها
    گفتا که حبس بودم از ته زدند آن را
    گفتم شما وزندان؟حافظ مارو گرفتی؟
    گفتا ندیده بودم هالو به این خرفتی…!

یه روز خوب میاد ...

3. 6 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط LEO JOON نمایش پست ها
    ببخشید فارس و اراک چه فرقی با هم دارن؟
    من نمی خوام از مهران مدیری طرفداری کنم و فقط دوست ندارم که یکی از بهترین هنرمندان کشور آریایی ها توی این خطا باشه
    فیلم بررره توی فارس و یکی از روستا های اون استان ساخته شده !
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir-97 نمایش پست ها

۱ - نام هاي در تضاد با جنسيت
    تجزيه و تحليل جنسيتي نام هاي نامتعارف نشان مي دهد كه ۷۰درصد نام هايي كه متناسب با زنان است براي مردان و ۳۰درصد نام هايي كه متعلق به مردان است براي زنان به كار گرفته شده است.

پري تك، مرد، ميناب

لازم به توضیح است در این اسم منظور از پری یه چیز دیگه هستش !!!
    این پری اون پری به معنی فرشته نیست و برداشت اشتباهی شده !
    توی زبون مینابی که خیلی به زبون و لهجه ما نزدیکه ؛ پری به معنای یه نوع ظرف سخته شده از برگ در خت خرما هست که وقتی کسی میره بالای نخل واسه چیدن خرما از این ظرف برای نگه داشتن خرما ها استفاده میشه !
    اینم عکسش :
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

البته یه اسم دیگه هم داره : " تولَک "

" تک " هم یه نوع زیر انداز مثا حصیر هستش که اتفاقا اون هم با برگ خرما ساخته میشه !

5. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر-پیر جزیره
    بازیکن محبوب
    جک ویلشیر
    اسم واقعی شما
    پویان

IranArsenalPersepolis

تشکر ها
    3,390
    تشکر شده 2,517 در 487 پست

WENGER 4 EVER

7. 7 کاربر از پست مفید pooyan_wenger تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض نقاط ناشناخته و مرموز

بازدید از نقاط ناشناخته و مرموز در گوشه و کنار دنیا، یکی از کارهای مورد علاقه گردشگران ماجراجویی است که برای تجربه ترس و وحشت قدم به این مکان‌ها می‌گذارند. افراد با دل و جرأتی که دوست دارند در طول سفر، حادثه‌های جدیدی را تجربه کنند. با این وجود، درهای ورودی بعضی از این مکان‌ها، به خاطر اتفاق‌های دلهره‌آوری که در آنجا رخ داده به روی گردشگران بسته است و به هیچ گردشگری توصیه نمی‌شود که از نزدیک از این منطقه‌ها بازدید کند یا به تنهایی قدم به داخل آنها بگذارد.

1.جنگل تاریک

جنگل «آئوکیگاهارا» یکی از وحشتناک‌ترین مناطق ژاپن به شمار می‌رود؛ جایی که به اعتقاد مردم این کشور روح‌های سرگردان در میان شاخ و برگ درختان این جنگل پرسه می‌زنند و از مرگ می‌گویند. هرچند وزش باد و پیچیدن آن در میان شاخ و برگ درختان این جنگل باعث به وجود آمدن چنین صدای مخوفی می‌شود اما سابقه این مکان رعب‌آور باعث شده خیلی‌ها از تنها ماندن در جنگل آئوکیگاهارا هراس داشته باشند.
    آئوکیگاهارا که بین محلی‌ها با نام «جنگل تاریک» هم شناخته می‌شود و در کوهستان فوجی قرار گرفته و همه جای آن از درخت‌های انبوه انباشته شده است. نکته عجیب اینجاست که خیلی‌ها معتقدند این جنگل، بهترین مکان برای مردن است! تعداد زیاد خودکشی‌های انجام گرفته در این جنگل هم به این شایعات دامن زده و این‌طور به نظر می‌رسد که شاخ و برگ درختان، افرادی را که در این جنگل تنها می‌مانند به مرگ دعوت می‌کند. به طوری که فقط در سال 2002، 78 جسد از میان شاخ و برگ‌های جنگل مرگ پایین کشیده شدند. نکته جالب اینجاست که اگر کسی قدم به این جنگل تاریک بگذارد، از همان ابتدا در گوشه و کنار آن با تابلوهایی روبه‌رو می‌شود که روی آنها جمله‌هایی مثل «لطفا در تصمیم خود تجدیدنظر کنید.» یا «قبل از اینکه تصمیم به ”‹خود”‹کشی بگیرید با پلیس مشورت کنید.» نوشته شده است!

2.باغ‌های سمی

پادوآ یکی از معروف‌ترین فضاهای سبز کشور ایتالیاست که به خاطر گیاهان دارویی و سمی‌ای که از قرن پانزدهم در آن پرورش داده ”‹می”‹شود معروف ”‹شده. در گذشته بسیاری از بازدیدکننده‌هایی که با این گیاهان سمی آشنایی نداشتند بر اثر تماس اشتباهی یا عمدی، دچار مسمویت‌های شدید می‌شدند و حتی در بعضی موارد جانشان هم به خطر می‌افتاد. به همین خاطر، با وجود زیبایی‌های زیاد این باغ، در آن به روی گردشگران بسته شده است. به جز پادوآ، باغ دیگری به اسم آلنویک هم در انگلیس وجود دارد که به تازگی مجوز کشت گیاهان سمی و دارویی با اهداف مشخص را به دست آورده؛ به همین دلیل افراد عادی اجازه ورود به این ”‹باغ را ندارند.

3.گورستان سنت لوئیس

گورستان سنت لوئیس یکی از مکان‌های ترسناکی است که اسمش در فهرست مکان‌های ممنوعه برای سفر ثبت شده. سنت لوئیس، اسم یکی از سه گورستان کاتولیک‌ها در نیواورلئان لوئیزیاناست. از آنجا که آب‌های زیرزمینی زیادی از این منطقه عبور می‌کنند، مسوولان گورستان تصمیم گرفتند قبرهای آن را در بالای زمین بسازند؛ برای همین هر سه گورستان روی سرداب‌های زیرزمینی بنا شده‌اند. بیشتر قسمت‌های این گورستان در قرن هجدهم و نوزدهم ساخته شده و در نتیجه از رنگ و روی قبرها پیداست که سال‌های زیادی از زمان دفن اجساد در آنها می‌گذرد. افرادی که به این منطقه سفر می‌کنند اجازه ندارند این گورستان را به تنهایی ببینند؛ چون فضای آن طوری است که بدون استثنا بیشتر افرادی که به تنهایی به آن قدم گذاشته‌اند، با وحشت و دلهره زیادی روبه‌رو شده‌اند؛ آن‌قدر که بعضی‌ها به فکر خودکشی هم افتاده‌اند.

4.محوطه مری کینگ

از سال‌ها پیش، محوطه زیرزمینی مری کینگ در شهر قدیمی ادینبورگ اسکاتلند به عنوان یکی از اسرارآمیزترین و ترسناک‌ترین مکان‌ها شناخته می‌شود. از سال 1645 زندگی در این محوطه زیرزمینی، برای همیشه از بین رفت. آنهایی که در این منطقه زندگی می‌کردند به بیماری طاعون دچار شدند. مسوولان شهر هم تصمیم گرفتند این جایگاه زیرزمینی را بر سر ساکنان آن خراب کنند تا افرادی که دچار طاعون شده‌اند همان‌جا بمیرند. با این حال پزشکان زیادی برای مداوای طاعون‌زده‌ها داوطلب شدند.
    آنها لباس‌های مخصوصی می‌پوشیدند تا گرفتار این بیماری مهلک نشوند. شاید به همین دلیل است که اسم «خیابان بخشش» را به جایی که مری کینگ در آنجا واقع شده داده‌اند. با اینکه تصمیم مسوولان شهر برای خراب کردن این محوطه با موافقت روبه‌رو نشد، اما بیشتر ساکنان طاعون‌زده این منطقه به خاطر بیماری جانشان را از دست دادند.
    از همان زمان، خیلی‌ها درمورد دیده شدن روح سرگردان افرادی که در مری کینگ مرده بودند، صحبت می”‹کردند. با گذشت سال‌ها هنوز هم گفته می‌شود که در این مکان رعب‌آور روح دختربچه‌ای به نام آنی بارها و بارها دیده شده است. آنهایی که مدعی‌اند آنی را دیده‌اند می‌گویند که او همیشه به خاطر گم کردن عروسکش با چهره‌ای گریان دیده شده است! برای همین گردشگران پردل و جرأتی که به صورت گروهی به مری کینگ می‌آیند به عنوان هدیه، برای آنی عروسک می‌آورند و یک اتاق پر از عروسک در این محوطه به چشم می‌خورد.

5.قصر ماشیکول

قصر ماشیکول فرانسه در فاصله سال‌های 1404 تا 1440 محل زندگی جیل دو رایس شوالیه بریتون بود. او به خاطر جنایت‌های زیادی که انجام داده بود به شهرت رسیده بود. در واقع رایس یکی از معروف‌ترین قاتلان سریالی کودکان خردسال در قرن پانزدهم بود. جیل دو رایس در تمام این سال‌ها قربانیانش را در قصر ماشیکول یعنی جایی که در آن زندگی می‌کرد به کام مرگ می‌کشاند. رایس در 26 اکتبر 1440 در شهر نانت به دار آویخته شد و از آن موقع به بعد، اقامتگاه او به یکی از مخوف‌ترین نقاط دنیا تبدیل شد
    گفته می‌شود این شوالیه قاتل بعد از کشتن قربانی‌های کم‌سن‌وسالش جنازه ”‹بیشتر آنها را در دیوارهای قصرش مخفی می‌کرد. نکته عجیب اینجاست که بعدها که این مکان‌ها مورد جست‌وجو قرار گرفتند، بعضی از جسدها به دلیل فرسودگی ساختمان از در و دیوار بیرون زدند. به خاطر همین سفر به این منطقه از فرانسه و بازدید از قصر ماشیکول به تنهایی امکان‌پذیر نیست و افراد علاقه‌مند باید با یک گروه گردشگری همراه شوند

6.معدن آسبستوس

معدن آسبستوس یکی از معادن شش گانه طبیعی پنبه نسوز در کاناداست. این ماده مقاومت بسیار بالایی در برابر گرما دارد و به سادگی آتش نمی‌گیرد و این تنها خاصیت خوب آن است اما از طرفی چنانچه فردی مدام در مجاورت پنبه نسوز قرار بگیرد و از هوای اطراف آن تنفس کند، نه تنها احتمال ابتلا به بیماری سرطان در او زیاد می‌شود بلکه ممکن است به بیماری‌های دیگری هم دچار شود. استخراج این ماده به حدی خطرناک است که اتحادیه اروپا بهره”‹برداری از آن را در سراسر اروپا ممنوع کرده. این در حالی‌ است که کارگران معادن پشم شیشه منطقه تتفورد در کانادا همچنان در حال فعالیت هستند و از همه مهم‌تر اینکه در بخش‌های مسکونی اطراف معدن، خانواده‌های بسیاری در کنار نخاله‌های پنبه نسوز زندگی می‌کنند.
    با این حال طبعیت زیبا و بکر اطراف معدن، گردشگران زیادی را به این منطقه می‌کشاند؛ افرادی که از خطرناک بودن پنبه نسوز بی‌خبرند و از سر کنجکاوی به داخل معدن هم سرک می‌کشند. به همین خاطر سفر به این منطقه هم ممنوع اعلام شده مگر در موارد خاص و با رعایت نکات ایمنی و همراه داشتن ماسک اکسیژن برای تنفس هوای عاری از پشم شیشه.

7.پل‌های خودکشی

پل طلایی سانفرانسیسکو هم یکی از مکان‌هایی است که بازدید از آن به هیچ گردشگری توصیه نمی‌شود. این پل بین مردم منطقه با نام پل خودکشی شناخته می‌شود. چرا که افراد زیادی در طول سال برای خودکشی به آنجا می‌روند و با پریدن به درون رودخانه زیر پل به زندگی‌شان خاتمه می‌دهند
    طبق آخرین آمارها تا به حال 1200 نفر روی پل سانفرانسیسکو دست به خودکشی زده‌اند. داستان‌های عجیب شنیده شده درباره این پل، باعث شد که اریک استیل مستندساز معروف انگلیسی در سال 2005 به مدت چند ماه از تمام اتفاقاتی که روی پل می‌افتاد فیلمبرداری کند. نتیجه این کار باورکردنی نبود چرا که در مستند، فیلم خودکشی 23 نفر ضبط شده بود. این مستند جنجالی همان سال، با نام پل منتشر شد و توجه بسیاری از گردشگران را به این منطقه جلب کرد.
    به جز این، پل یادبود جورج واشنگتن در سیاتل هم به عنوان دومین پل مرگبار آمریکا، بازدیدکننده‌های زیادی را به این منطقه می‌کشاند. در جمهوری چک و شهر پراگ هم پلی به نام نوسل وجود دارد که به خاطر خودکشی‌های زیاد افراد ناامید، معروف شده است. آمار خودکشی‌های روی این پل در دهه 90 آن‌قدر زیاد شده بود که بالاخره در سال 1997 میله‌هایی به ارتفاع سه متر روی این پل نصب شد تا مانع از پریدن افراد شود. پل‌ هارنسی‌لین در لندن هم یکی از دیگر پل‌های مرگبار جهان است که هر سال افراد زیادی برای اینکه خودشان را به آغوش مرگ بسپارند روی این پل قدم می‌گذارند.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

9. 8 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

Smile بزرگترین ماکت فرودگاه جهان

این مدل مینیاتوری از فرودگاه هامبورگ در حال حاضر جزء یکی از جاذبه های توریستی آلمان بشمار می آید ... اما حالا دیگر این مکان که دربرگیرنده ی منطقه ای بیش از 3000 متر مربع است بصورت نمایشگاهی دائمی درآمده و دائما هم در حال گسترش است، بطوریکه دست اندرکاران آن به طور روزانه در حال کار بر روی پروژه های جدید هستند و تا به امروز توانسته اند آن را بزرگترین ماکت دنیا بنامند.

در این ماکت گسترده قسمت های مهم کشور آلمان، از جمله دروازه براندنبورگ، ساختمان رایشستاگ، مقر صدراعظم آلمان، فرودگاه، راه آهن، باغ وحش برلین، مرکز آموزش لوفت هانزا و بسیاری از بناهای مشهور به نمایش گذاشته شده که در این مدل غول پیکر، ماکت صدها قطار، 10000 خودرو، 45000 درخت، 120000 منبع نور و حدود 50000 چهره از مردم را در خود جای داده است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

11. 4 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    سینا منظورت رو واضح بگو.من اینایی رو که راجع به ماسون ها گذاشتم فقط کپی پیست بوده.دلیل نمیشه که خودم قبول داشته باشم.البته دلیل هم نمیشه که قبول نداشته باشم.فقط میخواستم به داداش مهدی نشون بدم تا کجا ها اینا نفوذ کردن.همین
    منظورم واضحه داداش .......... مستند ظهور جواب خیلی از سوال های شما رو میده ....

ببینید جالبه ......... ساخته ی دو جوون پژوهشگر خارجی .......

ستند سریالی "ظهور"، مستندی است قوی راجع به ایلومیناتی، فراماسونری و حکومت جهانی شیطانی آنها که توسط مسلمانان اروپا ساخته شده است.
    در این مستند تلاش شده است که به پرسشهایی نظیرسوالهای زیر پاسخ داده شود:

- چرا مسائل جهان امروز، به صورت کنونی است؟

- چرا این همه برجهای هرمی و برجهای دوقلو در اطراف ما ساخته می شود؟

- چه کسانی جهان را کنترل می کنند؟

- پشت پرده فیلمها و کارتون های سینمایی چیست؟

- پشت پرده موسیقی ها چیست؟

- چرا سلطه گران جهانی به دنبال احیای معبد سلیمان هستند؟

- چرا این همه خشونت و کشتار در اطراف جهان وجود دارد؟

- چه ارتباطی بین فرعون امروزی و "نظم نوین جهانی" وجود دارد؟

- چه وجه اشتراکی بین جورج بوش، اباما و ملکه انگلیس وجود دارد؟

- چرا شیطان پرستی امروز توسط سران کشورهای استعمارگر و صهیونیست پشتیبانی می شود؟

- مقصود واقعی اشیاء پرنده ناشناخته (UFO) چیست؟

- هدف واقعی فروپاشی اقتصادی در جهان چیست؟

- دجال (ضد امام مهدی، عجل الله تعالی فرجه، و ضد مسیح، علیه السلام) کیست و هدف او و ابزارهای رسیدن به آن هدف چیست؟

اینها سوالاتی هستند که در این سریال مستند به آنها پاسخ داده می شود.

هدف این سریال، افشای طبقه ممتاز (Elite)، خاندانهای سلطنتی در اروپا، زرسالار و جهان خواهان است که تمامی جنبه های زندگی بشریت را کنترل و برنامه ریزی می کنند.

بارها و بارها سایت تولید کننده این سریال ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])، مورد حمله واقع شده و سایت از سرویس دهی خارج شده است.

در هر حال، ما این سریال را به صورت کامل با کیفیت خوب و با فرمت Divx در اختیار شما قرار داده ایم.

تهیه کنندگان این سریال، بارها گفته اند که هدف، شستشوی مغزی بینندگان و یا تحمیل عقاید و یا ایجاد ترس عمومی نیست و از همه کسانیکه این مستند را تماشا می کنند می خواهیم تا خودشان به تحقیق راجع به موضوع های ارائه شده در این مستند بپردازند تا به میزان واقعیت مسائل مطرح شده پی ببرند.

مهمترین سخن ما "بیداری" و "آگاهی" است. همه ما بایستی نسبت به حوادثی که در جهان اطراف ما اتفاق می افتند، بیدار و آگاه باشیم تا بتوانیم جهت آماده سازی و تربیت نسل هایی که در آینده میزبان و همراه امام مهدی (عج) خواهند بود، خدمت کوچکی کرده باشیم.

در پایان از گروه بیداری اندیشه که تلاش بسیار زیادی را در زمینه ترجمه و زیرنویس این سریال انجام داده اند، تشکر میکنیم.

اطلاعات سریال:

تعداد قسمت ها: 52
    زمان هر قسمت: حدود 10 دقیقه
    تهیه کنندگان: Noreagaa & Achernah
    کیفیت: Divx 640 * 480
    زیرنویس: فارسی و انگلیسی
    ترجمه زیرنویس: گروه بیداری اندیشه ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

13. 5 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

انجمن تخصصی فوتبال Derby در روز 26 بهمن ماه سال 1387 تاسیس شد

یعنی تا تولد سه سالگیش 16 روز مونده
    زودتر گفتم یادتون باشه

15. 5 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

Ohum عکس اقدام خودجوش درحمایت ازگ ل ش ی ف ت ه

عکس اقدام خودجوش درحمایت ازگ ل ش ی ف ت ه

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

17. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

Hello,

I'm sending you this mail to ask if you are able to stand and receive
    $9,000,000.00 in your account with your name in your country without any
    problem if its been wire from Malaysia to as the next of kin? The funds
    belong to a deceased customer of this bank the fund has been lying in a
    suspense account without anybody coming to put claim over the money. The
    request of foreigner as next of kin in this business is occasioned by the
    fact that the deceased customer was a foreigner and a Malaysian be cannot
    stand as next of kin to a foreigner.

I'm a Bank casher /accountant and I can make it up my Bank I work with
    will agree to transfer the money to you as next of kin to the funds. And
    you will receive the money within few days and we share at the ratio:
    60:40. What I need from you is your full co operation trust and honestly
    truth. I need your quick response please if you are interested.

This is 100% risk free and bank will have knowledge and cannot trace it if
    the funds move out of the country you as the next of kin.If you are
    interested kindly send the require details of yourself below,
    they are to fill the form to claim the funds and other requirement like
    identity would be covered up by me but I need you identity to enable me
    know who I am dealing with ok.

Full names of
    beneficiary.....ContactAddress.......Email......Co untry.......Occupation........Nationality........A ge,$$$.........marital
    status............... Phone #.................................. Once I
    received your details I will immediately process the documentation that
    will put you in place as next of kin to the funds here in Malaysia.Do
    contact me via my email address saudbakar38Yours faithfully,
    Mr. Bakar Bin Saud

دیگه این بشر دیوونم کرد هرچی براش میدم چیکار داری دیگه پررو اینو برام فرستاد قربونتون کی بلده اینو معنی کنه؟؟؟
    هر کی بلده بگه من خودم نفهمیدم چی میگه .

19. 3 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

عجیب ترین مجسمه ها !!

شير آب جادويي:

يكي از اين مجسمه‌ها شير آبي است كه در هوا معلق است و از آن آب جاري است. آبي كه به نظر مي‌رسد هيچ‌گاه تمام نمي‌شود.

اين مجسمه در پارك آبي شهر كاديز در جنوب اسپانيا قرار دارد.

راز اين مجسمه در اين است كه لوله آبي درون جريان آبي كه از آن خارج مي‌شود قرار دارد و آب را به بالا و درون شير آب مي‌برد.

مجسمه خانم شاپو:

مجسمه خانم شاپو در تقاطع دو خيابان در شهر بروكسل پايتخت بلژيك قرار دارد. اين مجسمه پيرزني را نشان مي‌دهد كه كيف پولش را درآورده و در حال شمردن پول‌هايش است. در حالي كه سبد خريدي در دست دارد.

منطقه‌اي كه اين مجسمه در آن قرار دارد به خاطر جيب‌بري مشهور است و اين طور به نظر مي‌رسد كه مجسمه‌ساز با گذاشتن اين مجسمه در اين منطقه دهن‌كجي به جيب‌برها كرده كه نمي‌توانند كيف پول برنزي خانم شاپو را بدزدند.

كرگدن معلق:

يكي ديگر از مجسمه‌هاي عجيب دنيا مجسمه كرگدن معلق است كه در شهر پوتسدام، در شرق آلمان قرار دارد.

مرد هنگام كار كردن:

اين مجسمه برنزي در پياده‌رو يك خيابان در شهر براتيسيلاو، پايتخت اسلواكي قرار دارد. مردم اعتقاد دارند لمس كردن دماغ اين مجسمه شانس مي‌آورد.

به نظر مي‌رسد خيلي‌ها به اين مسئله اعتقاد دارند چون آنقدر دماغ اين مجسمه را ساييده‌اند كه نزديك است ناپديد شود.

كوسه:

اين خانه در سال 1986 ميلادي از روي خانه‌اي قديمي ساخته شد اما كوسه‌اي كه در سقفش فرورفته بود آن را در مركز توجه جهانيان قرار داد.

اين خانه در آكسفور انگلستان قرار دارد.

بيسكوئيت دو نفره:

اين دو نفر در حال خوردن بيسكوئيتي در مقابل موزه بوچئوم در شهر سئول كره جنوبي هستند.

سازنده اين مجسمه كو بوم‌جو است.

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

21. 5 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

صفحه 55 از 100 نخستنخست ... 545535455565765 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)