Design & Developed BY Patira

صفحه 54 از 100 نخستنخست ... 444525354555664 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 531 تا 540 , از مجموع 992
    مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

Ohum ㋡ ㋡ کمپ دربی @ جلد اول ㋡

سلام

بعد از چند بار عوض کردن اسم بلاخره کمپ دربی درست شد که امیدواریم ادامه دهنده راه بهارستان های قدیمی باشه

برای تازه وارد ها : در این کمپ حرف های خودمونی بچه های دربی زده میشه که یکی از فعال ترین بخش های انجمن تخصصی دربی هستش

1:لطفا در نوشته های خود ادب و احترام نسبت به کاربران و اعضای دربی را رعایت کنید

2: بحث های شخصی را در پروفایل خود انجام دهید در غیر این صورت اسپم به شمار میرود

موفق باشید

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri
    ویرایش توسط sina acm : 03-06-2012 در ساعت 13:44

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
    روز یکشنبه بزرگترین طوفان خورشیدی در نه ماه گذشته در سطح خورشید روی می دهد که فوران ذرات رادیواکتیو خورشیدی باعث اخلال در حوزه مغناطیسی زمین خواهد شد.

به گزارش انتخاب، روز یکشنبه بارش ذرات رادیواکتیو خورشیدی در حوزه مغناطیسی کره زمان اخلال ایجاد می کند و این طوفان خورشیدی باعث قطع ارتباطات جی پی اس و ناوبری ماهواره ای خواهد شد. بزرگترین طوفان خورشیدی در نه سال گذشته به دلیل فوران شدید ذرات در سطح خورشید روز یکشنبه رخ خواهد داد. این تابش رادیواکتیو در سطح فضا روی خواهد داد به طوری که با کره زمین هشت میلیون کیلومتر فاصله خواهد داشت.

جنی هریسون کارشناس آب و هوای سی ان ان در این زمینه گفت: این چرخه خورشیدی از قوی ترین چرخه های خورشیدی در سالهای گذشته است و می تواند باعث اختلالاتی در کره زمین و در حوزه های ارتباطی وانر‍ژی شود. بزرگترین چرخه خورشیدی نه سال پیش در سال دو هزار و سه و پیش از آن هم در سال هزار و نهصد و نود و نه رخ داده بود. این طوفان خورشیدی در میان پنج طبقه بندی از ضعیف، ملایم، قوی، شدید، خیلی شدید در طبقه جی سه یعنی قوی قرار می گیرد و می تواند در سامانه های الکتریکی، عملیات های فضایی و هدایت ماهواره ها تاثیراتی داشته باشد. بیشترین حوزه تاثیر این طوفان خورشیدی در محدوده قطب شمال و اندکی فراتر از آن خواهد بود.

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

3. 6 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گوآردیولا
    بازیکن محبوب
    تمام بارسایی ها به خصوصLM

ArgentinaBarcelonaArsenal

تشکر ها
    1,752
    تشکر شده 1,972 در 382 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    من نمیخوام ضد مهران مدیری حرفی بزنم ولی یه روستا و یه ده توی اراک دلی نمیشه بر تبرئه مهران مدیری ! اگر ده برره توی استان فارس بود شرایط فرق می کرد!

ببخشید فارس و اراک چه فرقی با هم دارن؟
    من نمی خوام از مهران مدیری طرفداری کنم و فقط دوست ندارم که یکی از بهترین هنرمندان کشور آریایی ها توی این خطا باشه

5. 3 کاربر از پست مفید LEO JOON تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

69966699999966699999966699666666699666669999966666 9966666699
    69966999999996999999996669966666996666996666699666 9966666699
    69966699999999999999966666996669966669966666669966 9966666699
    69966666999999999999666666699699666669966666669966 9966666699
    69966666669999999966666666669996666666996666699666 6996666996
    69966666666699996666666666669996666666669999966666 6669999666

شمارهای بالا را انتخاب کنید
    را بزنید Ctrl + F بعدن
    بعدن شماری 9 را بزنید
    را بزنید Ctrl + Enter بعدن
    یه روز خوب میاد ...

7. 4 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

تعدادیمرد در رخت کن یک باشگاه گلف هستند،موبایل یکی از آنها زنگ می زند،مردی گوشیرا بر میدارد و روی اسپیکر می گذارد و شروع به صحبت می کند،همه ساکت می شوند وبه گفتگوی او با طرف مقابل گوش می دهند.

مرد:بله بفرمایید.

زن:سلام عزیزم باشگاه هستی؟

مرد:سلام بله باشگاههستم.

زن:من الان تویفروشگاهم یک کت چرمی خیلی شیک دیدم فقط هزار دلاره میشه بخرم؟

مرد:آره اگه خیلی خوشت اومدهبخر.

زن:می دونی از کنارنمایشگاه ماشین هم که رد می شدم دیدم اون مرسدس بنزی که خیلی دوست داشتم رو واسهفروش آوردن خیلی دلم میخواد یکی از اون ها رو داشته باشم.

مرد:چنده؟

زن:شصت هزار دلار.

مرد: باشه اما با این قیمتی که داره بایدمطمئن بشی که همه چیزش رو به راهه.

زن:آخ مرسی یه چیز دیگه هم مونده اون خونه ایکه پارسال ازش خوشم میومد رو هم واسه فروش گذاشتن 950000 دلاره.

مرد: خوب برو بگو 900000 تا اگه میتونیبخرش.

زن:باشه بعدا می بینمتخیلی دوستت دارم.

مرد:خداحافظ

مرد گوشی را قطع می کند مرد های دیگر با تعجب مات و مبهوت به اوخیره می شوند.

بعد مرد می پرسد: اینگوشیمال کیه؟؟؟
    یه روز خوب میاد ...

9. 5 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

Bia Inja ظهور امام زمان دورغین در میدان التحریر+تصویر

ظهور امام زمان دورغین در میدان التحریر+تصویر

حضور این فرد در میدان التحریر توجه بسیاری از تظاهر کنندگان مصری را بخود جلب کرد بگونه ای که رسانه ها نیز به سمت این مدعی رفته و ادعاهای او را برای انتشار ضبط کردند،این مدعی دورغین همچنین البرادعی ازچهره های مشهور مصر رانائب خود برای انقلاب مصر معرفی کرد .

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

یکی از تظاهر کنندگان میدان التحریر مصر مدعی شد امام زمان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].
    به گزارش البرز ظهر امروز فردی که با عمامه سبز وارد میدان التحریر مصر شدمدعی شد امامی که براساس اعتقاد شیعه قرار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] روز جمعه ظهور کند،اوست!.
    حضور این فرد در میدان التحریر توجه بسیاری از تظاهر کنندگان مصری را بخود جلب کرد بگونه ای که رسانه ها نیز به سمت این مدعی رفته و ادعاهای او را برای انتشار ضبط کردند.
    بسیاری از جوانان باهدف تمسخر این فرد سوالاتی را از او میپرسیدند که با آرامش وی درقبال سوالات مواجه میشدند.
    این مدعی دورغین همچنین البرادعی ازچهره های مشهور مصر رانائب خود برای انقلاب مصر معرفی کرد .
    تظاهر کنندگان مصری معتقدند حضور این فرد باهدف تخریب و ایجاد شکاف بین مردم و حامیان انقلاب مصر درمیدان التحریر حاضر شده [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

11. 5 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    دلپیرو
    اسم واقعی شما
    مهدی

NetherlandsJuventusArsenal

Delpiero

تشکر ها
    4,301
    تشکر شده 2,555 در 522 پست

مناظره زنـدگی و مـرگ

زندگی: من فرصتی مغتنم برای بودنم
    تو اژدهایی مترصد بلعیدن

مرگ: من آغازی به آرامش ابدیم
    تو آغازی به آلام دنیوی

زندگی: من خالق یک لحظه شیرین عاشقانه ام
    تو جابری که دریغ از این لحظه نداری

مرگ: تو تحمیل ناخواسته ی گریبانگیر بشریتی
    من منتخب آنها برای رهایی از تو

زندگی: تو فاجعه انفصال عاشق و معشوقی
    من فرصت دوباره باهم بودنشان

مرگ: تو بار سنگین اجباری برای زجر کشیدن
    من جرثومه ای برای گریز از این وادی

زندگی: تو اشک مادر داغدیده ای
    من اشک شوق دیدار فرزند مفقود الاثر

مرگ: تو تولد کودک نامشروع دو بی خانمانی
    من گریزی برای رهایی از این مخمصه

زندگی: من لبخند زیبای یک نو مادرم
    تو خلوت تنهایی یک زوج عاشق

مرگ: من پایان ناله های یک پیرمرد زمینگیرم
    تو اصراری زجرآلود به بودن او

زندگی: من مصور یک بوسه ی شیرین عاشقانه ام
    تو قطره اشک یک عاشق در هجران معشوق

مرگ: تو چشم نظاره گر شکنجه های یک شکنجه گری
    من تیر خلاصی از این عذاب

زندگی: من عفو یک پدر داغدیده ام
    تو سنگسار یک زن به جرم عاشق بودن

مرگ: من خط بطلان به وجود پس از مرگ معشوقم
    تو جزای جرم زندگی بدون او

زندگی: من نگاه نوازشگر یک پریزاده ام
    تو خلوت سرد تنهایی

مرگ: من فرصت گرم انتقامم
    تو انتظار بیهوده یک مادر ناباور

زندگی: من نقطه اوج عروج یک انسانم
    تو نزول او به پست ترین جای ممکن !

مرگ: ............................... !!!

گرچه از مرگ گریزی نیست و نباید حتی لحظه ای از اون غافل بشیم اما زندگی نیز، فرصتی است که
    خداوند بما داده و بجاست که ازش کمال لذت رو ببریم و زندگی را آنطور که شایسته است زندگی کنیم.

13. 6 کاربر از پست مفید king123 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

دوستانی که به مبحث اشنایی با فراماسون ها و شناسایی قدرت انها و ریشه موجودیت انها علاقه دارن مقاله زیر رو که از یکی از سایت های مرتبط به استاد رافئی پور است گرفته شده دانلود کنن.به واقع که اگر این استاد گرانقدر نبود معلوم نبود چه بر سر عقیده ما میامد.این استاد بارها توسط یهودیان و اسرائیلیان مورد هجوم های تبلیغاتی قرار گرفته و جالب اینجاست که حتی یک بار فردی مصری که خودش را اگاه به مسائل ظهور امام زمان میدانست اورا یکی از پیروان اندیشه های شیطانی خوانده است.خالی از لطف نیست خواندن این مقاله ی 250 صفحه ای

15. 6 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کنی داگلیش
    بازیکن محبوب
    جرارد محبوب قلبها
    اسم واقعی شما
    حمید

EnglandLiverpoolLiverpool

تشکر ها
    13
    تشکر شده 364 در 108 پست

liverpool

شهید مهدی انیلی را بیشتر بشناسیم(به مناسبت سالگرد شهادت مهدی انیلی)
    به نام خدا
    سلام
    امروز 24 آبان ماه مصادف بود با سالروز شهادت شهيد مهدي انيلي
    شهيدي كه شايد بشناسيد ولي بازنگري زندگيش براي هركدوم از ما لازمه

متولد نیویورك ، بزرگ شده رم ، دلباخته قم

[IMG]file:///D:/OTHER/شهید%20مهدی%20انیلی%20را%20بیشت ر%20بشناسیم(به%20مناسبت%20سالگ رد%20شهادت%20مهدی%20انیلی)_files/79873_orig.jpg[/IMG]

پنجشنبه 15 نوامبر سال2000 مطابق با 24 ابان 1379، ساعت 05:10 صبح، بزرگراه تورینو ساوونا در شمال ایتالیا. كارلو فرانكلینی:
    معاون شبكه حمل و نقل تورینو ساوونا، در حال گشتزنی روزانه‌اش بود كه در میانه راه به اتومبیل فیات كرومای خاكستری‌رنگی برخورد كه در وسط پل رومانو بدون سرنشین پارك شده بود. چراغ راهنمای ماشین روشن بود و درها قفل نشده بودند. او ابتدا فكر می‌كند كه اتومبیل دچار نقص فنی شده و راننده آن پای پیاده به تعمیرگاهی در حوالی آن جا رفته؛ اما وقتی پرسنل تعمیرگاه از مراجعه چنین شخصی اظهار بی‌اطلاعی می‌كنند، فرانكلینی متوجه می‌شود كه باید اتفاق وحشتناكی افتاده باشد. به محل پارك اتومبیل بازمی‌گردد و به آرامی از نرده‌های پل به پایین نگاه می‌كند و جسد مردی را در زیر پل می بیند كه با صورت بر روی زمین افتاده است. او به سرعت نیروی پلیس را خبر می‌كند. ساعت 11 نیروهای پلیس بالای سر جسد می‌رسند. صورت مرد در اثر ضربه به شدت مجروح شده است؛ اما كارت شناسایی ‌ای كه در جیب كتش یافت شد متعلق به ادواردو آنیلی، تنها پسر سناتور جیووانی آنیلی، مالك كمپانی فیات و باشگاه یوونتوس است. ادواردو آنیلی (Edoardo Agnelli) تنها پسر ثروتمندترین خانواده ایتالیایی. پدر او مدیر و سهامدار اصلی و صاحب كارخانجات اتومبیل‌سازی فیات و فراری، كارخانجات هلی‌كوپترسازی، بانك، بیمه، شركت‌های ساختمانی، شركت مد، باشگاه یوونتوس و روزنامه لاستامپا و مادر او یك پرنسس یهودی است. خانواده آنیلی درآمد سالانه‌ای بالغ بر 60 میلیارد دلار دارد؛ یعنی تقریباً سه برابر درآمد نفتی ایران در یك سال.]

اما اصل مطلب:

ادواردو انیلی در اواخر آبان سال 1379 در یك واقعه مشكوك درگذشت. انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان ایتالیا در ایران، بلافاصله پس از این حادثه اعلام كردند او مسلمان و شیعه بوده و بر اثر توطئه صهیونیست‌ها به شهادت رسیده است. در آن روز رسانه‌های ایتالیا پیدا شدن جسد او را زیر یك پل در اتوبانی در ایتالیا خبر داده و عمدتاً خودكشی را به او نسبت دادند.

ادواردو به دوستان ایرانی خود تأكید كرده بود برای ترك اسلام به شدت تحت فشار خانواده قرار گرفته است و حتی او را به زور در یك درمانگاه روانی خصوصی ویژه میلیاردرها در نزدیكی مرز سوئیس به طور كاملاً مخفی بستری كرده بودند و پزشكان یهودی از طرف خانواده آنیلی مأموریت داشتند او را شست‌وشوی مغزی دهند.

مسلمان شدن ادواردو

دواردو متولد نیویورك است. زمانی كه در امریكا مشغول تحصیل بود، در 20 سالگی وقتی قرآن را در میان كتاب‌های كتابخانه می‌بیند، كنجكاو می‌شود و آن را مطالعه می‌كند. او در این مورد می‌گوید: .هرچه بیشتر آن كتاب را می‌خواندم، بیشتر حس می‌كردم كه این كلمات، كلمات انسانی نیست و كلماتی نورانی است. در همان زمان به اسلام ایمان آوردم.

4 سال قبل از انقلاب ایران مسلمان شده بود و نام .هشام عزیز. را برای او انتخاب كرده بودند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تحت تأثیر شخصیت امام خمینی(ره) و به دنبال ملاقات و گفت‌وگو با دوستان ایرانی اش شیعه شده بود و از آن پس نام خود را به .مهدی. تغییر داده بود. وی در مكالمه و مكاتبه با دوستانش از نام مهدی استفاده می‌كرد.

بوسه امام بر پیشانیه ادواردو...

در فروردین سال 1360 با امام خمینی(ره) دیدار كرد و بعدها از این كه امام در آن دیدار پیشانی اش را بوسیده بود، به عنوان یكی از بهترین خاطرات زندگی ‌اش یاد كرده بود.(بنا به گفته اطرافیان امام : ادواردو انیلی تنها فرد خارجی بود كه امام پیشانیه او را بوسید) ادواردو قرار بود یك ماه قبل از شهادتش به ایران بیاید و دوست داشت با مقام معظم رهبری دیدار كند، لیكن والدین او برای ممانعت از سفر او به ایران، گذرنامه‌اش را پنهان كرده بودند. وی قرار بود در حوزه علمیه قم مشغول تحصیل شود.

جمله‌هایی كه ادواردو را سر حال میاورد

یك بار در امریكا به بازدید از یك كارخانه هلی‌كوپترسازی رفته بود و مقامات كارخانه و ژنرال‌های ارتش امریكا برایش توضیح می ‌دادند. در بازدید به یك هلیكوپتر می‌رسند كه در موردش می‌گویند این هلیكوپتر تمام تكنولوژی برتر جهان را در خود دارد و از همان هلی‌كوپترهایی است كه در جریان طبس به كار رفته است. ادواردو می‌پرسد در طبس كه این هلی‌كوپترهای امریكایی شكست خورده‌اند؟ و آن ژنرال امریكایی هم در پاسخش می‌گوید خدای آنها از هلیكوپترهای ما قوی‌تر بود.
    بعدها ادواردو به یكی از دوستان ایرانی‌اش گفته بود كه با تمام سختی‌ها و مصائبی كه به من وارد می‌شود هر از چند گاهی چنین جمله‌هایی من را سر حال می آورد!

پسر سلطان شراب

ادواردو همواره به دنبال این بود كه نزدیكانش را نیز با اسلام آشنا كند. در یكی از سفرهایش به ایران، یكی از دوستانش به نام لوکا گائتانی لاواتلی(Luca Gaetani) را با خودش آورده بود. جالب است كه لوكا پسر سلطان شراب ایتالیا بود كه بعد از مدتی او هم اسلام آورد و مسلمان شد و فرزند بزرگترین تولید كننده و صادركننده شراب ایتالیا از طریق آنیلی مسلمان شد. وي نيز متاسفانه چندي پيش به شهادت رسيد.

آنیلی در مشهد مقدس

وقتی برای اولین بار به مشهد سفر كرده بود، در بازگشت از حرم امام رضا(ع) از او پرسیده بودند از امام چه خواستی؟ گفته بود از او خواستم قلب پدرم را نسبت به من مهربان كند. پرسیده بودند دیگر چه خواستی؟ گفته بود هیچی، چون سر امام رضا خیلی شلوغ بود، خیلی ها بودند كه از او چیزهایی میخواستند!

سایت ادواردو آنیلی‌
    با تلاش دكتر قدیری ‌ابیانه (سفیر اسبق ایران در ایتالیا) و مؤسسه فرهنگی و هنری عصر انتظار، یك سایت و وبلاگ مخصوص شهید مهدی آنیلی راه اندازی شده است كه تمام مطالب مربوط به این انسان بزرگ، مصاحبه‌های انجام شده با دوستانش، فیلم مستند ادواردو و گفت‌وگو با عوامل سازنده فیلم و عكس‌ها و غیره و غیره بر روی آن موجود است:

همانند پدری در قلب هواداران لیورپول.
    ویرایش توسط hamid20 : 01-29-2012 در ساعت 12:48

17. 4 کاربر از پست مفید hamid20 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

بچه ها کسی میدونه چه جوری پارازیت شبکه 3 هنگام پخش فوتبال اروپا رو میشه رفع کرد ؟؟؟؟؟

شبکه های رایگان پخش فوتبال روی آنتن نایلست رو کسی میدونه ؟؟؟؟

به شدت لازم دارم

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

19. 2 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    افشین قطبی-مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریس رونالدو-کاسیاس-رائول-راموس-کاکا-کاظمیان-کریمی
    اسم واقعی شما
    امیر محمد

SpainPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    9,394
    تشکر شده 5,054 در 1,059 پست

عجيب ترين نام هاي ايراني» كوششي است از خلاصه ي تحقيقات مركز آمار ايران در خصوص نام هاي نامتعارف و عجيب و غريب ايرانيان.

آنچه كه در اين نوشتار كوتاه بدان پرداخته مي شود.

۱ - نام هاي در تضاد با جنسيت
    تجزيه و تحليل جنسيتي نام هاي نامتعارف نشان مي دهد كه ۷۰درصد نام هايي كه متناسب با زنان است براي مردان و ۳۰درصد نام هايي كه متعلق به مردان است براي زنان به كار گرفته شده است.

مصاديق نام ها:
    مهين رضا، زن، زاهدان
    سينا، زن، آمل
    پري تك، مرد، ميناب
    ولي بانو، مرد، تهران
    پريا، مرد، زابل
    ياسمين خان، مرد، ميانه

۲ - نام هاي جغرافيايي
    ساختار برخي ديگر از نام هاي نامتعارف نشان مي دهد كه ۷۰درصد از اين نام ها متعلق به مردان بوده و برگرفته از مكان هاي جغرافيايي است.

مصاديق نام ها:
    آمريكا، زن، آبادان
    اروپا، مرد، همدان
    درياقلي، مرد، شهركرد
    بغداد، مرد، بندرعباس
    بوشهر، مرد، ممسني
    اهواز، مرد، اهر

۳ - نام هاي زماني
    در ساختار بسياري از اين نام ها، نشانه هايي از فصل، ماه، هفته، و روز ديده مي شود. در اين نمونه نيز باز هم مردها ۸۲درصد اين فراواني را تشكيل مي دهند.

مصاديق نام ها:
    امروز، مرد، ميانه
    تيرماه، مرد، سراب
    روزعلي، مرد، شهركرد
    اذان وقت، مرد، اردبيل
    فوري، زن، تهران
    شب چراغ، زن، ايذه

۴ - نام هاي حيواني
    ساختار اين نام ها برگرفته يا تلفيقي از نام هاي مركب يا مستقل حيوانات است. اين نام ها ۸۰درصد متعلق به مردان و ۲۰درصد متعلق به زنان است. تجزيه و تحليل اين اسامي نشان مي دهد كه ۶۱درصد اسامي پستانداران، ۳۰درصد پرندگان، ۵۱درصد خزندگان است.

مصاديق نام ها:
    پشه، مرد، سركان
    تيله گرگ، مرد، ياسوج
    سيدگرگ الله، مرد، ممسني
    ساس، مرد، شيراز
    بزعلي، مرد، درگز
    كلاغ، مرد، كهنوج

۵ - نام هاي نباتي
    اين گونه نام ها از پسوند يا پيشوند نباتي گرفته شده است. در اين بين سهم زنان بيشتر از موارد ديگر در حدود ۴۰درصد است. تفكيك اين نام ها براي مشخص شدن جنسيت بسيار مشكل است.

مصاديق نام ها:
    انگور، مرد، ايرانشهر
    ترياك، مرد، رامهرمز
    زردآلو، مرد، خرم آباد
    فلفل، مرد، ممسني
    گيلاس، زن، اردبيل
    نخود، زن، ميناب

۶ - نام هاي وصفي
    اين گونه نام ها از صفات مختف گرفته شده است. نسبت اين گونه نام ها در ميان مردان بيشتر از زنان است.

مصاديق نام ها:
    روسپي، زن، مرودشت
    قيمتي، زن، سنقر
    سوخته، مرد، فارسان
    فقير، مرد، لنجان
    فتنه، زن، سيرجان
    قاچاق، مرد، الشتر

In all circumstances
    I'm always a fan of Real Madrid

21. 4 کاربر از پست مفید amir-97 تشکر کرده اند .

صفحه 54 از 100 نخستنخست ... 444525354555664 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)