سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
ای لعنت به این لالیگای مزخرف که هرچی مربی مُنگُل توشه فقط بلده جلوی بارسا تاکتیکهای دفاعی پیاده کنه ! چرا جلوی رئال بلد نیستن از این ........خوریا بکنن ؟!؟
من اینو قبلا گفتم حالا هم میگم یکی از مشکلات بارسا طراحی پیراهن تیمه که شاید کمتر کسی بهش فکر کنه ! اگه این لباس اندامی بود هر بازیکنی نمیتونست به راحتی جلوی سرعت بازیکنای تیم رو بگیره ! تو همین بازی با ویارئال چند بار جلوی فرار های بازیکن هارو به راحتی با کشیدن لباس گرفتن !!!
اتفاقا دلم میخواست این بازی امتیاز از دست بدیم.قید لالیگا رو باید میزدیم تا بچه ها برای cl نیرو بزارن.با اون بی انگیزه گی که داشتن نمیتونستیم کاری کنیم ولی الان که رئال با کمک داور لالیگا رو گرفت ما هم باید cl رو بگیریم.کوپا هم هست.راستی چرا انقدر رئالی ها ذوق کردن با کمک داور امتیاز گرفتن؟واقعا داور خوب به کمک ریقال میاد
دوستان این کلیپ رو نگاه کنید.البته که کریس رونالدو بهترین بازیکن جهانه ولی تو سوتی دادن.![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره با این وضع نا برابر و بی عدالتی بهتره بیخیال لالیگا بشیم ..... ما که 3 سال پشت سر هم گرفتیمش امسال بدیمش به ریال مالدیو
همه تیم ها جلو بارسا 11 نفره دفاع میکنند جلوی رئال 11 نفره حمله میکنندجام حذفی و لیگ قهرمانان از آن ماست
خدا کنه اینیستا برسه واسه بازی با والنسیا
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
بدون شرح :
![]()
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
خیلی باحاله.ما اینهمه بردیم کل کل درست نکردیم ولی ظاهرا الان یک عده تازه به دوران رسیده میخوان کل کل کنن.خب اگه اینطوریه که خیلی دست ما پرتره.ماهم که مدیر نداریم سینا پایه هستی حال این ریقال مالدیوی ها رو بگیریم؟
حالا که پدرو خوب شده ازش استفاده نمی کنن هر چی باشه از تلو بیشتر بارشه!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
مسی هم یعد از بازی دیشب گفته : خیال همه راحت باشد بارسا دست از تلاش برنخواهد داشت. دور دوم مسابقات تازه شروع شده و هنوز خیلی مانده تا لالیگا قهرمانش را بشناسد.
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)