Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چه كسي سهم بيشتري در موفقيت‌هايه بارسلونا دارد؟

رأی دهندگان
135. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ليونل مسي

76 56.30%
  • پپ گوارديولا

59 43.70%
صفحه 112 از 515 نخستنخست ... 1262102110111112113114122162212 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,111 تا 1,120 , از مجموع 5141
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیلا
    بازیکن محبوب
    مسی،داوید ویا

GermanyBarcelonaZobahan

تشکر ها
    4
    تشکر شده 259 در 58 پست

بارسلونا ₪₪₪ آبی و اناریها.حرفهای خودمونی هواداران بارسلونا ₪₪₪

سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
    تیم برتر تاریخ فوتبال :
    BARCELONA
    به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

در سه تا چیز شکی نیست:

1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود

2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود

3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط footballking12 نمایش پست ها
    از مقایسه ژاوی با نکونام خندم میگیره.اشنایدر و استیون جرارد و لمپارد هم قابل مقایسه با ژاوی نیستن چه برسه به نکونام.
    حتی لمپارد هم قابل مقایسه با ژاوی نیست.واقعا خیلی سطح ژاوی رو اوردیم پایین.ژاوی بازیکنی هست که از وسط زمین سانتیمتری دقیق پاس میندازه.فکر کنم با سیستم الکترونیکی هم نشه اینطوری دقیق فرستاد اونوقت با بازیکنایی باید بهترین هافبک رو مقایسه کنیم که توی تیم خودشون هم نیمکت نشین هستن.شاید سسک رو با لمپارد و جرارد بشه مقایسه کرد ولی ژاوی رو با زیکو و کرایوف باید مقایسه کرد

3. 4 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

مدیر هواداران بارسلونا

سوادکوه '|',,|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
    پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    تمام بازیکنای بارسا . رونالدینهو . بوفون . دل پیرو
    اسم واقعی شما
    سعید

ArgentinaBarcelonaJuventus

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653
    تشکر شده 4,292 در 1,193 پست

بارسلونا

نقل قول نوشته اصلی توسط goll نمایش پست ها
    واييييييييييييييييييييييي ييييييييييي
    من خيلي از بازيكنها رو قبول ندارم نظر شخصيمه همين!
    حالا ما اين همه نظر داديم همه ميگن به خاطر اين متاسفيم !بله با جرات مقايسه ميكنم
    من حرفم يه چيزه كاري به مقايسه هم ندارم:ژاوي فقط پاس ميده چيزيه كه ازش خواستن و من از همچين بازيكنها يي كه بعد از 10سال هنوز كاراهاشون تكراريه خوشم نمياد حتي اگه بهترين بازيكن جهان هم بشه قبولش ندارن وسلام.

تو بارسلونا فقط سسك رو قبول دارم اگر هم طرفشونم به خدا خودم هم نميدونم !از بازيشون خوشم مياد...
    فقط میتونم بگم حرفت خیلی خنده داره

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

5. 5 کاربر از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

يه حرف زديم همه متاسفم شدن من كاري به مقايسه هم ندارم به لمپارد اينا هم كاري ندارم ژاوي رو اصلا قبول ندارم و اون رو بهترين بازيكن بارسا نميدونم من كل بازيكنهاي بارسلونا رو عالي ميدونمم نه تك تك !
    سسك و آلوز و پويول رو بهترين ميدونم درسته كه تو فوتبال الان بارسا ژاوي پاسوره اما دليل بر همه كاره بودن اون نيست ژاوي مهره ي سرگرم كننده ي حريفه و پپپ قصدش هم همينه همه توجه شون به ژاويه اما فرار هاي بازيكنهاي ديگه رو نميبينن يا فريبهاي تاكتيكي كه كادر فني بارسا ميچينن تا بوسيله ژاوي بازيكنهاي ديگه رو آزاد كنن فوتبال روز دنيا همينه
    حالا شما سطحي نگريد يا من؟ژاوي ظاهر قضيه اس !
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

7. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    ...-The great zidane-messi-kaka
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358
    تشکر شده 2,279 در 448 پست

بارسلونا

نقل قول نوشته اصلی توسط raptor نمایش پست ها
    دوستان يه سوال داشتم؛كسي مي‌دونه مسي بعد از بازي با ويكتوريا پلژن،چند تا گل زده؟!
    دوستان جدي گفتم ها!!مي‌خوام ببينم مسي چقدر از شكستن ركورد كرايف و هانري فاصله داره.كسي نمي‌دونه!؟؟
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

9. 3 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    ...-The great zidane-messi-kaka
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358
    تشکر شده 2,279 در 448 پست

بارسلونا

نقل قول نوشته اصلی توسط GOLL نمایش پست ها
    يه حرف زديم همه متاسفم شدن من كاري به مقايسه هم ندارم به لمپارد اينا هم كاري ندارم ژاوي رو اصلا قبول ندارم و اون رو بهترين بازيكن بارسا نميدونم من كل بازيكنهاي بارسلونا رو عالي ميدونمم نه تك تك !
    سسك و آلوز و پويول رو بهترين ميدونم درسته كه تو فوتبال الان بارسا ژاوي پاسوره اما دليل بر همه كاره بودن اون نيست ژاوي مهره ي سرگرم كننده ي حريفه و پپپ قصدش هم همينه همه توجه شون به ژاويه اما فرار هاي بازيكنهاي ديگه رو نميبينن يا فريبهاي تاكتيكي كه كادر فني بارسا ميچينن تا بوسيله ژاوي بازيكنهاي ديگه رو آزاد كنن فوتبال روز دنيا همينه
    داداش...،اصلا هر چي شما ميگي.شما خوب،شما گل،شما عمقي نگر،بهترين كارشناس فوتباله دنيا....،ولي يه لطفي كن وقتي حرف منطقي قبول نميكني و نظر اينهمه كارشناسو ،امار و ارقامو به حساب نمياري،اين مدل نظراتتو واسه خودت نگه‌دار...

11. 3 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط goll نمایش پست ها
    داداش بحث تاکتیکی خیلی فرق میکنه با مقایسه.از لحاظ بحث تاکتیکی پایتم حسابی.تا یک هفته بیا بحث تاکتیکی کنیم.اول اینو بگم که غیر از سه مدافع بارسا یعنی پویول و پیکه و ابیدال(ماسکرانو) بقیه بازیکنا توی هیچ بازی جای ثابتی ندارن.حالا سبک معمول بارسا رو میزارم زیر و روش بحث میکنم.فقط خط هافبک و حمله رو میزارم
    بوسکتس
    اینیستا .............. ژاوی
    مسی.............الوز
    سسک ......... سانچز

هر بازیکن محدوده فعالیتی داره که بیشترین محدودیت مال سسک هست و کمترین محدودیت مال ژاوی و مسی.محدوده حرکت مسی تمام زمین هست و اگه زمین رو به 8 قسمت تقسیم کنیم محدوده ژاوی کل زمین غیر از اون 1/8 جلوی دروازه حریفه.توی بازی های حساس (از جمله الکلاسکو) تاکتیک این هست:
    الوز تماما بین مهاجم کاذب،طراح و دفاع راست سویچ میکنه پیشتر به میانه نزدیکه اما توی زمانی که مالکیت توپ دست میانه میدان یعنی ژاوی و اینیستا و بوسکتس هست کاملا به پرچم کرنر راست نزدیک میشه برای بازیسازی برای مسی و ژاوی البته با پاس های دیرکت یعنی طولی و زمینی که باعث میشه با یک شوت سریع پشت محوطه توسط ژاوی یا مسی دروازه حریف باز بشه.(تصمیم اینکه شوت زده بشه یا پاس داده بشه با ژاوی هست نه مسی.اینو میتونی توی الکلاسیکو(گل ژاوی) یا بازی با اوساسونا(گل سسک) ببینی.)این اولین پست محوری ژاوی یعنی تصمیم به اینکه از شوت راه دور استفاده کنیم یا ادامه بازی سازی عرضی برای سسک یا اینیستا که کاملا جلو کشیده .تاکتیک بعدی که کاملا به ژاوی وابسته است چرخوندن توپ بین اینیستا و مسی هست که در این صورت همکاری بین اینیستا و مسی هست که منجر به گل میشه و پست ژآوی نقش محوریت کمتری داره و در اصل اجازه همکاری اینیستا و مسی رو در سمت چپ یا راست دروازه حریف صادر میکنه.نقش بعدی ژاوی پیوستن به الوز در سمت راست هست برای همکاری با الوز که در این صورت مسی کاملا جلو میکشه و با سسک از سانتر از جناحین یا پاسای پشت محوطه استفاده میکنن.پست بعدیش باز کردن زمین مقابل تیم های کاملا دفاعی هست.بار ها دیدیم از میانه میدان پاس های بلند سریعی میندازه تا بازیکنای سرعتی مثل ویا یا سانچز رو صاحب توپ کنه.اینا فقط نکات واضح هست که ترجیح میدادم بگم که نقش ژاوی رو حداقل توی حملات بدونید.تمام حملات رو ژاوی رهبری میکنه.از نکات دیگه میگذریم.الانم هیچ کسی نیست که بتونه همچین نقشی رو تو فوتبال داشته باشه.یعنی بازیکنی که خودش توی زمین تیم رو کوچینگ کنه.اگه دقت کنین پپ در طول بازی فقط تاکتیک های دفاعی رو میگه و این نشون میده که ژاوی تاکتیک های حمله ای بارسا رو طراحی میکنه.اینا فقط نقشای کمی از ژاوی توی حملست حالا این نقشا رو با توانایی ژاوی بررسی کنید.الان به نظرت کدوم بازیکن در دنیا میتونه این نقش رو داشته باشه.
    ویرایش توسط spiderkiller : 01-06-2012 در ساعت 13:28

13. 5 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

داداش...،اصلا هر چي شما ميگي.شما خوب،شما گل،شما عمقي نگر،بهترين كارشناس فوتباله دنيا....،ولي يه لطفي كن وقتي حرف منطقي قبول نميكني و نظر اينهمه كارشناسو ،امار و ارقامو به حساب نمياري،اين مدل نظراتتو واسه خودت نگه‌دار..
    خدا خيرت بده كارشناس ها و مقاله نويس ها هم بحثشون رو همينه كه پپ تصميم گريرنده الان بارساس و تمام كارهاي ژاوي ديكته شدس !!قبول نداري؟من ميگم ژاوي فقط داره برا تيم بازي ميكنه !نميدونم اگه يه تيم ديگه جز بارسا بازي ميكرد بازيش چطور بود البته تو تيم ملي اسپانيا همبازيهاش همونها هستن از جمله اينيستا !
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

15. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط GOLL نمایش پست ها
    خدا خيرت بده كارشناس ها و مقاله نويس ها هم بحثشون رو همينه كه پپ تصميم گريرنده الان بارساس و تمام كارهاي ژاوي ديكته شدس !!قبول نداري؟من ميگم ژاوي فقط داره برا تيم بازي ميكنه !نميدونم اگه يه تيم ديگه جز بارسا بازي ميكرد بازيش چطور بود البته تو تيم ملي اسپانيا همبازيهاش همونها هستن از جمله اينيستا !
    نه داداش به شدت محکومت میکنم و از اینکه هنوز بهترین بازیساز فوتبال دنیا رو نشناختی متاسفم

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

17. 3 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تدافعی
    مربی مورد علاقه
    پپ گوادیولا
    بازیکن محبوب
    all players barça
    اسم واقعی شما
    عادل

SpainBarcelonaManCity

تشکر ها
    2,961
    تشکر شده 1,696 در 530 پست

بارسلونا

نقل قول نوشته اصلی توسط raptor نمایش پست ها
    دوستان جدي گفتم ها!!مي‌خوام ببينم مسي چقدر از شكستن ركورد كرايف و هانري فاصله داره.كسي نمي‌دونه!؟؟
    مسی بعد از بازی برگشت با ویکتوریا پلژن 9 گل زده
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

تو یورو جاتون خالیه

به امید سلامتی کامل شما

19. 2 کاربر از پست مفید pedro_17 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بچه ها 28 دی الکلاسیکو رفت جام حذفی است بازی رفت در برنابئو هست.

HALA MADRID

21. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

صفحه 112 از 515 نخستنخست ... 1262102110111112113114122162212 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 45 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 45 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع