Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1926

Hybrid View

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    مصطفی دنیزلی.افشین پیروانی.حمید استیلی
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی محمد

SpainPersepolisBarcelona

تشکر ها
    289
    تشکر شده 609 در 108 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    دنیزلی با کدوم بازیکن میخواد 4 - 3 - 3 بزنه ؟!!!
    من فک نمی کنم پرسپولیس و دنیزلی ابزار اینو داشته باشند که توی همچین وضعیت تیمی بخوان یه ترکیب هجومی توی بازی ها داشته باشند !
    من 4 - 1 - 3 - 2 رو با وجود یه هافبک دفاعی مثل مازیار و عناصر بازیسازی توانمند مثل نوری و کریمی و بال های سرعتی مثل نوروزی ، غلومرضا و کاظمیان منطقی تر می بینم !
    میثاق هم که قربونش برم اینقد به همراهی حقیقی تو این فصل بالاخص دربی بازی رفت لیگ روی اعصابه هوادارا بودند که دیگه با شنیدن اسمشون حالمون بهم میخوره !
    من بازی سایپا مهر و آبکی ها رو ندیدم ولی هوشیار واقعا تو این بازی خیلی خوب نشون داد !
    نظر شخصیت قابله احترامه ولی ترکیبی که دنیزلی استفاده میکنه 4-3-3 ست در مورد دروازه بان هم باید بگم میثاق به نسبت حقیقی خیلی بهتره . هوشیارم اومده تا پایان سال 92-93 قرارداد بست اینم از عجایب فوتبال ایران و تیم پرسپولیس که طرف تو سنه 28 سالگی اومده پرسپولیس جای اینکه یه گلر جوون بگیرن این اقارو جذب کردن واقعا که .....

2. 4 کاربر از پست مفید ALI MOHAMMAD. تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط ALI MOHAMMAD. نمایش پست ها
    نظر شخصیت قابله احترامه ولی ترکیبی که دنیزلی استفاده میکنه 4-3-3 ست در مورد دروازه بان هم باید بگم میثاق به نسبت حقیقی خیلی بهتره . هوشیارم اومده تا پایان سال 92-93 قرارداد بست اینم از عجایب فوتبال ایران و تیم پرسپولیس که طرف تو سنه 28 سالگی اومده پرسپولیس جای اینکه یه گلر جوون بگیرن این اقارو جذب کردن واقعا که .....
    من میگم نره شما میگی بدوش ؟!!!
    دنیزلی درسته که 4- 3 - 3 استفاده می کرده ولی ابزارشو داشته تو این تیم الان شما یه ترکیب 4 - 3 - 3 واسه ما ردیف کن ببینیم چی به چیه ؟!!
    در مورد دروازه بانی یه جوون مثل حقیقی داشتیم که از تیم پایه بوده ولی آخر سر لگد به بخت خودشو هواردارا با هم زد !
    دروازه بانی سن و سال نمیشناسه!
    نمونش فن درسار 40 ساله ، لمن 39 ساله ، واعظی 39 ساله ، یا اون دروازه بان 42 ساله لاتزیو یا پروتزی که توی 40 سالگی خداحافظی کرد !
    مهم آمادگی بدنی و رفلکسه که به نظر من هوشیار این آمادگی بدنی رو داشت !

4. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)