من که اصلا موافقه تبانی نیستم به هر حال بعضی وقتا تیما ا هم میپاشن و این اتفاقی بود که واسه لیون افتاد ضمن اینکه با گلهای کمترم لیون صعود میکرد
من که معتقد به تبانی نیستم و اینو جزء حوادث فوتبال میدونم
من که اصلا موافقه تبانی نیستم به هر حال بعضی وقتا تیما ا هم میپاشن و این اتفاقی بود که واسه لیون افتاد ضمن اینکه با گلهای کمترم لیون صعود میکرد
من که معتقد به تبانی نیستم و اینو جزء حوادث فوتبال میدونم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته ! به نظر من الان تبانی و فساد تو فوتبال اروپا زیاد شده و بعید هم نیست که ........................
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی لیون و دینامو با بازی رئال آژاکس همزمان بود و لیون واسه احتیاط هم که شده باید گلای خیلی زیادی میزد اگه لیون 6 تا میزد ممکن بود تا آخرین لحظه آژاکس یکی به رئال بزنه
مربیای لیون حتما از کنار خط نتیجه اون بازیو مدام به هر دو تیم(!) یادآوری میکردن
بالاخره دوستان قضیه به شدت مشکوکه. پول تو فوتبال اروپا از حد تصور بالاتره. درآمدای یوفا از راهای زیادی تامین میشه. بنگاهای شرط بندی و ... وجود دارن . و هزار تا دلیل دیگه که ممکنه این شایعات رو به واقعیت نزدیک کنه.
به نظر من که این تبانی صد در صد قطعیه با توجه به عکس و شرایط جدول خیلی بعیده این نتیجه طبیعی بوده باشه.
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)