به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
بازي رو باختيم! در اولترالفورد!
ولي به نظر من نبايد خيلي ناراحت باشيم! ما تو اين چند سال به همه جور موفقيت رسيديم,از سال 2008 تا الان 3 بار به فينال اروپا رفتيم و يك بار قهرمان شديم,تو ليگ كلي قهرمان شديم و كلي برد هاي شيرين و موفقيت هاي پي در پي....
من احساس ميكنم ما دچار يك عادت شديم! عادت به بردن و موفقيت! واسمون سخته كه تيم ببازه!
حالا شما به هواداراي بيچاره ليورپول و چلسي و آرسنال و رئال و ...نگاه كنيد! واقعا خيلي سختي كشيدند! حالا بعد چندين سال فقط رئال تونسته خودشو نشون بده ولي همين تيم هاي انگليسي كه گفتم رو ببينيد! با اين همه ولخرجي كه كردند بازم بد نتيجه ميگيرند!
به نظر من فرگوسن دوست داشت ما از اين مسابقات حذف شيم!!!! هرچند اينم ميدونست كه شكست تو اولدترافورد هواداران رو ناراحت ميكنه! خلاصه چندان علاقه اي به ادامه اين جام نداشت! اما چرا؟
واسه اين كه ما بايد در دو جبهه بجنگيم,ليگ جزيره ,ليگ قهرمانان ! حالا با اين همه مصدوم و اين نيمكت تقريبا ضعيف نميتونستيم تو يه جام ديگه هم بازي كنيم! انصافا ديگه تيم نميتونه! ما مصدوم زياد داريم و هر بازي به اين تعداد افزوده ميشه در مقابل رو نيمكت بازيكن خوبي واسه جايگذيني مصدومين نداريم! پس اگه منطقي باشيم ميبينيم كه حذف از اين مسابقات به نفعمون بود.
چيزي كه مشخصه اينه كه منچستر امسال بدشانس بود! به خاطر اين همه مصدوم كه واقعا همرو كلافه كرده!بي شك خود فرگي خيلي بيشتر از ما كلافه شده! فشار زيادي رو تحمل ميكنه! ديگه كاري از دستش برنمياد! يعني اگه مربي ديگه اي جاي فرگي بود خيلي خيلي بد تر از اين نتيجه ميگرفت! ولي فرگي هيچ وقت اقرار به ضعف نميكنه! چون قوي تر از اونه كه با چند نتيجه بد كمر خم كنه! اگه اينطور بود تو اين 25 سال سختي ها و مشكلات بزرگ و كوچيك رو نميتونست پشت سر بزاره! حالا تنها كاري كه از دست ما هوادارا برمياد اينه كه نزاريم فرگي زير فشار باشه! نبايد مدام اونو زير سوال ببريم و ازش انتقاد كنيم! من به اين مرد ايمان دارم,اينقدر بزرگ هست كه در برابر بزرگترين مشكلات هم تسليم نميشه!
شايد بازي بعد ببازيم و باز همين صحبت ها تكرار بشه! ولي من از همه ميخوام تا كمي عاقلانه به شرايط تيم فكر كنند! الان كاري از دستمون برنمياد! تيم ما با اين همه مصدوم و خستي ناشي از مسابقات و آماده نبودن بازيكنان نياز به استراحت و ريكاوري در نيم فصل داره! همين طور خريد بازيكن در نيم فصل,پس ما بايد تا نيم فصل تحمل كنيم,از همه خواهش ميكنم همين كارو بكنيد,باشد كه روزي همه از معجزه فرگي متحير شويم....
زنده باد فرگي,زنده باد يونايتد,زنده باد يونايتدي![]()
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
هم با حرف آقا سعید موافقم هم نه!
فرگی دوست نداره هیچکدوم از جام ها رو از دست بده و از این باخت هم خیلی ناراحت بود.اینو از قیافش بعد بازی میشد فهمید.
هیچ مربی دوست نداره که جامی رو به همین راحتی از دست بده.
البته نباید از این گذشت که ما باز هم از داوری لطمه خوردیم و گل دوم کریستال پالاس آفساید بود ولی ما باید اینقدر خوب باشیم که حتی اشتباه داوری هم مانعی برای ما نیاشه.
به نظر من اگه بازیکنامون مصدوم هم نبودن باز هم فزگی از همین ترکیب استفاده می کرد.شک نکنید.چون توی این بازی ها میتونه جوون هایی که به دردش میخورند رو انتخاب کنه.
به هر حال باید قبول کرد که ما نباید این بازی رو میباختیم.خود فرگی هم این رو میدونه که میاد بعد بازی عذرخواهه میکنه.
خیلی حیف شد چون تو مرحله بعدی هم میخوردیم به یه تیم دسته پایین تر و تو فینال هم یا میخوردیم به لیورپول یا من سیتی.
ما برای خارج شدن از این وضعیت باید یه برد خوب به دست بیاریم تا بازیکنا روحیهشون رو برگردونن.
خدا کنه مصدوم ها هر چه زودتر برگردند و تیم به روز های خوبش برگرده.
ما از فصل قبل بهتر بازی میکنیم و این من رو امیدوار میکنه.
به امید موفقیت من یونایتد
و یه امید اینکه فرگی یه بازیسازخوب بخره! (این واسه من شده یه آرزو)
خوب این چه وضعشه / چرا ما باید همیشه تو جام حذفی . حذف بشیم
این فرگوسن هم هی بازیکنای ذخیره رو بازی میده / خب بازیکنای ذخیره رو هم میتونه تو یه بازی دوستانه بازی بده یا تو لیگ نه تو جام حذفی ........
اخه چرا.......جالبه که همیشه هم با یه تیم دسته یکی حذف میشیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
با حذف من یونایتد هر چی میزبانه شاخ بود حذف شد و یه جورایی لیورپول و من سیتی خوش باحالشون شد
البته من یونایتدم گویا مثه ارسنال خیلی موقعیت داشته
درسته که منچستر باخت ولی چیزی جز یه جام کوچولو رو از دست نداده و هوادارانش زیاد ناراحت نباید باشند .......
ضمن این که بازیکنان جوون تجربه خوبی گرفتند با این باخت .......... منچستر یونایتد با همین بازیکنان حریف سر سختیه
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
فدای سرمون.
با این جوونا نهایتا تا دو سال دیگه ممکنه بد نتیجه بگیریم.اما مطمئنا بعدش تا 10-12 سال یه تیم خیلی خوب و محکم رو داریم.
زنده با من یونایتد.
زنده باد سر الکس کبیر![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)