Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1044

Hybrid View

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

واقعا از فرگی عچیب بود.نیوکاسل توی دفاع روی زمین فوقالعاده است و باید از همون نیمه اول شروع به نفوذ از جناحین و سانتر میکردن.برباتوف به تنهایی میتونست با سر هتریک کنه چون واقعا بهتر از چیچا سر میزنه.درکل یکم امسال روی تاکتیک های عجیب فرگی یونایتد امتیاز از دست میده.البته فقط 30 درصد تقصیر تاکتیک فرگی بود.نیوکاسل فوقالعاده دفاع میکرد.شاید بهترین دفاعی بود که توی این فصل دیده بودم

2. 3 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

manutd

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    واقعا از فرگی عچیب بود.نیوکاسل توی دفاع روی زمین فوقالعاده است و باید از همون نیمه اول شروع به نفوذ از جناحین و سانتر میکردن.برباتوف به تنهایی میتونست با سر هتریک کنه چون واقعا بهتر از چیچا سر میزنه.درکل یکم امسال روی تاکتیک های عجیب فرگی یونایتد امتیاز از دست میده.البته فقط 30 درصد تقصیر تاکتیک فرگی بود.نیوکاسل فوقالعاده دفاع میکرد.شاید بهترین دفاعی بود که توی این فصل دیده بودم
    داداش اول ممنون كه نظر دادي
    اما در مورد نظرت:اينو باهات موافقم كه بربا ميتونست خيلي بهمون كمك كنه و خودمم تو پست قبل بهش اشاره كردم!
    اما اين حرف يه خورده واسم عجيبه!

درکل یکم امسال روی تاکتیک های عجیب فرگی یونایتد امتیاز از دست میده!
    داداش شما واسه اين حرف بايد دليل بياري,همين طوري كه نميشه انتقاد كرد! من كاملا با اين حرف مخالفم! فرگي با تجربه حتي تو يه بازي هم به ندرت اشتباه ميكنه چه برسه به اين كه از اول فصل تو كارهاي تاكتيكي اشتباه كنه
    اين واسه همه كاملا روشنه كه علت اصلي قطع شدن نوار پيروزي هاي پر گل يونايتد مصدوميت هاي پياپي بازيكنانش هست.و تا حدودي نداشتن يه هافبك طراح و بازيساز در ميانه ميدان! ولي تا زماني كه كلورلي بود واقعا خوب كار ميكرد و خيال مارو بابت ميانه زمين راحت كرده بود! حيف كه مصدوم شد!
    شما ببين در چندين مقطع بهترين بازيكنانمون رو نداشتيمبازي با سيتي,كلورلي , گيگز ويديچ, والنسيا و ديگه يادم نمياد! اينهارو نداشتيم! تو بازي هاي قبلش هم مصدوم زياد داشتيم ولي تو بازي با سيتي اخراج ايوانز و نبود چند مهره كليدي باعث شد تا اون شكست رقم بخوره
    منچستر رو نيمكت زياد شرايط خوبي رو نداره,وقتي بازيكنان اصلي مصدوم ميشن جانشين مناسبي رو نيمكت واسشون نداره! نيمكت مارو اقلب بازيكنان جوون تشكيل ميدن و همون طور كه ديديد مثلا تو اين بازي بربا رو كه سن بالايي داره رو نيمكت نبود و در عوض ماچدا رو نيمكت بود!
    در روال عادي اين حركت فرگي نتيجه ميده و با داشتن يه نيمكت جوون ميتونه بهشون به موقع بازي بده و اين خيلي به نفع تيمه! اما گاهي بدشانسي با بي رحمي تمام به يه تيم حمله ميكنهفكر نكنم تو هيچ تيم مطرح اروپايي در حال حاضر اين همه بازيكن مصدوم باشن! شايد اگه اين مصدوميت ها مثلا تو منسيتي اتفاق ميفتاد ضربه كمتري ميخورد چون يه نيمكت بسيار خوب از بازيكنان سرشناس داره! ولي اين واسه ما كمر شكنهبا اين همه بازم تيم نتايج بدي نگرفته و به جز بازي با سيتي و اين مساوي همرو برديم! پس نتيجه ميگيريم كه كار فرگي تو اين مدت شبيه يه معجزه بوده!
    اين همه گفتم تا به همين نكته آخري برسم! واقعا فرگي تو اين تيم داره نتايج غير ممكن رو ميگيره
    من هميشه به خودم فهموندم كه تحت هيچ شرايطي فرگي و كارش رو زير سوال نبرم! فرگي نياز به تعريف نداره و با 25 سال حضور موفق تو يونايتد همه چيرو ثابت كرده!
    هميشه ميگم ما هواداران فوتبال حتي در حدي نيستيم كه به كار فرگي انتقاد كنيم!
    زنده باد فرگوسن بزرگ

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

4. 6 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)