داداش امسال دیگه اسم داور رو نیارید که امسال اگه رئال صدر جدوله به خاطر داوره.پنالتی هیگویین هیچی.په په که ساغ الوز رو تو سوپر کاپ خورد کرد اصلا خطا هم گرفته نشد.امسال اندازه کل پارسال برای رئال تا الان داورا به نفع گرفتن.امسال دیگه توجیه باخت به وسیله داور غیر قابل قبوله.یک چیز دیگه پیدا کنید![]()
من نمی دونم چرا هیچ وقت حرف عادلانه نمی شنوم از بارسایی ها حالا که رئال بهتر نتیجه می گیره می گن با داور اوله.
اخه کجا امسال داور به نفع رئال کار کرده بلکه به ضررش هم بوده یکیش که هیچ وقت یادم نمی ره
بازی با لیون بود ژابی آلونسو بدون سوت داور بازی رو شروع کرد و داور بازی رو متوقف کرد و الونسو کارت زرد گرفت حالا ناداوری ایناست که ما امسال این جوری گل خوردیم بازی با اوساسونا.
خواهشا در صورت اطمینان از من نقل قول کنید.
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 11-24-2011 در ساعت 18:50
داداش همین هفته پیش هند هیگویین گرفته نشد.طبق فیلمی هم که منتشر شده توپ دقیقا میخوره زیر بازوی هیگویین که یعنی اگه دستش بالا بود هر اتفاقی برای نتیجه امکان داشت بیوفته.
درضمن فدراسیون فوتبال اسپانیا از اسمش مشخصه میخواد رئال قهرمان شه.اونا رئال رو تیم اصلیشون میدونن وگرنه چرا باید به رئال از خزانه بودجه بدن که بعد ماراکا بنویسه رئال پردرامد ترین باشگاه هست.اونا کاملا واضح میخوان رئال قهرمان شه
داداش اگه اون صحنه واقعا هند باشه من از زیرش در نمی رم به هیچ عنوان.
ولی اون صحنه خورد به سینه هیگواین اینو تمام کارشناسان تعیید کردن من هم شخصا خودم بیش از 10 بار اون صحنه رو نگاه کردم واون صحنه اصلا هند نبود.
فدارسون فوتبال اگه می خواست رئال قهرمان بشه پارسالو پریسال میشد چون می دونست رئال این همه ستاره خریده......
می دونی چرا رئال پر درامد ترین باشگاه هست؟ رئال مادرید به تنها از رونالدو در هر ماه 80 میلیون یورو سود می کنه بخاطر چی؟بخاطر تبلیغات حالا حساب کن واسه بقیه بازیکنان چقدر سود می کنه به اضافه تبلیغاتی که خود رئال انجام میده و......
بی دلیل نیست که پردر آمدترین باشگاه جهانه.![]()
HALA MADRID
درسته بازی سوپرکاپ 2پنالتی گرفته نشد
جهت اطلاعت خدیرا بداز اون خطای بد کارت گرفت
په په الوز رو داغون کرد درسته خودم شاهدش بودم ولی داور ندید اگه می دید بهش کار قرمز می داد
تو بازی با ختافه رو قبول دارم اون تنها صحنه بود که ناداوری به نفع رئال بود و جهت اطلاع رئال اون بازی رو با ختلاف 2گل برد.
اون صحنه هیگواین اصلا هند نبود کارشناسان تعییدش کردن و فیلمش هم موجوده که به سینه هیگواین برخورد کرد.
تاالان فدراسیون شما رو قهرمان اروپا کرده 2بار
لطفا پس از اطمینان کامل از من نقل قول کنید
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)