Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 203

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mohazalla نمایش پست ها
    با نظرت کاملا موافقم ولی چیزی که هست اینه که انتخاب مربی بزرگ برای تیمهای بزرگ از قبیل اینتر فقط به خاطر توانایی فنی این دسته از مربیها نیست بلکه یکی از عوامل موفقیت مربیان بزرگ از جمله مورینیو توانایی این مربیان در کنترل مسائل درونی و روحی تیم در تمام لحظات (چه درون زمین و چه بیرون زمین) هست ، به طوری که میدیدیم مورینیو چه زمانی که در چلسی و چه زمانی که در اینتر بود و چه حالا که در رئال حضور داره بیشترین حواشی رو داشت و به خاطر این اخلاق منحصر به فردش به آقای خاص معروف شد! و دلیل این کارش هم اینه که با این کارها قصد داره بیشتر از این که توجه مردم ، کارشناسان و رسانه ها به تیم معطوف باشه به خود مورینیو جلب بشه و به نوعی فشارها رو از روی تیم برداشته و خود به دوش میکشه...
    با این حال من هم نظرم بر حمایت کامل از رانیریه ولی با توجه به شناختی که از موراتی دارم این امر رو بعید میدونم...!
    دمت گرم این همون چیزیه که سال ها دارم به مخالفین مورینیو و مخالفین خودم میگم ولی کو گوش شنوا بعضی ها دوست ندارند واقعیت هارو بشنوند
    درمورد رانیری هم باهات موافقم بعیده که یه شکست دیگه بیاره و موراتی بیرونش نکنه.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

2. 6 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط مورینیو... نمایش پست ها
    دمت گرم این همون چیزیه که سال ها دارم به مخالفین مورینیو و مخالفین خودم میگم ولی کو گوش شنوا بعضی ها دوست ندارند واقعیت هارو بشنوند
    درمورد رانیری هم باهات موافقم بعیده که یه شکست دیگه بیاره و موراتی بیرونش نکنه.

ببین چیزیه که عین حقیقته، به هر حال هر کسی نظری داره ولی روی نظری میشه حساب کرد که یه منطق پشتش باشه وگرنه نظرات نشات گرفته از تعصبات کورکورانه به وفور هست.
    من اون موقع که پورتو تو اولترافورد منچستر رو از لیگ قهرمانان حذف کرد مطمئن بودم مربی این تیم(مورینیو) به زودی به یکی از بهترینهای دنیا بدل میشه و حالا میبینیم که شده!
    یه دلیل دیگه که بزرگی این شخص رو اثبات میکنه شخصیت دادن به تیم کنونی رئاله که حداقل مثل سابق جلوی بارسا خود باختگی قبل رو نداره
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 6 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)