Design & Developed BY Patira

صفحه 38 از 100 نخستنخست ... 2836373839404888 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 371 تا 380 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus ♥حرف هاي خودموني هوادران يوونتوس♥

اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
    :

ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14

2. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

من يه تبريك به هواداي يووه بگم البته يه كم ديره ها ولي تبريكم به خاطر بازي با ميلان نيست! من به خاطر داشتم اين تيم خوب و مربي و بازيكوناي خوب بهتون تبريك ميگم
    به نظر من يووه تا اينجا خيلي خوب بازي كرده و نتايج خوبي هم گرفته.يووه خط هافبك خيلي خوبي داره! پيرلو و ويدال و ماركيسيو هافبك هاي خوبي هستند.ميلان حالا ميفهمه كه چه اشتباهي بابت فروش پيرلو به يووه كرده! پيرلو بازيكون فوق العاده باهوش و خلاقه كه الان همه كاره تيم يووه شده و خيلي خوب تيمو راه ميندازه!
    به نظرم اگه يووه همين جور ادامه بده قهرمان ايتاليا ميشه چون واقعا از لحاظ مهره يه سر و گردن از بقيه تيم هاي ايتاليا بالاتره!
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

4. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

خداییش دمتون گرم با تیمه امسالتون من خیلی خوشحال شدم که میبینم دوباره داره بازیهای ایتالیاگرم میشه

6. 3 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus یوونتوس - کیه وو

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    سری آ
    کیه وو - یوونتوس
    زمان :یک‌شنبه 24 مهر 1390ساعت 17:30
    مکان : ورزشگاه بنتگودی
    مصاف نوزدهم یووه و کیه وو به میزبانی کیه وو در هفته هفتم رقابت های سری A برگزار می شود. در 18 دیدار گذشته این دو تیم 12 پیروزی، 5 تساوی،1 شکست، 35 گل زده و 17 گل خورده به نام یووه ثبت شده، از 18 بازی انجام شده 16 رقابت در سری A بوده که بانوی پیر 11 پیروزی، 4 تساوی، 1 شکست، 32 گل زده و 16 گل خورده اش را در این مسابقات به دست اورده. در ده دیدار اخیر دو تیم 5 پیروزی، 4 تساوی، یک شکست، 15 گل زده و 8 گل خورده از او یوونتوس است. فصل گذشته دو تیم در دیدار رفت با نتیجه یک بر یک و در بازی برگشت با نتیجه دو بر دو به تساوی رسیدند. تساوی دو بر سه در فصل 2009 یکی از پرگل ترین دیدارهای یووه و کیه وو بوده. کیه وو تاکنون 8 بازی را میزبانی کرده که بیانکونری به 5 پیروزی ( اخرین پیروزی خارج از خانه در تاریخ 9/11/2008 با نتیجه دو بر صفر )؛ 2 تساوی ( اخرین تساوی خارج از خانه در تاریخ 19/12/2010 با نتیجه یک بر یک)، یک شکست ( اخرین شکست خارج از خانه در تاریخ 17/1/2010 با نتیجه یک بر صفر)، 14 گل زده و 6 گل خورده دست یافته. در میان بازیکنان الساندرو دل پیرو با 7 بازی صدرنشین بیشترین حضور است و ترزگه با 4 گل در صدر گلزنان ایستاده است.
    بازی سختی رو پیش بینی می کنم !
    همین کیه وو تونسته تیم ناپولی رو شکست بده !
    جیجی
    کیلینی-بارزالی-بونوچی-لیخشتاینر
    ویدال
    پیرلو
    مارکیزیو-کراسیچ
    آله
    ووچنیچ
    اسن ترکیبی که من پیش بینی می کنم واسه این بازی !
    و اما :

مربی کیه وو :

- من قرار نیست تیم رو برای از کار انداختن پیرلو به زمین بفرستم! برای بردن به بازی می رم.
    - تحت فشار گذاشتم پیرلو به تنهایی فایده نداره چون از کار انداختن پیرلو وقتی معنی میده که همراه به واکنش تهاجمی و لایه های فشرده باشه در غیر اینصورت ویدال و مارکیزیو شما رو نابود خواهند کرد.
    - ما تونستیم مقابل ناپولی تمام فضاها رو جوری ببندیم که نتونن ضدحمله کنند و از طریق کناره ها بهشون فشار آوردیم و شرایطی ایجاد کردیم که می تونستیم پیروز بشیم.
    - مقابل یووه هم می تونیم از همین روش استفاده کنیم با تفاوت اینکه یووه بیشتر در مرکز زمین و جلوی محوطه حریف بازی می کنه و من فقط باید تغییراتی کوچیکی بدم که انتقال توپ یووه در این منطقه رو از کار بندازیم.
    امیدوارم این بازی رو هم که توی نیو دل آلپی هستش رو با حمایت تیفوسی ها ببریم و صد البته آله رو هم ببینیم که داره بازی می کنه !

8. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها

امیدوارم این بازی رو هم که توی نیو دل آلپی هستش رو با حمایت تیفوسی ها ببریم و صد البته آله رو هم ببینیم که داره بازی می کنه !

مهدي خان افت كرديا! اين بازي تو ورونا و تو زمين كيوو بود نه تو نيو دل آلپي!! البته دركت مي كنم تو هم مث من انقدرگرفتاري داري كه ديگه وقت واسه يووه و اين چيزا نميمونه

و اما بعد بازي رو من ديدم خوشبختانه يووه همچنان خوب و با انگيزه بازي مي كنه و بازيكنا نشون دادن كه تو باد برد ميلان نخوابيدن به نظرم كونته فقط يه اشتباه كرد و اونم بازي ندادن آله از اول بازي بود از ديقه حدود 70 كه الكس به زمين اومد دو سه تا موقعيت خوب درست كرد كه يه ضربه سرش هم به تير خورد و بدشانس بوديم كه گل نشد. در كل كيوو با يه بازي خشن و ضد فوتبال تونست يه امتياز از بازي خونگيش بگيره. يادتون بياد كه پارسال چقدر جلوي همين كيوو مشكل داشتيم ولي امسال خط دفاع حتي اجازه نداد يه توپ رد شه بونوچي و بارزالي تو مركز و بازم كيليني سمت چپ يازي كردن كه به نظرم تو بازياي كوچيك كمتر جواب ميده چون نياز به مدافع پوششي تو اون سمت نيست و بايد نفوذ بيشتري انجام شه زمستون حتما بايد يه دفاع جپ خوب نفوذي بياريم.
    دركل به نظرم واقعا حيفه كه اين امتيازا از دست ميره درحالي كه برد حق يووه است و بقيه تيما هم نتيجه نمي گيرن با اين 6 امتيازي كه از دست رفته ميتونستيم قاطعانه تو صدر جدول باشيم هر چند هنوزم همونجاييم

يه نكته جالب اينكه اينتر تيم شونزدهمه و اگه تيماي پايينتر بازياي عقب مونده شونو ببرن كه اميدواريم اينطور بشه اينتر كبير (!) به رتبه با آبروي هيجدهم سقوط ميكنه. به اميد آنروز!

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

10. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط ale10forever نمایش پست ها
    مهدي خان افت كرديا! اين بازي تو ورونا و تو زمين كيوو بود نه تو نيو دل آلپي!! البته دركت مي كنم تو هم مث من انقدرگرفتاري داري كه ديگه وقت واسه يووه و اين چيزا نميمونه

و اما بعد بازي رو من ديدم خوشبختانه يووه همچنان خوب و با انگيزه بازي مي كنه و بازيكنا نشون دادن كه تو باد برد ميلان نخوابيدن به نظرم كونته فقط يه اشتباه كرد و اونم بازي ندادن آله از اول بازي بود از ديقه حدود 70 كه الكس به زمين اومد دو سه تا موقعيت خوب درست كرد كه يه ضربه سرش هم به تير خورد و بدشانس بوديم كه گل نشد. در كل كيوو با يه بازي خشن و ضد فوتبال تونست يه امتياز از بازي خونگيش بگيره. يادتون بياد كه پارسال چقدر جلوي همين كيوو مشكل داشتيم ولي امسال خط دفاع حتي اجازه نداد يه توپ رد شه بونوچي و بارزالي تو مركز و بازم كيليني سمت چپ يازي كردن كه به نظرم تو بازياي كوچيك كمتر جواب ميده چون نياز به مدافع پوششي تو اون سمت نيست و بايد نفوذ بيشتري انجام شه زمستون حتما بايد يه دفاع جپ خوب نفوذي بياريم.
    دركل به نظرم واقعا حيفه كه اين امتيازا از دست ميره درحالي كه برد حق يووه است و بقيه تيما هم نتيجه نمي گيرن با اين 6 امتيازي كه از دست رفته ميتونستيم قاطعانه تو صدر جدول باشيم هر چند هنوزم همونجاييم

يه نكته جالب اينكه اينتر تيم شونزدهمه و اگه تيماي پايينتر بازياي عقب مونده شونو ببرن كه اميدواريم اينطور بشه اينتر كبير (!) به رتبه با آبروي هيجدهم سقوط ميكنه. به اميد آنروز!

ای بابا ! پس چرا همچین شد ؟!!!
    من هی با خودم می گفتم همین هفته پیش یووه میزبان میلان بود چرا یهو اینجوری میشه ! نگو آقا کلا پرت بوده !
    ولی از یه طرف دیدم اینتر 2 بازیه که پشت سر هم میهمان گفتم یووه هم ممکنه یه همچین قصه ای داره !
    پس بازم این نتیجه رو نمیشه یه نتیجه بد تلقی کرد !
    کیه وو تونسته بود ناپولی رو تو ورونا شکست بده و تقریبا همون بازی بسته و خبه قول حمید خشن رو مقابل یووه هم انجام داد و تا حدودی موفق عمل کرد که البته خوش شانس ورونایی ها و بالطبع بدشانسی یووه هم بی تاثیر تو گرفتن یک امتیازشون نداشت 1
    ولی قرار نیست هر تیمی که اومد و جلوی یووه به این شکل بازی کرد ما بیایم و امتیاز از دست بدیم !
    کونته باید یه راه حلی واسه این جور مخمصه ها داشته باشه !
    من خودم به شخصه میگم اگر بشه توی 20 دقیقه اول گل رو به این چنین تیمهایی زد مشکب که کلا حل میشه با توجه به اینکه ما تقریبا تمام بازیهایی که تا الان انجام دادیم مالکیت توپومون بالای 60 تا بوده در صورت برتری نسبت به حریف در نتیجه دیگه مشکل خاصی گریبانگیرمون نخواهد بود !
    یا اگر هم بالفرض نشد و تیم به یک گره بزرگ تو بازی برخورد با توجه به حضور پیرلو و آله میشه روی ضربات ایستگاهی وش روع مجدد ها و ضربات سر کسلینی و بونوجی حساب باز کرد !
    آقا این فصل اگر لااقلش ما نتونیم CL رو بگیریم من یکی دق می کنم خونم میوفته گردن آنیلی ها و اون بی مروتایی که ما رو بی حساب و کتاب انداختن سری B !

12. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

حیف که امسال یووه تو جام قهرمانان نیست .اگه می بود بازیا خیلی جذاب میشد وبهجز اون نماینده های ایتالیا قویتر بودن

14. 3 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus امان از روزگار بی مروت !!!!!!!!!!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    واکنش ها نسبت به اعلام خبر خداحافظی الکس از یوونتوس در پایان فصل
    مدیر بی مقدمه و بی برنامه از خداحافظی مهره ای گفت که در تاریخ حیات بیانکونری رکوردار و ستاره ای دوست داشتنی ست که با حضور 18 ساله خود تمام افتخارات را همراه با پیراهن این تیم به دست اورد و با نمایش های خیره کننده و قابل قبول خود تبدیل به پرچم دار باشگاهی شد که پرافتخارترین تیم ایتالیا نام دارد.

اما حالا این کاپیتان در اقدامی کم سابقه از سوی مدیران باشگاه محکوم به خداحافظی با یووه، تیمی که در تمام لحظات در کنارش بود، شد. این اقدام اندره ا انیلی خیلی زود با واکنش های تیفوسی های یوونتوس و برخی از ستاره های قدیمی این باشگاه روبرو شد.

تنها سه ساعت از انشار این خبر می گذشت اما هواداران صفحات زیادی را به این مسئله اختصاص دادند که در اکثر این پیام ها اعتراض به نحوه اعلام این خبر به خوبی دیده می شد.

السیو تاکیناردی، مورنو توریچلی در کنار السیو سکو از نخستین یوونتوسی هایی هستند که به این اقدام واکنش منفی نشان دادند.

تاکیناردی نزدیک ترین دوست پینتوریکیو در دنیای فوتبال با ناراحتی گفت : صادقانه بگویم هرگز انتظار شنیدن این خبر را توسط مدیران نداشتم، قلبم ناراحتم، غمگین و قبلم کاملا شکسته، می دانم که دیگر نمی توانم الکس را با بیانکونری ببینم. یک اشتباه بزرگ از اندره ا انیلی که در این لحظات فصل چنین خبری را منتشر کرد. همه منتظر شنیدن این خبر بودیم اما در زمان دیگری. زمانی که یووه در صدر ایستاده و دل پیرو خوب بازی می کند در زمانی که به میدان می رود دلیلی برای بیان این خبر نبود. متاسفم. برای قهرمانی مثل الکس ادامه راه وجود دارد اما اشتباه مدیران قابل پذیرش نیست.

توریچلی در این خصوص گفت: خشکم زدم، دهانم باز ماند وقتی این خبر را شنیدم. نمی توانستم باور کنم. هرگز انتظار شنیدن این خبر را در این لحظات نداشتم. امیدوارم مدیر پیش از صحبت های امروزش با کاپیتان صحبت کرده باشد و از نظر شخصی الساندرو نیز مطمئن باشد.

وی در خصوص اینده کاپیتان و رفتن احتمالی او به فوتبال امریکا و یا اینکه در آینده مدیر یوونتوس شود نیز گفت: همه چیز بستگی به او دارد. مطمئنا او به زمان نیاز دارد تا تصمیم بگیرد. اما احساس می کنم که هنوز توان بازی کردن دارد و اگر بخواهد بازی کند می تواند با پیشنهاداتی که به او می شود تیمش را انتخاب کند. اما حیف دوست داشتم که همچنان در یوونتوس باشد. نمی توان الکس را پیراهن دیگری ببینم. او همیشه پرچم دار یوونتوس خواهد بود، او یک بیانکونری ست، همه رکوردها را در این باشگاه به دست اورده. مطمئنم و امیدوارم که در تورینو بماند.

اما السیو سکو، مدیر ورزشی سابق یووه نیزدر واکنش به خبر خداحافظی الکس از یوونتوس گفت: یک بمب خبری در این روز، اخرین فصل دل پیرو در یووه. اما امیدوارم که با بازیکنان صحبت شده باشد و بعد چنین خبری را منتشر کرده باشند. این طور بهتر است. این مسئله ای ست که همه می دانستند اما بیان کردنش به این شکل واقعا عجیب بود.

اما آینده الکس از نظر سکو که روزی مدیر ورزشی این تیم بود" دیگر راهی برای ادامه با یوونتوس نیست. اگر بخواهد می تواند در نقش دیگری با این تیم باشد و ان مدیریت است. اما اگر تصمیم به ادامه بازی داشته باشد مشکلی نخواهد داشت، هیچ مشکل و سختی ای را برای پیدا کردن تیم نخواهد داشت، از امریکا، ژاپن و حتی ایتالیا برای او به راحتی پیشنهاد می اید و اوست که باید تصمیم بگیرد چه کند. "

سرجیو بریو، مدافع سابق یوونتوس که در سال های 1978 تا 1990 برای این تیم بازی می کرد در واکنش به انتشار خبر خداحافظی کاپیتان الکس گفت: خداحافظی پس از 18 سال با پیراهنی که همه افتخارات را با ان به دست اوردی، من انتظار خداحافظی را داشتم اما نه حالا، مجموعه می توانست یک سال دیگر نیز با این مهره قرارداد تمدید کند. دل پیرو نیازی ندارد که بگوید در تاریخ یوونتوس تا چه اندازه بزرگ است، حالا یوونتوس تکنیک خاص او را از دست می دهد.

مطمئن نیستم که دل پیرو بخواهد فوتبالش را کنار بگذارد اما فکر نمی کنم چون او هنوز قدرت ادامه دارد. به هرحال زمان مناسبی برای این اعلام نبود زیرا رقابت ها بسیار طولانی ست و او باید با روحیه ای دیگر در میادین حاضر شود. فکر می کنم که امریکا آینده او باشد.

اما ماسیمیلیانو آلگری، مربی میلان نیز از دیگر کسانی ست که از شنیدن این خبر متعجب شده " همه متعجب شدیم، به این دلیل که در ماه اکتبر هستیم و دل پیرو بسیار خوب کار کرده. این خبر و این اعلام نمی تواند واکنش خوبی را به همراه بیاورد، اما مطمئنا این تصمیمی ست که میان کاپیتان و مدیران یووه گرفته شده. "

یعنی خدا بگم چیکارت نکنه آنیلی ؟!!!!
    شیرینی بازی ها و صدرنشینی یووه رو برامون تلخ کرد !
    الان چی باید گفت ؟!!!
    فوتبال بدون دل پیرو دیگه معنی نداره ....

16. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

اين آنيلي احمق داره چي كار ميكنه ما از دست ماروتا جگرمون خونه اينم داره حال مارو ميگيره
    مگه ميشه كسي رو مجبور به خداحافظي كرد؟
    اين همه واسه تيم زحمت كشيده اينه جواب خوبي؟
    كاش الان تو تورين بودم يه بلايي سرش مي آوردم كه خودش از يووه بره

لعنت به باعث و بانی این بغض

18. 4 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 نمایش پست ها
    اين آنيلي احمق داره چي كار ميكنه ما از دست ماروتا جگرمون خونه اينم داره حال مارو ميگيره
    مگه ميشه كسي رو مجبور به خداحافظي كرد؟
    اين همه واسه تيم زحمت كشيده اينه جواب خوبي؟
    كاش الان تو تورين بودم يه بلايي سرش مي آوردم كه خودش از يووه بره
    اینا دیگه شورشو در آوردن به مولا .....
    اول فصل که حقوق الکس رو یهو یک چهارم کردند یعنی 1 میلیون !
    من از اینجا میسوزم که اون آمائوری بی همه چیز داره 4 میلیون میگیره ولی .....
    حالا هم دارند دستی دستی ما رو به کشتن میدن ....
    بازی با کیه وو رو فقط داشته باشیم ! تو 30 دقیقه اندازه کل بازی موقعیت خلق کرد .... یعنی دل پیرو کم کمش اندازه این مفت خورا نمیشه ؟!!! چرا با اینکارو با ما می کنند ؟!!! قشنگ یه سال دیگه رو راحت میتونه بازی کنه !!! اصلا بیارن همون دقیقه 90 تعویض کنند بذارن یه ضربه ایستگاهی بزنه واسه ما کافیه !
    من یکی که عمرا نمی تونم تصور کنم دل پیرو با پیراهن تیم دیگه ای داره بازی می کنه !!!!!

ویرایش توسط AlexDelpiero : 10-18-2011 در ساعت 20:03

20. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

این خبر هم خود منم شنیده بودم . خیلی متاسف شدم
    به نظرم این طرز برخورد با یه اسطوره که همه چیزشو به پای تیمش محبوبش میریزه درست نیست. اون از سال پیش و نحوه ی بستن قراردادی که بجز تحقیر و تخریب چیزه دیگه ای نمیتونست باشه. اینم از این...
    نه تنها باشگاه یووه بلکه کشور ایتالیا باید واسه داشتن همچین بازیکنی افتخار کنه. ولی متاسفانه این کم لطفی های مسولان یووه مثه اینکه تمومی نداره !!!!!
    آخه اسطوره کشی تا کی.؟
    با اینکه از بچگی عاشق توتی بودم ولی همیشه الکس رو به عنوان یک رهبر و اسطوره واقعی دوست داشتم.
    این آنیلی رو نمیشناسم ولی خب چهرشو دیدم....... با این حال متاسفم براش.

!!! No Totti No Party

22. 2 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

صفحه 38 از 100 نخستنخست ... 2836373839404888 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)