بازی سختی رو پیش بینی می کنم ![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]سری آ
کیه وو - یوونتوس
زمان :یکشنبه 24 مهر 1390ساعت 17:30
مکان : ورزشگاه بنتگودی
مصاف نوزدهم یووه و کیه وو به میزبانی کیه وو در هفته هفتم رقابت های سری A برگزار می شود. در 18 دیدار گذشته این دو تیم 12 پیروزی، 5 تساوی،1 شکست، 35 گل زده و 17 گل خورده به نام یووه ثبت شده، از 18 بازی انجام شده 16 رقابت در سری A بوده که بانوی پیر 11 پیروزی، 4 تساوی، 1 شکست، 32 گل زده و 16 گل خورده اش را در این مسابقات به دست اورده. در ده دیدار اخیر دو تیم 5 پیروزی، 4 تساوی، یک شکست، 15 گل زده و 8 گل خورده از او یوونتوس است. فصل گذشته دو تیم در دیدار رفت با نتیجه یک بر یک و در بازی برگشت با نتیجه دو بر دو به تساوی رسیدند. تساوی دو بر سه در فصل 2009 یکی از پرگل ترین دیدارهای یووه و کیه وو بوده. کیه وو تاکنون 8 بازی را میزبانی کرده که بیانکونری به 5 پیروزی ( اخرین پیروزی خارج از خانه در تاریخ 9/11/2008 با نتیجه دو بر صفر )؛ 2 تساوی ( اخرین تساوی خارج از خانه در تاریخ 19/12/2010 با نتیجه یک بر یک)، یک شکست ( اخرین شکست خارج از خانه در تاریخ 17/1/2010 با نتیجه یک بر صفر)، 14 گل زده و 6 گل خورده دست یافته. در میان بازیکنان الساندرو دل پیرو با 7 بازی صدرنشین بیشترین حضور است و ترزگه با 4 گل در صدر گلزنان ایستاده است.
همین کیه وو تونسته تیم ناپولی رو شکست بده !
جیجی
کیلینی-بارزالی-بونوچی-لیخشتاینر
ویدال
پیرلو
مارکیزیو-کراسیچ
آله
ووچنیچ
اسن ترکیبی که من پیش بینی می کنم واسه این بازی !
و اما :
مربی کیه وو :
امیدوارم این بازی رو هم که توی نیو دل آلپی هستش رو با حمایت تیفوسی ها ببریم و صد البته آله رو هم ببینیم که داره بازی می کنه !- من قرار نیست تیم رو برای از کار انداختن پیرلو به زمین بفرستم! برای بردن به بازی می رم.
- تحت فشار گذاشتم پیرلو به تنهایی فایده نداره چون از کار انداختن پیرلو وقتی معنی میده که همراه به واکنش تهاجمی و لایه های فشرده باشه در غیر اینصورت ویدال و مارکیزیو شما رو نابود خواهند کرد.
- ما تونستیم مقابل ناپولی تمام فضاها رو جوری ببندیم که نتونن ضدحمله کنند و از طریق کناره ها بهشون فشار آوردیم و شرایطی ایجاد کردیم که می تونستیم پیروز بشیم.
- مقابل یووه هم می تونیم از همین روش استفاده کنیم با تفاوت اینکه یووه بیشتر در مرکز زمین و جلوی محوطه حریف بازی می کنه و من فقط باید تغییراتی کوچیکی بدم که انتقال توپ یووه در این منطقه رو از کار بندازیم.