به نام خدا
در این تایپیک در خصوص گرگ های شهر رم بحث خواهیم کرد
لطفا از هر گونه کل کل و بحث های بی مورد پرهیز کنید!
از قراردادن اخبار در این تایپیک پرهیز کنید و اخبار را در تایپیک مربوطه قرار دهید!
موفق باشید
به نام خدا
در این تایپیک در خصوص گرگ های شهر رم بحث خواهیم کرد
لطفا از هر گونه کل کل و بحث های بی مورد پرهیز کنید!
از قراردادن اخبار در این تایپیک پرهیز کنید و اخبار را در تایپیک مربوطه قرار دهید!
موفق باشید
!!! No Totti No Party
واقعا نمیدونم چه اتفاقی افتاده هنوز تو شوکم !!!!
چی فکر میکردیمو چی شد خدایا این دیگه چه عذابی بود که نازل کردی! از این آشغالا باختیم این باخت رو کجا دلمون بذاریم....
کیایر آخه چیکار کردی با تیم! فوقش گل میخوردیم دیگه مگه غیر این بود عملا با این کارت تیم رو فلج کردی. آخه چرا!؟
من الان اصلا حالم خوب نیست . نمیدونم این باخت بود یا مرگ!!!! نمیتونم هضمش کنم!
دیگه حوصله ندارم چیزی بگم ....میرم بخوابم.![]()
!!! No Totti No Party
بله پیروزی پاک ترین تیم دنیا رو به پاک ترین و معصوم ترین هوادارای فوتبال یعنی لاتزیویی ها تبریک میگمامروز اگه همه چی خوب پیش میرفت نه تنها میتونستیم رکوردمون رو به شش برد پیاپی ارتقا بدیم بلکه حتی توانایی این رو داشتیم که پرگل ببریم اما یه اتفاق که خطای پنالتی کیائر بود کارمون رو یه سره کرد
نیمه ی اول عالی بودیم میتونستیم خیلی راحت 3-0 بریم رختکن اما شاید بی دقتی مانع از این شد! لاتزیو حملاتش رو از نیمه ی دوم یه خورده شدیدتر کرد و نمیدونم چرا بازیکنا فقط منتظر یه سوپر واکنش از هاینزه و کیائر میموندن تا توپ به دروازه نزدیکتر نشه انصافا زمانی که هاینزه رو گرفتیم با توجه به سن بالایی که داشت فک نمیکردم اینقدر خوب عمل کنه اما امشب میشه گفت بهترین بازیکن رم بود! امشب نمیدونم این دروسی چش بود بد بازی نکرد اما انگاری خیلی دلش یه کارت قرمز خوشگل میخواست هرچی خطا میکرد باز از رو نمیرفت! اما امان از این کیائر
آخه عزیزم میذاشتی میرفت فوقش گل میشد دیگه! خطا کردن و اخراج شدنت دیگه چی بود
دیگه بازی رو از زمانی که به تساوی کشیده شد تا آخر بازی رو فاکتور میگیریم با اجازه
به نظر من آوردن پیزارو با وجودی که دو تا هافبک دفاعی داشتیم اشتباه بود و باعث شد اسوالدو اون جلو تک و تنها بمونه در حالی که مهاجم پابه توپ و خلاقی هم نیس که بتونه واسه خودش موقعیت درست کنه! نظر من اینه که باید لاملا رو میاورد داخل. درسته که یه ریسک به تمام معنا بود این کار اما با توجه به اینکه بازیکنای لاتزیو ازش شناخت خاصی نداشتن میتونست حسابی واسشون دردسر درست کنه! ولی در کل باخت امروز رو شاید به نوعی بشه فقط یه اتفاق تلقی کرد و نباید مثه گذشته بگردیم دنبال مقصر! اول تابستون همه ی ما رمیها با هم عهد بزرگی رو بستیم که خلاصش این بود : "فقط صبر صبر صبر ..." ما الآن یه تیم جوون و آینده دار رو درست کردیم و در زمان حال باید تاوان بزرگی رو به خاطرش پس بدیم اما اینو باید بدونیم که آینده در اختیار ماست! امشب هوادارای لاتزیو از شادی خوابشون نخواهد برد اما باید اینو بدونن که اونا تا ابد باید با امثال جنوا و کاتانیا و لچه برای کسب رتبه های میانه جدول رقابت کنن! اما بدون اغراق میشه گفت اگه همه چی خوب پیش بره رم در آینده به یکی از قدرت های اروپا تبدیل خواهد شد. امیدوارم بازیکنا و هوادارا خیلی راحت این باخت رو فراموش کنن و به جبران این شکست در بازی های آینده فکر کنن
زنده باد گلادیاتورهای شهر رم![]()
ویرایش توسط feri71 : 10-17-2011 در ساعت 00:54
نمیدونم چرا نیمه دوم دفاع رم بهم ریخت اصلا فکرشو نمیکردم ثانیه آخر بازی گل بخوره داور هم که افتضاح سوت میزد بیشتر سوتا رو به ضرر رم میگرفت ...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
حیف از اون رکوردی که شکسته شد.
دیشب دو نیمه کاملا متفاوت دیدیم که زمین تا آسمون فرق معاملشون بود..
نیمه اول میتونستیم گلهای بیشتری به ثمر برسونیم ولی متاسفم از اینکه همچین اتفاقی نیفتاد.
نیمه دوم افتضاح بودیم .....افتضاح
اخراج کیایر رو کل تیم تاثیر منفی گذاشت من شک ندارم اگه این اخراج رخ نمی داد الان ما بودیم که پیروز این دیدار بودیم. چون این توانایی رو داریم که حتی با 1 یا چند بازیکن کمتر این اردکهای پست و کثیف رو به زانو در بیاریم . اینجا بحث روحیه مطرحه بعد اون اخراج روحیه تیم افت محسوسی داشت. دیدید که هیچ کار خاصی انجام ندادیم حتی دل به ضد حملات هم خوش نکرده بودیم!.
از اول بازی وقتی که ترکیب تیم رو دیدیم خیلی ناراحت شدم از اینکه لاملا رو تو ترکیب نمیبینم.با اینکه خیلی ها از اطمینان حضورش در این بازی میگفتن و کلی رو این قضیه مانور داده شد! به نظرم خیلی میتونست کمک کنه.لاملا از اون بازیکنایی که به راحتی تفاوت ایجاد میکنه...
ولی ما هنوز و با اینکه 6 هفته از مسابقات گذشته. نتونستیم بازیش رو با پیراهن تیم رم ببینیم و این خیلی درد آوره واسه ما!
من فک میکنم اگه انریکه جای پیزارو به لاملا میدان میداد یعنی زمانی که نتیجه 1-1 بود میتونستیم از تواناییهای خاص و فردی لاملا به شکل ویژه ای سود ببریم.
من برخلاف فری جان این رو یه ریسک تلقی نمیکنم چون خودش بارها اعلام امادگی کرده بود و مثه بقیه با تیم تمرین داشت و خودش رو تو شرایط مسابقه میذاشت. از نظر من بهترین زمان ممکن همین دیدار بود.
ولی انگار انریکه همچین دیدگاهی نداشت با اینکه در نیمه دوم عملکرد خوبی از هافبک هامون نمیدیدیم ولی باز شاهد تغییری نبودیم!
دیگه بگذریم باید این باخت رو قبول کنیم.. ولی نباید فراموش کنیم که داور در این نتیجه تاثیر به سزایی داشت.
امیدوارم همه چی معلوم بشه و فرد مرتکب به سزای اعمالش برسه ! اگه دیده باشید همه ی سوت ها 90% به 10% به ضررمون گرفته میشد.
راستی دیدین چقدر خوشحالی میکردن انگاری فاتح جام باشگاه های اروپا شدن . البته باید بهشون یه جورایی حق داد . چون 5 باخت پی در پی خیلی دردناکه و همچنین سوزناک.
بی صبرانه منتظر دربی بعدی هستم با وجود فرانچسکو عزیز
در ضمن با این باخت ها ذره ای از علاقمون به تیم محبوبمون کم نمیشه بلکه این علاقه بیشتر و وسیع تر از قبل هم خواهد شد.
به امید شروع طوفانی رم در عرصه مسابقات
زنده باد رم![]()
!!! No Totti No Party
آقا مهرداد منم خيلي از اين باخت شكه شدم! فكرشو نميكردم رم ببازه! حتي با نبود توتي!
من ديشب وقتي لاتزيو گل رو زد خيلي حس بدي داشتم آخه فرداش امتحان داشتم و به اميد برد رم بازيو نگاه ميكردم! همين لاتزيو گل رو زد سرمو گزاشتم رو زمين و بعد از و همين جور و ناراحت بودميه هو خواب افتادم و تا صبح tv و كامپيوتر روشن بود و من هم .....
واقعا ديشب شب بدي بود! من بين دو نيمه گفتم اين بازي اخراجي داره و همين هم شد!
اصلا اون دفاع رم اسمش چي بود؟كيئر؟حالا هرچي! از اول بازي سوتي ميداد و مهاجماي لاتزيو به راحتي تو عمق دفاع رم حركت ميكردند! آخرش هم بازي بدشو با اون پنالتي كه داد تكميل كرداز اول بورديسو رو مياورد بهتر بود.
ولي داداش مهرداد نگران نباش آخه تو ايتاليا مثل اسپانيا و انگليس و آلمان نيست كه تيم هاي صدر نشين به زور ببازن و امتياز از دست بدن!پس ميشه بهشون رسيد!
اين تيم آينده روشني داره و من بهش اميدوارم!
به اميد موفقيت رم تو بازي هاي بعد
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
هیشکی فکرشو نمیکرد!
درسته که کیائر تو این نتیجه تاثیر گذار بود ولی من خیلی دوسش دارمیه جورایی یاد مکسس رو داره واسمون زنده میکنه.
حالا این یه اشتباهی بوده که تو این بازی مرتکب شده شاید همین موضوع تجربه ای برای آیندش بشه و بتونه از این به بعد عاقلانه تر تصمیم بگیره. البته نباید فراموش کنیم همین کیائر تو چند بازی اخیر کمک حالمون بوده و تونسته 2 گل صد در صدو از خط دروازه بکشه بیرون.
میخام بگم که تک تک این بازیکنا واسمون ارزش دارن و با یک یا چند اشتباه ذره ای از این ارزشها کم نخواهد شد.
لاتزیو تیمی نیست که بخواد واسه ما شاخ شونه بکشه . همه ی این آمارها گویای قضیه هستن.
این باخت رو هم شما بذارید بر حسب اتفاق واین اتفاق دیگر رخ نخواهد داد.
در برگشت شاهد خشم رمی ها باشید.![]()
!!! No Totti No Party
آره داداش بازي برگشت حسابي از خجالت اين اردك ها در ميايم
خدا كنه توتي هم باشه! تا اون موقع بازيكوناي رم به يه هماهنگي و نظم تيمي ميرسن!
آخه رم به خاطر اينكه امسال تغييرات زيادي داشته يه كم نياز به زمان داره!
ولي چيزي كه مشخصه اينه كه رم تو مسير درستي قرار گرفته و مطمئنن با انريكه موفق ميشه
آقا مهرداد رم يه بازيكون خريده بود از ليگ برزيليا آرژانتين؟نميدونم فقط يادمه همه دنبالش بودن و جوون هم بود! اون چرا بازي نميكنه؟بازيكون خوبي بود كه!
از اول بازی وقتی که ترکیب تیم رو دیدیم خیلی ناراحت شدم از اینکه لاملا رو تو ترکیب نمیبینم.با اینکه خیلی ها از اطمینان حضورش در این بازی میگفتن و کلی رو این قضیه مانور داده شد! به نظرم خیلی میتونست کمک کنه.لاملا از اون بازیکنایی که به راحتی تفاوت ایجاد میکنه...
ولی ما هنوز و با اینکه 6 هفته از مسابقات گذشته. نتونستیم بازیش رو با پیراهن تیم رم ببینیم و این خیلی درد آوره واسه ما!
من فک میکنم اگه انریکه جای پیزارو به لاملا میدان میداد یعنی زمانی که نتیجه 1-1 بود میتونستیم از تواناییهای خاص و فردی لاملا به شکل ویژه ای سود ببریم.
این تیکه ای از حرفام در چند پست بالاتره اینارو آوردم تا جواب سوالتو بدم
اسم این بازین اریک لاملا هست که در فصل نقل وانتقالات تابستونی تونستیم از ریورپلاته آرژانتین شرایط انتقالشو به شهر ابدی فراهم کنیم. 19 سالشه جوون وآینده دار و همچنین فوق العاده تکنیکی وخلاق
البته اینایی که دارم میگم فقط از روی کلیپی بوده که ازش دیدم ! ولی همون کلیپ واسم کافی بود که نظرمو بهش جلب کنه. ولی متاسفانه با توجه به مصدومیتی که در تیم ملی گریبان گیرش شده بود هنوز نتونسته اولین بازیشو واسه گرگ های پایتخت انجام بده.
همونطور که گفتی تیم های بزرگی دنبال خرید این بازیکن بودن از جمله این تیم ها میشه به میلان اشاره کرد.
من حدس میزنم که موفق میشه.![]()
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط Mehrd@d : 10-17-2011 در ساعت 19:21
درست میگی کیائر به هیچ وجه تقصیر کار نیس! کل تیم به طور خود به خود عقب تر اومده بودن و همین باعث شده بود لاتزیو دائما از عمق دفاعمون حمله کنه و فشار زیادی به تیم وارد بشه بالاخره این فشار باید یه زمانی کار دست تیم میداد تا اینکه قرعه به نام سیمون خورد! اما اگه اون خطا رو نمیکرد و بروکی راحت میرفت و گل میزد الآن همه میگفتیم اههههه این کیائر هم عجب دفاع بی بخار و بی خاصیتیه! سیمون یه بازیکن باغیرته و آینده ای درخشانتر از مکسس واسش پیش بینی میکنماین فصل سه تا دفاع میانی عالی داریم یعنی : بوردیسو ، کیائر و هاینزه. خوان رو هم به خاطر این نگفتم چون فصل قبل عملکرد دلچسبی نداشت اما مسلما میتونه دوباره به همون دوران اوجش و بخصوص زمانی که دو فصل پیش با بوردیسو یه زوج نفوذ ناپذیر رو تشکیل داده بودن تبدیل بشه
![]()
از یه لحاظ هم خوب شد که نبردیمچون اگه میبردیم میشد شش برد پیاپی و تمام اون معادلاتی که واسه عدد پنج درست کرده بودیم بهم میخورد پس عدد پنج واسم خوش یمن هست چون :
1. کاپیتان بعد از پنج سال که نتونست به لاتزیو گل بزنه تونست این طلسم رو بشکنه در سال 2011 .
2. بهترین نتیجه ی تاریخ رم در برابر لاتزیو 5 - 0 بوده!
3. با پنج برد پیاپی تونستیم یه رکورد تکرار نشدنی رو در دربی رقم بزنیم!
در آخر کلام یه هدیه ناقابل هم واسه هوادارای لاتزیو به عنوان تبریک برای بردشون آماده کردم که امیدوارم خوششون بیادایناهاش :
ویرایش توسط feri71 : 10-17-2011 در ساعت 20:50
بچه ها منم نگفتم كيائر بازيكون خوبي نيست!
من گفتم تو اين بازي خوب بازي نكرد! خدايي خوب بازي نكرد ديگه! داش فري به نظر من اون توپي كه كيائر خطا كرد و پنالتي داد به بروكي نميرسيد و اگه هم ميرسيد تو دستهاي استكلمبرگ ميزد!ولي بازيكون آينده داريه!فكر كنم تجربش واسه اين بازي كافي نبود!
بچه ها ببخشيد كه من ميام تو تايپيكتون و پرحرفي ميكنم! اگه نظراتم بعضي مواقع با شوما همخاني نداره ببخشيد!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)