Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 219

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

roma

هیشکی فکرشو نمیکرد!
    درسته که کیائر تو این نتیجه تاثیر گذار بود ولی من خیلی دوسش دارم یه جورایی یاد مکسس رو داره واسمون زنده میکنه.
    حالا این یه اشتباهی بوده که تو این بازی مرتکب شده شاید همین موضوع تجربه ای برای آیندش بشه و بتونه از این به بعد عاقلانه تر تصمیم بگیره. البته نباید فراموش کنیم همین کیائر تو چند بازی اخیر کمک حالمون بوده و تونسته 2 گل صد در صدو از خط دروازه بکشه بیرون.
    میخام بگم که تک تک این بازیکنا واسمون ارزش دارن و با یک یا چند اشتباه ذره ای از این ارزشها کم نخواهد شد.
    لاتزیو تیمی نیست که بخواد واسه ما شاخ شونه بکشه . همه ی این آمارها گویای قضیه هستن.
    این باخت رو هم شما بذارید بر حسب اتفاق واین اتفاق دیگر رخ نخواهد داد.

در برگشت شاهد خشم رمی ها باشید.

!!! No Totti No Party

2. 3 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrd@d نمایش پست ها
    هیشکی فکرشو نمیکرد!
    درسته که کیائر تو این نتیجه تاثیر گذار بود ولی من خیلی دوسش دارم یه جورایی یاد مکسس رو داره واسمون زنده میکنه.
    حالا این یه اشتباهی بوده که تو این بازی مرتکب شده شاید همین موضوع تجربه ای برای آیندش بشه و بتونه از این به بعد عاقلانه تر تصمیم بگیره. البته نباید فراموش کنیم همین کیائر تو چند بازی اخیر کمک حالمون بوده و تونسته 2 گل صد در صدو از خط دروازه بکشه بیرون.
    درست میگی کیائر به هیچ وجه تقصیر کار نیس! کل تیم به طور خود به خود عقب تر اومده بودن و همین باعث شده بود لاتزیو دائما از عمق دفاعمون حمله کنه و فشار زیادی به تیم وارد بشه بالاخره این فشار باید یه زمانی کار دست تیم میداد تا اینکه قرعه به نام سیمون خورد! اما اگه اون خطا رو نمیکرد و بروکی راحت میرفت و گل میزد الآن همه میگفتیم اههههه این کیائر هم عجب دفاع بی بخار و بی خاصیتیه! سیمون یه بازیکن باغیرته و آینده ای درخشانتر از مکسس واسش پیش بینی میکنم این فصل سه تا دفاع میانی عالی داریم یعنی : بوردیسو ، کیائر و هاینزه. خوان رو هم به خاطر این نگفتم چون فصل قبل عملکرد دلچسبی نداشت اما مسلما میتونه دوباره به همون دوران اوجش و بخصوص زمانی که دو فصل پیش با بوردیسو یه زوج نفوذ ناپذیر رو تشکیل داده بودن تبدیل بشه
    از یه لحاظ هم خوب شد که نبردیم چون اگه میبردیم میشد شش برد پیاپی و تمام اون معادلاتی که واسه عدد پنج درست کرده بودیم بهم میخورد پس عدد پنج واسم خوش یمن هست چون :
    1. کاپیتان بعد از پنج سال که نتونست به لاتزیو گل بزنه تونست این طلسم رو بشکنه در سال 2011 .
    2. بهترین نتیجه ی تاریخ رم در برابر لاتزیو 5 - 0 بوده!
    3. با پنج برد پیاپی تونستیم یه رکورد تکرار نشدنی رو در دربی رقم بزنیم!

در آخر کلام یه هدیه ناقابل هم واسه هوادارای لاتزیو به عنوان تبریک برای بردشون آماده کردم که امیدوارم خوششون بیاد ایناهاش :

ویرایش توسط feri71 : 10-17-2011 در ساعت 20:50

4. 2 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)