به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
حالا شبکه ورزش زدنو ولش کن اینجا تاپیک حرف های خودمونی هواداران شیاطین سرخ هستش.
پس لطفا بحثهای دیگه نشه
بكام شيفته بازگشت به منچستريونايتد است
فرگوسن:روني ازنظر اخلاقي بسيار بهتر شده است
والا بعيد ميدونم حالا حالاها شبكه اختصاصي ورزش بزنن!!!!!!!!!!! بايد بسازيم ديگه
من خودم پرسپوليسي هستم ولي بازي منچستر ليورپول خيلي قشنگه و نميشه نديدش! حالا تلاش خودمونو بكنيم شايد پخش شد![]()
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
خیلی اقایی اگه ای کارو بوکونی ما خیری از این لیگ ایران ندیدیم چون یه زدحال بد خوردیم چند وقت پیش سعیدم میدمنه پس همون بازی منچستر .لیورپولو نگاه کنیم بهتره
خوب مثل اينكه بچه ها همه دوست دارن بازي منچستر پخش شه!
اگه هم پخش نشه كه احتمالش زياده بايد به هايلايت راضي باشيم![]()
در ضمن چيچا هم 5سال ديگه تمديد كرد و همه هوادارارو خوشحال كردواقعا بازيكون آينده دار و با استعداديه! خدا كنه فرگي نزاره جووناي تيم برن و همين كه به اوج رسيدن باشگاه بفروشتشون
كلورلي/ولبك/جوينز/برادران داسيلوا/ناني/يانگ/روني و ...... بقيه جوون هاي باشگاه ميتونن آينده منچسترو تضمين كنند و بايد قدرشونو بدونن و حفظشون كنند
بچه ها همين الان فهميدم كه قراره بازي منچستر ليورپول پخش زنده بشهآخرش كارمون نتيجه داد!!!!! البته تو خيلي از سايت هاي ديگه اين كار صورت گرفت كه حالا نتيجه داد
خيلي خوشحالم
![]()
خوبه
باز یه بازی قشنگ دیگه میتونیم از شبکه 3 ببینیم
اخه لیگ ایران هم شد لیگ که نشونش میدن![]()
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)