اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
اول زیگلر حالا هم کراسیچ باید ببینیم کونته میتونه این فصل خوب نتیجه بگیره یا نه هنوز برای قضاوت کردن زوده و باید صبر کنیم و ببینیم![]()
واسه چپ همون یارو پاراگوئیه ( اسمشو یاد نگرفتم هنوز) هست که شما میگی واسه نیمکت گرفتند ولی یوونتوس هنوز داره دنبال یه وینگ چپ تاپ و ستاره می گرده که می ترسم آخرش به همین الیا ختم بشه !
یه جای دیگه هم نوشته بود الیا داره با آرسنال تموم میکنه ! من قبل از این جریانات خیلی دوست داشتم الیا رو تو یووه ببینم ولی اینقد این بشر بی شعوره که حرف زدن راجع بهش حالمو بهم میزنه !
با توجه به آماری که از بازی های پیش فصل بوده و با توجه به کلاس بازی پیرلو من بهترین رو پیرلو میدونم چون چند سال اخیر ما بیشتر خلا یه هافبک طراح و یه پلی میکر باهوش رو احساس می کردیم که با اومدن پیرلو تا حدودی مشکلات تیم حل شده ! هر چند هنوز ضعف های زیادی داریم !
دی چلیه تو همون بازی هایی هم که حضور داشته چنگی به دل نمی زد ! یکی مثل ابراهیم شکوری واسه پرسپولیسه !همش یاد زامبروتا میفتم !
تفاوت کلاس زامبروتا و اینا زمین تا آسمونه !
درمورد گریگرا هم که فصل پیش متوسط رو به به بالا بوده ولی فک کنم با اومدن لیخشتاینر سمت راست دیگه نه جایی واسه موتا باشه نه گریگرا ! امیدوارم خبر زیگلر تکذیب بشه !
من بعد از آله به شدت به کراسیچ توی یووه علاقه مند شدم ! فک کنم پارسال یکی از بهترینا بود یا شاید بگم تا نیم فصل بهترین بود و متاسفانه بعد از نیم فصل با توجه به شروع نتایج ضعیف یووه انگیزشو از دست داد وکمی افت کرد ! نمیدونم کونته چه فکری در مورد کراسیچ کرده ولی الان همه هواداران یووه با وجود کراسیچ وینگ راست رو بیمه شده می بینند !
امیدوارم امسال یوونتوس میدان آزمون و خطای مدیران و کادر فنی نباشه چون واقعا دیگه همه از این وضع خسته شدیم !
کونته روح تازه ای به یووه داده امیدوارم اون ذهنیتی رو که در هوادارای بیانکونری ایجاد کرده با این اشتباهات خراب نکنه !
الیا و برونو آلوز وارد تورین شدند و به زودی قراردادشون رو با تیم ثبت می کنن. با این دو خرید تیم کامل میشه و احتمالا یاکویینتا و آمائوری و په په فردا از تیم جدا بشن.
از نظر تیمی کمبود نداریم با توجه به اینکه یه دفاع وسط و یه وینگر چپ گرفتیم اما به نظر می رسید الکس و وارگاس گزینه های بهتری باشن اما خب به هر حال...
فقط ای کاش این تازه واردا بدونن به چه تیمی اومدن
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
برای اینکه در بیشعور بودن الیا شک نکنید :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
حالا فرض کن بخواد یه گلی چیزی بزنه ...
فک نکنم با این تفاسیر امسال هم بازی های یووه رو از بارسا تی وی ببینیم !![]()
واااای
ماروتا نه تونست الکسو بگیره نه آلوز دوباره
تو خط دفاع مشکل داریم مخصوصا رو توپای هوایی خدا بهمون رحم کنه
یکی از دلایلی که یوونتوس دو ساله هفتم میشه گلای خورده زیاده پیارسال کاناوارو پارسال هم بونوچی البته بونوچی بازیکن بدی نیس شاید این فصل هماهنگ شه با جورجو خداکنه!
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
این لیست نهایی :
ولی من به بونوچی اعتقاد دارم و فک می کنم امسال بتونند زوج خوبی رو با کیلینی تشکیل بدن !دروازه بان :
جیجی بوفون ( 2013 )
الکس منینگر ( 2012 )
مارکو استوراری ( 2013 )
مدافعان:
استفان لختشتاینر ( 2015 )
رتو زیگلر ( 2015 )
اندره ا بارتزالی ( 2013 )
لئوناردو بونوچی ( 2015 )
جورجو کیه لینی ( 2015 )
پائولو ده چلیه ( 2013 )
فابیو گروسو ( 2012 )
مارکو موتا ( 2015 )
فدریک سورنسن ( 2015 )
هافبک ها :
رونالدو الیا ( 2015 )
مارچلو ایستیگاریبیا ( 2012 )
امانوئله جاکرینی ( 2015 )
ارتور ویدال ( 2016 )
میکله پاتزینتزا ( 2014 )
اندره ا پیرلو ( 2014 )
لوکا مارونه ( 2015 )
میلوش کراسیچ ( 2014 )
کلودیو مارکیزیو ( 2016 )
سیمونه په په ( 2015 )
مهاجمان :
میرکو ووچینیچ ( 2015 )
امائوری کاروالیو ( 2012 )
الساندرو دل پیرو ( 2012 )
وینچنزو یاکوئنتا ( 2013 )
الساندرو متری ( 2015 )
فابیو کوالیارلا ( 2014 )
لوکا تونی ( 2012 )
من یه بار دیگه ترکیبو میذارم ولی با توجه به اینکه کونته اعتقادی به زیگلر نداره جای زیگلر و دی چلیه عوض میشه :
بوفونبا یه همچین ترکیبی تیم عالی بسته نشده ولی یووه ای که فقط تو ایتالیا می جنگه رو میشه با این نفرات مدعی قهرمانی دونست !
دیچلیه ( زیگلر ) -----کیلینی ---- بونوچی ------لیخشتاینر
ویدال
--------پیرلو
الیا ( استیگاریبیا)--------------------- کراسیچ
------کوا ( آله )
ووچنیچ ( ماتری )
![]()
باسلام خدمت دوستای گل
امسال یووه تیم خوبی روجمع کرده ومیشه برخلاف سال های پیش بهش امیدواربود.ولی یه چیزی رو خواستم بگم که منم دوست نداشتم که الیا به یووه بیاد ولی حالا که اومده بایستی همگی ازش حمایت کنیم .خداکنه که موفق بشه تو یووه .بازیکن خوبیه سه چار تا کلیپ ازش دیدم به امید موفق بودن یووه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Forza Juventus
حرکت پاسکواتو و مدافع
لعنت به باعث و بانی این بغض
ویرایش توسط alexdelpiero_10 : 09-03-2011 در ساعت 12:22
تو دفاع یه مقداری می لنگیم
من نظر خودم رو میگم خدایی از اینکه ملو رفته خوشحالم و از نرفتن امائوری ناراحت
تیم امسال خوبه فقط یه مقدار باید هماهنگ شن باید الکس و یا لوگانو رو بگرفتن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)