Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 164

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    سرالکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    رایان گیگز مایکل اوون
    ManUtdPersepolis
    تشکر ها
    88
    تشکر شده 198 در 45 پست

کلآ آدم عجیب و غریبیه این علی کریمی. معلوم نیست توی سرش چی می گذره و شاید فکر مشغولش باعث می شه اینقدر کارت زرد و قرمز بگیره. از اون که توی سطح اول بازی کرده بعیده که اینجوری پرخاشگر باشه.
    از یه طرف زیر لباس تیمش لباس تیم حریف رو می پوشه ( لباس پرسپولیس رو پوشیده بود) و برای گلزنی خودش رو آماده کرده از یه طرف هم می گه که خوشحالم که گل نزدم
    کلآ آدم عجیبیه و یه فوتبالیست فراموش نشدنی.
    Sir & Capitan
    You Are The Best

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك
    مربی مورد علاقه
    رافا بنيتس و قطبي
    بازیکن محبوب
    كاپيتان جرارد و علي كريمي
    تشکر ها
    84
    تشکر شده 230 در 48 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Manchester utd نمایش پست ها
    کلآ آدم عجیب و غریبیه این علی کریمی. معلوم نیست توی سرش چی می گذره و شاید فکر مشغولش باعث می شه اینقدر کارت زرد و قرمز بگیره. از اون که توی سطح اول بازی کرده بعیده که اینجوری پرخاشگر باشه.
    از یه طرف زیر لباس تیمش لباس تیم حریف رو می پوشه ( لباس پرسپولیس رو پوشیده بود) و برای گلزنی خودش رو آماده کرده از یه طرف هم می گه که خوشحالم که گل نزدم
    کلآ آدم عجیبیه و یه فوتبالیست فراموش نشدنی.
    یه دونه به نعل می زنی یه دونه به میخ ؟ ! الان این انتقاد بود یا تعریف ؟
    اگه دقیقه 90 بای اون کار رو داور اول کشور انجام بده و یه کارت قرمز مفت و مجانی بهت بده بازیکن سطح اول هم باشی از کوره در می ری .
    پارسال مگه بازی بارسلونا چلسی ندیدم؟ مگه بالاک و دروگبا توی سطح اول نیستن؟
    عصبانیت بازیکن کاملآ دلیل داره و این سوتی های سنگین نمی ذاره آدم خودش رو کنترل کنه
    لباس هم پوشیده بود که اگر گل زد با این کارش بگه که پرسپولیس رو دوست داره اما برای وظیفه اش و تعهدی که به استیل آذین داره مجبوره بازی کنه
    این که عین حرفه ای بودنه و منافاتی نداره؟
    WelCome To ANFIELD

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن و كاپلو
    بازیکن محبوب
    رايان گيگز و علي نيكبخت
    MilanManUtd
    تشکر ها
    126
    تشکر شده 455 در 130 پست

پیش فرض حسین بادامکی: از کرانچار به خاطر تعویضم ممنونم / هر بازیکنی توپ لو می دهد من را مقصر می دانند!

حسین بادامکی: از کرانچار به خاطر تعویضم ممنونم / هر بازیکنی توپ لو می دهد من را مقصر می دانند!

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از سرمربی تیم به خاطر تعویضم ممنونم چرا که اگر در زمین می ماندم تماشاگران مرا مقصر شکست می خواندند.
    حسین بادامکی پس از شکست دو بر یک پرسپولیس مقابل استیل آذین با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: پس از اینکه از زمین خارج شدم به علت اینکه لباس گرم نداشتم با اجازه سرمربی تیم به رختکن رفتم. من هیچ برخوردی با مربیان پرسپولیس نداشتم چرا که هیچ گونه مشکلی با آنها ندارم.

وی با ابراز تشکر از کرانچار به خاطر تعویضش با عادل کلاه کج در دقیقه 67 دیدار مقابل استیل آذین گفت: من از کرانچار ممنونم که تعویضم کرد با توجه به جوی که ورزشگاه داشت اگر در زمین می ماندم تمام کاسه کوزه های باخت مقابل استیل آذین بر سر من شکسته می شد.

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس اضافه کرد: از رفتار تماشاگران پرسپولیس ناراحتم . من پاس سالم به بازیکن کناری ام دادم و او توپ را لو داد. با این حال علیه من شعار می دهند. نمی دانم شاید هر توپی که بازیکنان لو می دهند مقصرش من هستم. نمی دانم روی سکوها چه اتفاقی رخ داده که تماشاگران این چنین برخورد می کنند.

در دقایق پایانی دیدار عصر شنبه تیم فوتبال پرسپولیس برابر استیل آذین، تماشاگران پرسپولیس علیه حسین بادامکی شعار دادند و خواستار ترک پرسپولیس از سوی وی شدند.
    شياطين سرخ فوتبال جهان

4. کاربر روبرو از پست مفید ReD تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    اکبر میثاقیان
    بازیکن محبوب
    کاپیتان مالدینی
    MilanPersepolis
    تشکر ها
    58
    تشکر شده 269 در 49 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ReD نمایش پست ها
    حسین بادامکی: از کرانچار به خاطر تعویضم ممنونم / هر بازیکنی توپ لو می دهد من را مقصر می دانند!

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از سرمربی تیم به خاطر تعویضم ممنونم چرا که اگر در زمین می ماندم تماشاگران مرا مقصر شکست می خواندند.
    حسین بادامکی پس از شکست دو بر یک پرسپولیس مقابل استیل آذین با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: پس از اینکه از زمین خارج شدم به علت اینکه لباس گرم نداشتم با اجازه سرمربی تیم به رختکن رفتم. من هیچ برخوردی با مربیان پرسپولیس نداشتم چرا که هیچ گونه مشکلی با آنها ندارم.

وی با ابراز تشکر از کرانچار به خاطر تعویضش با عادل کلاه کج در دقیقه 67 دیدار مقابل استیل آذین گفت: من از کرانچار ممنونم که تعویضم کرد با توجه به جوی که ورزشگاه داشت اگر در زمین می ماندم تمام کاسه کوزه های باخت مقابل استیل آذین بر سر من شکسته می شد.

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس اضافه کرد: از رفتار تماشاگران پرسپولیس ناراحتم . من پاس سالم به بازیکن کناری ام دادم و او توپ را لو داد. با این حال علیه من شعار می دهند. نمی دانم شاید هر توپی که بازیکنان لو می دهند مقصرش من هستم. نمی دانم روی سکوها چه اتفاقی رخ داده که تماشاگران این چنین برخورد می کنند.

در دقایق پایانی دیدار عصر شنبه تیم فوتبال پرسپولیس برابر استیل آذین، تماشاگران پرسپولیس علیه حسین بادامکی شعار دادند و خواستار ترک پرسپولیس از سوی وی شدند.

منم فکر می کنم که بادامکی باید از پرسپولیس بره.اینجوری هم به نفع خودشه هم به نفع تیم
    اگه مقصر هم نباشه این جوی که بوجود اومده به هر حال اون رو همیشه مقصر می دونه واسه خود منم خیلی موقع ها پیش می آد وقتی که روحیه ندارم و تیم بهم اعتماد نداره خود به خود اعتماد به نفس منم کم می شه و بازیم افت می کنه

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن و كاپلو
    بازیکن محبوب
    رايان گيگز و علي نيكبخت
    MilanManUtd
    تشکر ها
    126
    تشکر شده 455 در 130 پست

پیش فرض پرسپولیس ابومسلم - هفته شانزدهم لیگ برتر ایران

به نام خدا

پرسپولیس تهران - ابومسلم مشهد

هفته شانزدهم لیگ برتر ایران جام خلیج فارس

پنج شنبه14 آبان 1388

ساعت 16:30

ورزشگاه آزادی تهران

داور: خداداد افشاریان

شياطين سرخ فوتبال جهان

7. 3 کاربر از پست مفید ReD تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    افشین قطبی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری - رونالدینیو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    فرهاد

NetherlandsPersepolisManUtd

تشکر ها
    18
    تشکر شده 134 در 28 پست

Bomb سوابق قبلی ابومسلم و کاظمی مقابل پرسپولیس

پرسپولیس - ابومسلم در 34 رویارویی قبل و کاظمی در 20 رویارویی قبل

تیم پرسپولیس امروز در هفته شانزدهم لیگ برتر برای سی و پنجمین بار در طول تاریخ به دیدار سیاه جامگان ابومسلم خراسان می رود. دو تیم تاکنون دررقابتهای مختلف فوتبال کشور 34 بار باهم روبرو شده اند که عملکرد کلی دو تیم به این صورت است: 17 برد پرسپولیس، 11 تساوی و 6 برد ابومسلم. پرسپولیس 55 گل زده و ابومسلم نیز موفق به زدن 37 گل مقابل سرخپوشان پایتخت شده اند. 29 بازی دو تیم در لیگ و 5 بازی نیز در جام حذفی برگزار شده است. دو تیم در هشت دوره لیگ برتر نیز 16 بار تاکنون بازی کرده اند که 7 بار پرسپولیس و 4 بار نیز ابومسلم موفق به پیروزی شده و 5 بازی نیز به نتیجه تساوی انجامیده است. در این بازیها پرسپولیس 28 گل و ابومسلم نیز 23 گل به ثمر رسانده است. در بازیهای دو تیم طی ادوار لیگ برتر 51 گل به ثمر رسیده است و یکی از بازیهای پرگل در تاریخ لیگ برتر محسوب می شود.

فرهاد کاظمی سرمربی جدید ابومسلم برای بیست و یکمین بار در دوران مربیگری اش مقابل پرسپولیس قرار می گیرد. این مربی باسابقه اولین بار 13 سال پیش و در لیگ ازادگان با تیم بهمن در اولین جدال با پرسپولیس پیروز شد. کاظمی در سالهای اخیر 17 بار در لیگ و 3 بار نیز در جام حذفی با تیمهای مختلف مقابل پرسپولیس قرار گرفته است که 2 برد، 9 تساوی و 9 باخت برای وی رقم خورده است. بردهای او با بهمن در سال 75 و سپاهان در سال 81 بوده است. کاظمی فصل قبل در بازی برگشت لیگ و همچنین جام حذفی 2 بار با سپاهان مقابل پرسپولیس قرار رگفت که یک تساوی و یک باخت حاصل کار وی بود. شکست 1- صفر وی با سپاهان در جام حذفی اخرین تجربه این مربی از رویارویی با سرخپوشان است. کاظمی امروز برای پنجمین بار با ابومسلم به دیدار پرسپولیس می رود.

9. 2 کاربر از پست مفید FaFa تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep
    بازیکن محبوب
    Taremi & TT Henry & Nikbajkht

ArgentinaBarcelonaPersepolis

Henry

تشکر ها
    46
    تشکر شده 175 در 36 پست

10 نفر افتضاح یه نفر فوق العاده اگه پرسپولیس 11 تا کریم باقری داشت دیگه غم نداشت
    گل می زنه , دفاع می کنه , گل می سازه , بازی سازی می کنه
    کاشکی می شد یه دارویی بهش زد و چند سال سن اش کم می شد حیفه این بازیکن فوتبال رو کنار بگذاره
    پرسپوليس ..........
    با نام تو در دل من طوفاني پرصلابت مي وزد ...
    ..............................دوستت دارم

11. کاربر روبرو از پست مفید TT_Henry تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)