همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سلام دوستان.من محمد هستم از یزد امیدوارم لحظات خوبی رو تو این سایت باهم داشته باشیم.
نميخوام چت رو مش كنم ولي همه جاي ايران سراي من استچیه حسودیت میشه ...
ما جنوبی ها هرجا بریم اونجا آباد خواهد شد !
جنوبی ها هم كلا خون گرم و زود جوش همينه كه دربي ايقدر جذاب شده
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
سلام
من حامد هستم
تیمهای آلمان
بارسا
استقلال
و ملوان رو دوس دارم![]()
ویرایش توسط hamed63 : 08-28-2011 در ساعت 23:08
سلام به همگي
بنده هم كوچيك همه بچه هاي سايت محسن هستم 18 ساله از اصفهان
اگر از خونم dna بگيرن نتيجش معتاد به اث ميلان در مياد يعني ديوونه وار ميلان رو دوست دارم
خوشحال ميشم با بقيه بچه ها اشنا بشم
سلام عزیزان
من محمد از بوشهر هستم و عاشق رئالم
امیدوارم که بتونیم کناره هم روزهای خوبی رو داشته باشیم
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)