همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سلام و درود
محمدرضا هستم از تکه ای از سرزمین اهوراییم ایران، خونم نزدیکای نگاه خشک زنده رود یا بهتر بگم 80 کیلومتری اونطرف تره
فوتبال المان رو دوس دارم و همچنین خود المان رو بنا به دلایلی بجز فوتبال
به تیمای باشگاهی خاصی علاقه دارم ولی خب هم اینکه تیم محبوبم توی لیست نبود هم اینکه اینجام برای تبادل نظر و شناخت بهتر فوتبال
امیدوارم هم من وقت داشته باشم هم اینجا شرایطش برام طوری باشه که منو به سمت خودش بکشونه
علیرغم اینکه فروم باز نیستم اما به عشق فوتبال عضو اینجا شدم
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
سلام
من محمد هستم 18 ساله ساکن دیار دلیران تنگستان . رشته تجربی هستم و از اینکه افرادی مثل شما توی این سایت فعالیت دارن و از اینکه خودم اینجا عضو هستم خیلی خوشحالم .
با آرزوی سلامتی و شادکامی برای همه شما عزیزان
خيلي خوش اومدي محمد 18 ساله از بوشهر...
اي بابا همه جنوبي شدن كه...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
سلام به همه.من سید رضا محمودی هستم اهل مشهد و عاشق استقلال و فرهاد مجیدی.![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)